• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit ediliyorum kendımımı oldüreyim

Sızınle bırlıkte olduğunda rızanız olduğu için ceza almaz,fakat sızı goruntulerden dolayı tehdıt ettiğini anlatırsanız gerekli işlemer yapılır.Keşke boyle seyler yasamasaydınız bıraz mantıklı dusunebılseydınız olanlar olmuş artık gercekten karaktersız bırıymış ne yaparsanız yapın sızın canınızdan onemlı değil bunu unutmayın...

Sana ulaşamayınca anneni arıyormuş ya, annen ne deyip sana telefonu veriyor. Söyle annene; anne ayrıldık ama hala rahatsız ediyor beni, iftracının tekiymiş de, görüşmek istemiyorum de, annen zaten sinirlenip ben avukatım diye ilk adımı atar. Onu öldürtmek, intihar etmek bile aklına geliyorken bu kadar basit şeyi yapamaman beni benden aldı.

bu konudan şüphelerim var benim bilemiyorum ama öyle.

o yüzden Allah kolaylık versin diyorum ve gidiyorum.

Canım ilk önce şunu hiç unutma havlayan köpek asla ısırmaz senin en zayıf noktanı bulmuş ayrıca sen utanılıcak bişi yapmadın herkes hata yapabilir hata diye değerlendirirsek eğer ve aileni al karşına anne baba durum bu beni tehtid ediyor yediremiyor hatta baban arasın benm kızımı bir daha tehtıd etme diye o ona yeter

1. Savciliga git.

2. Korktugunu belli etme. Hiiiiiiiiiiiiiiic takma. Arayinca de ki, kimse sana inanamaz, ayrildik diye iftira attigini soyler gecerim, kimse seni ciddiye almaz dostum, elinden geleni ardina koyma de. Her yerden engelle, gerekirse numarani degistir , sana ulasamazsa santaj da yapamaz.

Hic korkma, konussa bile iftira atiyor ayrilmayi sindiremedi der gecersin.
Banada oldu aynısı bizim komşunun oğluydu yarın benimle otele gelmezsen babanın karşısına geçer kızın benimle yattı derim nede olsa boşanmış dul kadınsın dedi önce korktum biraz sonra hoşşşt köpek dedim git söyle ama sonrasını düşün parça parça doğrarım seni adi şerefsiz dedim birdaha aramadı

telefona kayıt et ve bu kayıtlarla savcılığa git polis merkezine şikayetçi ol can güvenliğim tehlikede diye...

savcılığa gidersen alacağı ceza uzaklaştırma. sana yaklaşmma cezası olur. bunu ihlal eder seni tekrar rahatsız ederse en az 3 yün hapis cezası alır. bizde yatan bi mahkumlar genelde uzaklaştırma alıyorlar
senin yapacaığın şey dik durmak. sanane benim hayatımdan diyeceksinb. iftira atyor derim. görüntülerde şop bana benzeyen birini bulmuş derim dersin. ayrıca neyine güveniyosunda millete anlatacaksın bok gibi sevişiyosun falan de. ne bileyim dik dur yani

Bunları bi kadına yapan KORKAK bi adamdır !!!!
Aradığı zaman ' savcılığa şikayetimi yaptım . Yakında seni alırlar . Yaptığının cezası 5 yıldan başlıyormuş ( misal ) .. Umarım damatlar koğusuna düşersin, hem prezervatifini almaya da gerek kalmaz ' . de ve hemen gidip şikayetini yap ! ' sakın vakit kaybetme ..
Kokrtugunu anlamıs ve senı bu sekılde kullanmayı planlıyor .
Annenler duysa bıle en fazla bı ıkı surat yapar konusmazlar için acır ,
Ama bu adam tehdıtle sana sahıp oldugu zaman acın çok daha buyuk olur !
Kendıne guven !!!
Korkma!!!
Acıma KENDINE !!!!
Güçlü ol!!

akrabamın basına geldı
cocuk sevıyordu tam 2 sene tehdıt ettı bunlarla evı aradı onu aradı bunu aradı ama hıc bısey soylemedı
buarada bızımkının ılıskısı vardı o ara sonunda artık hattını herseyını kırıp attı ve hıc bısey olmadı 4 ay gectı uzerınden tık yok
bısı yapabılecegını sanmıyorum sadece senın degıl onunda bası agrırı bu durumda

hayır yerinde olsam o adama hayatının dersini verirdim mesela sana
git adamla birlikte ol sonra da polise gidip bana tecavüz etti de
görsün bakalım dünya kaç bucakmış derdim ama tabi bu da amerikan dizisi senaryosu gibi oldu.

Elımde gızlıce cektığı goruntuler olduğunu soyluyor

UYDURUYOR. inanma sen nerde ne şekilde olduğunu biliyorsun duyulursa sonuna kadar inkar!! ama senin kafanı karıştıyor gerçekten var mı diye düşünmeni korkmanı istiyor belli ki başarmış. ama ianma umrunda değilmiş gibi yap gül geç naparsan yap de herşeyin bi açıklaması var bi iki daha söyler sonra defolur. Ayrıca şöylebişey var eğer seni tekrar ilişkiye zorluyorsa emin ol kanıtlayacağı şeyler planlıyor .

Kızım senin ailen varda onun yok mu o ağaç kavuğundan mı çıktı?
Senin ailen bu rezilliği kaldırmazda onunki kaldırır mı?
Hiçbir şey yapamaz merak etme seni almış eline öyle yaparım böyle yaparım diyor.
Git çocuğun babasını bul çık karşısına anlat ben sizin oğlunuzla arkadaşlık yaptım ama olmadı ayrılmak istedim peşime düştü beni bırakmıyor oğlunuzu çekin bi konuşun beni rahat bıraksın de.
Sakın korkma korksan bile belli etme!...
Sen ne olursan ol ailen senin arkanda olacaktır senin için rahat olsun

Ben kndımı yeterınce sucladım zaten şu an bır yol arıyorum

Öncelikle kendini suçlama senin suçun yok hayat senin seçim senin

Ailenden asla korkma sana bağırır çağırırlar ama aynı anda da sahip çıkarlar elin iti kopuğu değil senin korkman gereken tehditi yapan. Lütfen ailenle haraket et bu konuda boyun eğersen arkadı kesilmez

fotolar var olsa bile fotomontajdır.. ver o şeref yoksununun fotosunu istediğin şekle sokalım... ne korkuyorsun ki... gerçek bile değildir üstelik... korkma... başına daha büyük şeyler gelebilir. ara 183ü konuş bakalım nasıl yol gösterecekler... yada git bir kadın derneğine yardım iste.

ailene anlattı diyelim kendisi rezil olur. bilmiyor mu tüm işlediği suçlardan içeride yatabileceğini... seni korkutup birlikte olmaya devam edecek... amacı o...

Heee ona da söyle seni savcılığa vereceğim de
Eğer elinde benim videolarım varsa bir de sana özel hayatı teşhirden tazminat davası açacağım de
Sen beni seğil asıl ben seni süründüreceğim de.
Ben ne olursam olayim ailem bana sahip çıkmayacak mı sanıyorsun sen de!...

Back
X