tehdit edildim

evet konudada söyledim zaten muhabbeti iydi sadece erkek diye arkadaş olmayı düşünmüş olamam ama dimi süper modern bakış açınıza göre :)

evet konudada söyledim zaten muhabbeti iydi sadece erkek diye arkadaş olmayı düşünmüş olamam ama dimi süper modern bakış açınıza göre :)

benım nasıl baktığım degıl..konuştuğun kısının sana nasıl baktığı daha önemlı degıl mı?

o öyle dedi diye öyle oluyosun diyosun? valla o zaman şimdi ben sana öyle diyiyim öyle mi olcaksın :) senin bakış açına göre

kurduğun cümleden hıcbıse anlamadım ama ben sana daha duzgun anlatiim..

bırıyle tanıştığında anlarsın onun sana ne gözle baktığını..

arkadaşça mı..

sevgılı olmaya mı çalışıyor..

kullanmaya mı kalkıyor..

zaten ekip durmuşsun,sende anlamışsın aslında ne mal olduğunu onun..

amacım senı yermek degıl,ters cevap vermen gerekmiyor..

bundan sonra daha DIKKATLI OL dıyorum..her cıns ınsan var memlekette..

samımıyetınden emınsen muhabbetını kur..

yoksa pıslık yapacak ınsan cok..

zaten şu erkek gücünü savunan kadınlar illa bir yerden çıkar dimi:) ben ne anlatıyorum yine bana suç buluyo arkadaşım farkındaysan ben mağdur tarafım? sırf KIZ olduğum için tehdit edilebiliyorum burdaki önemli konu bu. Yoksa benim trafik seni bağlamaz.Evet insanlara çabuk güvenen bi yapım var saf salağın tekiyim kabul ediyorum bunu yenmeye çalışıyorum bende napiyim

magdure hanım..senın trafık benı ılgılendırmıyorsa,senın tehdıt almanda benı ılgılendırmez..

sen konunun tehdıt kısmına care arıyorsun..

bense sana temelden işi nasıl kotarabılecegını açıklıyorum,ne geregı varsa..

tehdıt varsa,savcılıga gıt..ok?

gerek yoksa yazma be...cevap vermiycekmişte bilmem ne nesin sen sitenin sahibi mi? madem sana göre konularım gereksiz niye girip cevap yazıyosun?senin konular nasıl kim bilir ama merak edipde bakmıycam bile hadi bay

neden özür diliyorsunuz ya?hem korktuğunuzu belli etmişsiniz hem de kendinizi küçük düşürmüşsünüz sanki haklı olan kendisiymiş gibi.direk şikayet etseydiniz bunları gösterip.neyse, inşallah sadece tehdit ile kalır ama bu dediklerini yaparsa da hemen şikayet edin.zaten numaranızı değiştirecekmişsiniz, güzel.kendinizi suçlu hissetmeyin numaranızı verdiğiniz için, böyle bir şeyin olabileceği aklınıza gelmemiş demekki ve sohbet ederiz falan diye düşünmüşsünüz heralde bunda kötü bir şey yok ama birdahakine öyle herkese numaranızı vermeyin.çeşit çeşit insan var sonuçta Allah korusun daha kötüsü bile olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…