- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
Böylelerinden herşey beklenir. Bence numaranı değiştir, tüm hesaplarından engelle onu. Engellemeden önce de, eğer ki en ufak bi iğrençlik yaparsan seni savcılığa ve bilişim suçlarına şikayet edeceğim, tüm konuşmaların ss sini aldım, en ufak şekilde tehtid edemessin beni herşeyin kaydı bende var. Numaramı da değişiyorum artık nah bulursun de. Bence mutlaka değiştir zaten telini, internete paylaşmasa da gider arkadaşlarına verir bişey yapar fln ne olur ne olmaz tadın kaçmasın. Bide ben olsam, ona gönderdiğim resimleri tüm sosyal medya hesaplarından temizlerdim, shop fln yapar her şey beklenir. Ders olsun bu da sana, İnş daha dikkatli olursun artık..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yapmaz bisey ya dangalaga bak...
kac yaslarindasiniz? boyle cocuk numarasi yaptigina gore.. muhtemelen whatsapptan konusuyodunuz engelle ordan aramadan engelle oldu bitti.
Ne zaman oldu bu olay ?
Oyle bir sey yapmak istese hemen yapar.
Bencede değiştir, yada en iyisi şimdiden şikayette bulun, bak bakalım bundan sonra sana bi küfrün baş harfini bile edemez. Yada bi süre bekle bi rahatsızlık olmaz inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben 20 canım o 21di sanırım ama zekası 12 falan..
normalde gordugun birisimi ayni sehir veya okuldamisiniz? bence korkma hicbisey olmaz oyle diyerek arkadaslarimi tehdit eden cok oldu ... mesajlari silme yeter
Kızlar internetten tanıştığım birisi vardı..dışardan görseniz yakışıklı iyi okulda okuyo falan güven veren bir tip..neyse muhabbet ederken numaramı istedi bende verdim ama sadece muhabbet amaçlı zaten hoşlandığım başka birisi vardı konuda açmıştım..neyse bunun amaç farklıymış hemen buluşalım bilmem ne bende bakarız falan diye geçiştiriyodum hep sonra haftaya görüşüyoruz itiraz yok falan dedi bende olabilir dedim ama içimden ekiceğmi biliyorum tabi öyle bi niyette değilim çünkü..bugünde baktım umut veriyorum dedim ki ben artık konuşmak istemiyorum sonra bir çirkin laflar ki inanamazsınızbildiğiniz şok oldum yok sen benim konuştuğum k..rlardan sadece birisisin bilmem ne işte dün olabilir dedin bugün böyle diyemezsin internete resimlerini ve numaranı koyucam o.. numarası diye görceksin sen falan dedi...bende tabi hiç oralı olmadım istediğini yap tehdit mesajların burda polise veririm dedim sonra aradan zaman geçti özür dilersen bişey yapmicam falan diye bende psikopattan kurtulmak için kırdıysam özür dilerim dedim sonra bişey demedi kızlar sizce bişey yapar mı? bu arada soyadımı adresimi falan filan bilmiyo sadece adım numaram resimlerim bi kaç tane...numaramı vererek ne kadar büyük hata yaptığımı biliyorum o yüzden söylemenize gerek yok tövbeliyim bi daha asla böyle bişey yapmam ama bu psikopat bana iyice sarar mı sizce korktum açıkçası
Kızlar internetten tanıştığım birisi vardı..dışardan görseniz yakışıklı iyi okulda okuyo falan güven veren bir tip..neyse muhabbet ederken numaramı istedi bende verdim ama sadece muhabbet amaçlı zaten hoşlandığım başka birisi vardı konuda açmıştım..neyse bunun amaç farklıymış hemen buluşalım bilmem ne bende bakarız falan diye geçiştiriyodum hep sonra haftaya görüşüyoruz itiraz yok falan dedi bende olabilir dedim ama içimden ekiceğmi biliyorum tabi öyle bi niyette değilim çünkü..bugünde baktım umut veriyorum dedim ki ben artık konuşmak istemiyorum sonra bir çirkin laflar ki inanamazsınızbildiğiniz şok oldum yok sen benim konuştuğum k..rlardan sadece birisisin bilmem ne işte dün olabilir dedin bugün böyle diyemezsin internete resimlerini ve numaranı koyucam o.. numarası diye görceksin sen falan dedi...bende tabi hiç oralı olmadım istediğini yap tehdit mesajların burda polise veririm dedim sonra aradan zaman geçti özür dilersen bişey yapmicam falan diye bende psikopattan kurtulmak için kırdıysam özür dilerim dedim sonra bişey demedi kızlar sizce bişey yapar mı? bu arada soyadımı adresimi falan filan bilmiyo sadece adım numaram resimlerim bi kaç tane...numaramı vererek ne kadar büyük hata yaptığımı biliyorum o yüzden söylemenize gerek yok tövbeliyim bi daha asla böyle bişey yapmam ama bu psikopat bana iyice sarar mı sizce korktum açıkçası
Yapamaz.. Sen de mesajları duruyorken cesaret edemez.. Neden özür diliyorsunuz ki..
Benim de numaramı biri yazmıştı bir siteye aynı sebeplerden dolayı arayan arayana.. Arayanlardan birini açtım ona anlattım durumu ne kadar teşekkür etsem az özür üstüne özür diledi o siteye girip gerekli açıklamada bulunup numaramı kaldırtmıştı.. Sonra beni aradı bunu yapanın numarasını istedi ben de verdim.. O da onu yazmış o siteye sonra onu aramışlar bir ton küfür.. GEnç bir kıza nasıl yaparsın gibilerinden.. Sonra bana yalvarmıştı söyle kaldırsın diye
hahahahhahah süpermş ya oh olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?