• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit ediliyorum kendımımı oldüreyim

korkma.
benim eski erkek arkadaşım çekindiğimiz tüm resimlerimizi akrabalarıma aileme ve hatta eşime bile yolladı.
herkes gördü.
eşim ve ailem yanımda şükürler olsun ki.
akrabalarıma gelince,
duyduğuma göre bana kızgın ve öfkeliymişler.
hatta beni istemiyorlarmış.
ama savaştım ve bu süreçte korkup hiç ona yenilmedim.
konuşma.
görüşme.
iletişime geçemesin senle.
Eşin peki nasıl kabul edebıldı boyle bır durumu ya gercekten o kadar korkuyorum kı ne uyudum ne yemek yedım

elindeki delillerle savcılığa suç duyurusunda bulun.. yapabileceğin tke şey bu..

O zaman aradiginda diceksin ki , canikom b.ku yedin o goruntuleri cekmek suc bakalim savciliktakiler bu konuda ne diyecek??

Hemen, hic vakit gecirmeden bugun simdi savciliga git. Goruntuleri de soyle.

Goruntuleri gordun mu ki? Ben zannetmiyorum, yoksa santaj yaparken al bunlar da goruntuler diye sana da gonderirdi.
Göremdim ama hamılelık testı yapmıştım bır kez onuj fotosu var onda ve dıyor kı ınternete yaymasamda herkese anlatırım bır bok olmaz bana dıyor oyle mı sızcede ya

Elinde görüntü olup olmadığını kesin bilmiyosun bu durumda blöf de yapıyor olma ihtimali var sen gördün mü gözlerinle?

Çok kotuyum çok erkek arkadaşımla geçenlerde ayrıldık benımle bırlıkte olduğunu herkese anlatmakla tehtıd ettı yalvardım anlatmasın dıye sonra dun benı aradı senı affedıcem soyle nasıl affedıım orospu falan dedı sureklı hakaret edıyor ben Afffet ıstemıyorum dedım demek oyle ha herkese yayacam dedı kızlar nolur benı kotulemeyın bılıyorum yaptığım çok yanlış çok pişmanım bende sımıdde guya affettı ama elimde goruntu var dıyor sureklı bana kufur edıyor hakaret edıyor tehtıd edıyor bundan sonra prezervatıfı bıle sen alacaksın dıyor resmen ilişkiye zorluyor hukuksal olarakda napabılırım bılmıyorum dun ıntaar etmeyı dusundum aılem var onlara bunu yaşatamam ama yapmazsam oğrenılırsede kımsenın yuzune bakamam çok utanıyorum onu mu öldürtiim ben napıım herseyı dusundum çıkış yolu bulamıyorum ağlamaktan artık mahvoldum telefonumu kapatıyorum annemı falan arıyor şerefsız benle konuşmak için napıcam ben suc duyurusunda bulunursam yanımda aılem olmak zorunda mı 18 den buyugum ve ne cezası alır kı elımde bana hakaret mesajları var en agır kufurlerı ettığı falan napıım ben kızlar ya

sen böyle korkak gibi davranırsan o daha da yüz bulur, kendinden emin ol ve korkma, savcılığa vereceğini söyle eğer devam ederse, artislik yaparsada ver savcılığa, ozaman anlar, ama sen korkuyorum falan gibi hareketler yaparsan o insanın yapamayacağı varsa da yapar, ve ona şunu söyle" tamam söyle aileme de,ama bunun sonunda benim başıma gelecekler senin başınada gelir de,senin yanına bırakmam de, bedelini ödersin de, ben gidersem sende gidersi" falan de bişeyler işte. ve bu arada görüntü olduğunu sanmıyorum zarf atıyor, ozaman gönder görüntüleri de,bende savcılığa suç duyurusunda bulunayım de

Göremdim ama hamılelık testı yapmıştım bır kez onuj fotosu var onda ve dıyor kı ınternete yaymasamda herkese anlatırım bır bok olmaz bana dıyor oyle mı sızcede ya

bu mu elindeki foto?

benim değildi dersin öylesine dalga geçmek için yapmıştım dersin iftira atıyor dersin yaln mı yok ya?

bu pisliğin amacı seni ilişkiye zorlamak adam tecavüz için fırsat kolluyor farkında mısın?

Eşin peki nasıl kabul edebıldı boyle bır durumu ya gercekten o kadar korkuyorum kı ne uyudum ne yemek yedım
hangi durumu nasıl kabuledebildi?
o adam benim hayatımdayken eşim yoktu.
eşim kendisinin olmadığı bi dönemin hesabını bana soramaz.
o an öyle hissettim,
öyle olmasını istedim ve yaşadım.
yaşadıklarımın sonuna kadar arkasındayım lakin seçtiğim adam doğru adam değilmiş.

Elinde görüntü olup olmadığını kesin bilmiyosun bu durumda blöf de yapıyor olma ihtimali var sen gördün mü gözlerinle?
Görmedim ama ona buna anlatması bıle benı bıtırır tum arkadas cevrem ortak bunu yapmasını nasıl engelleyebılırım

Bencede korkma.numaranı değiş. Kendini erkek sanan bazı haysiyetsizler var böyle kızı korkutayım da intikam alayım diyen. Eğer aileme söylersen ailem senin sapık olduğunu düşünecek ve kuzenlerim akrabalarım toplanıp seni eşşek sudan gelinceye kadar dövecek,yiyorsa anlat de. Bunlar korkağın önde gideni. Anca kız milletine yeter güçleri . Bi halt yapamaz. Görüştüğüm avukat var uzak dur de.

Adliyeye git, suç duyurusunda bulun. Bütün mesajalarını göster. Sonrasında o gerizekalı hakkında şantaj, hakaret, tehdit dava açılır. Adresini de başka bir adres verebilirsin. Tebligatları oradan alırsın. Veya davanın açıldığı mahkemeye gidip eldende yapılmasını isteyebilirsin. Çalışanlara söylersin durumunu anlayışlı olabilirler o konuda.

sadece test fotosu mu var? görüntü var diyor ama sen görmedin değil mi? senin gönderdiğin bişiler olabilir mi?
Ayrıca da hiiç bişi olmaz havlayan köpek ısırmaz korkma. "istediğin yere git şantaj da izinsiz görüntü almak da suç, bide o mesajlarını delil gösteririm kendi başına bela alırsın" de. hem 18 yaşını da geçmişsin ailenlik bi durum olmaz. sakın boyun eğme!

hangi durumu nasıl kabuledebildi?
o adam benim hayatımdayken eşim yoktu.
eşim kendisinin olmadığı bi dönemin hesabını bana soramaz.
o an öyle hissettim,
öyle olmasını istedim ve yaşadım.
yaşadıklarımın sonuna kadar arkasındayım lakin seçtiğim adam doğru adam değilmiş.
Keske senın kadar guclu olabılsem pekı gosterdığı fotolar nasıl fotolardı

Elımde gızlıce cektığı goruntuler olduğunu soyluyor

bu olaylar kimbilir kimlerin başına gelmiştir ve bundan sonra gelecektir..öncelikle tedirginliği ve korkuyu bırak.Yayarsa da tecavüz etti vs diye üzerine iftira atarım de ne bileyimm...Git savcılığa suç duyurusunda bulun..

Görmedim ama ona buna anlatması bıle benı bıtırır tum arkadas cevrem ortak bunu yapmasını nasıl engelleyebılırım
Savcılığa şikayet ettiğini söyle sen de aynı blöfü yap ya da eğer bir daha beni rahatsız edersen ya da çevreme aileme tek bir laf edersen savcılığa veririm seni de. Yani eğer senin korktuğunu anlarsa zaten hiç durduramazsın

Ulan o herife öyle bi sövdüm ki
Sende bu saflık korkaklık oldukça tabi tehdit eder şerefsiz
konuşmalarınızı asla Silmiyorsun ve derhal savcılığa gidiyorsun
Görüntü falan olduğu yok, olsa Bile suç ve okkalı bi ceza yer
Sakın ama sakın korkma!
Ailene de sapığın biri dadandı de
Adi şerefsiz

sadece test fotosu mu var? görüntü var diyor ama sen görmedin değil mi? senin gönderdiğin bişiler olabilir mi?
Ayrıca da hiiç bişi olmaz havlayan köpek ısırmaz korkma. "istediğin yere git şantaj da izinsiz görüntü almak da suç, bide o mesajlarını delil gösteririm kendi başına bela alırsın" de. hem 18 yaşını da geçmişsin ailenlik bi durum olmaz. sakın boyun eğme!
Benım gonderdığım baska foto yok kesınlıkle kendı cekmış

Peki hamilelik testinin ustunde senin adin mi yaziyor canim ?? Yani sana ait oldugu ne malum? Sana iftira atmak icin internetten buldugu bir fotoyu kullaniyor olamaz mi :KK66: Ya da belki de sirf iftira icin gitti eczaneden aldi:KK66: Ustunde senin adin yazmadigi surece kim ne bilsin senin oldugunu?

Iftira atiyor der gecersin. Terk edilen erkeklerin hepsi iftira atiyor, cirkeflesiyor zaten.

Elinde goruntu falan da yok bence, olsa coktaaaaaaaan al bak bunlar diye sana da gonderirdi. Yani dedikodudan baska elinde bir sey yok, bir b.k yiyemez. Konusursa da terk edilmeyi sindiremedi, cirkeflesti der gecersin.

Back
X