• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit ediliyorum kendımımı oldüreyim

Peki erkekler neden bu kadar ahlaksız oluyor. Islam neden onlara da yaşaklamamış. Milletin karısına kizina hatta 5 yaşındaki ćocuğa tecavüz etme özgürlüğünü kendilerine bekaret belirtisi olarak 2 damla kan konulmadıgı için mi yapıyorlar. ahlak kadından değil erkekten başlar.

İslam erkeklere bunu serbest mi kılmış. Onlara yasak değilmiymiş. Bunu bilmiyor olamazsınız. Zina kadına da erkeğe de yasak. Bunu bizim toplumumuz bu hale getirmiş, kadını eze eze erkeğin kölesi olarak göre göre. Kadınlar bile artık böyle. Daha erkek çocuğunu dünyaya getirir getirmez oğlum bak sana bu kızı alcam demesiyle başlıyor bu olay, kızlar mal sanki, sen alıyosun o veriyo. Erkek bu zihniyetle büyüyo, istediğim kızı alırım, istediğime istediğimi yaparım, günah bana değil onlara. Erkeğe ahlak dersini veren de bir kadındır. Gene kadında bitiyor bence

Birliktelik var bence çünkü hamilelik testi yapmış kız daha önce bu yüzden.

Neyse bence elinde görüntü falan yok blöf yapıyor bildiğin. Gelme oyununa, şikayet ettiğini, yakında ifadesini alacaklarını söyleyip sende ona blöf yap.
arkadaş yorumu benim için yapmış fakat ben test falan yapmadım onunla birlikte olmadım

İslam erkeklere bunu serbest mi kılmış. Onlara yasak değilmiymiş. Bunu bilmiyor olamazsınız. Zina kadına da erkeğe de yasak. Bunu bizim toplumumuz bu hale getirmiş, kadını eze eze erkeğin kölesi olarak göre göre. Kadınlar bile artık böyle. Daha erkek çocuğunu dünyaya getirir getirmez oğlum bak sana bu kızı alcam demesiyle başlıyor bu olay, kızlar mal sanki, sen alıyosun o veriyo. Erkek bu zihniyetle büyüyo, istediğim kızı alırım, istediğime istediğimi yaparım, günah bana değil onlara. Erkeğe ahlak dersini veren de bir kadındır. Gene kadında bitiyor bence
Ben de bunu bile bilmediği için fazla tartışmaya gerek görmedim.

Yok cinsel özgürlükmüş de bilmem neymiş de bıdı bıdı bıdı.. İşte İslam bu yüzden yasaklamış bunu, kadını korumak için..

Islamda tehdir, santaj, tecavuz vb o...u cocukluklari da yasak ama Turk erkeklerine soralim bakalim, hangisi takiyor?

Islam ve toplum, Ortadogu zihniyeti ahlaki, namusu, bekareti sadece kadina yuklemeseydi, her birey kadin-erkek gercekten esit ve ozgur olsaydi; kadinlar da erkekler gibi sevistiklerini saklama geregi duymak zorunda olmasalardi, zaten ortada santajlik veya rezil etmelik bir durum olmazdi. Islam ve Ortadogu zihniyeti kadinlara aciz, zavalli, korumalik varlik olmayi yukluyor, empoze diyor.

4 kadinla evlenebilirsiniz demis Islam, bunun neresi kadini korumak?

Islam kadini ataerkil Ortadogu toplumlari zihniyetindenn koruyamaz. Islam toplumdaki ikiyuzlulugu ve kadin-erkek esitsizligini degistiremez, aksine korukler. Islam da kadin-erkek esitsiligini empoze ediyor, kadinlarin birey olamadigi toplumlarin ortak noktalarindan biri de Islam. Islam esitlikci bir din degil, ataerkil bir din. Ortadogu kokenli dinlerin hepsi ataerkil. Kutsal kitaplarin hepsinde o gunun sartlarina dair yasalar, kurallar var, o gunun sartlarindan bahseden bolumlerin hepsi ataerkil zihniyette, cunku o zamanki toplumlar da ataerkilmis.

Yanibasimizdaki Avrupa'dan Ronesans , Reform gecti, matbaa icat edildi, imparatorluklar yikildi, demokrailer kuruldu, cinsel reform gerceklesti, feminizm ruzgarlari esti ama bunlarin hicbiri bizim toplumumuzdaki kadina mal gozuyle bakma kafasini degistiremedi. Islami gecin, Hz. Muhammed'in , Hz. Isan'nin, Hz. Musa'nin kendileri mezardan cikip el ele tutusup su anda Turkiye'ye gelseler o bile bu zihniyeti degistiremez. Ne egitim, ne kadinlarin daha egitimli olmasi ve is hayatinda yer almasi bu kafayi degistiremedi.Bu kafa 1000 yildir boyle, 1000 yil daha boylece devam eder.

Son düzenleme:
Islamda tehdir, santaj, tecavuz vb o...u cocukluklari da yasak ama Turk erkeklerine soralim bakalim, hangisi takiyor?

Islam ve toplum, Ortadogu zihniyeti ahlaki, namusu, bekareti sadece kadina yuklemeseydi, her birey kadin-erkek gercekten esit ve ozgur olsaydi; kadinlar da erkekler gibi sevistiklerini saklama geregi duymak zorunda olmasalardi, zaten ortada santajlik veya rezil etmelik bir durum olmazdi.

Islam kadini ataerkil Ortadogu toplumlari zihniyetindenn koruyamaz. Islam toplumdaki ikiyuzlulugu ve kadin-erkek esitsizligini degistiremez. Yanibasimizdaki Avrupa'dan Ronesans , Reform gecti, matbaa icat edildi, imparatorluklar yikildi, demokrailer kuruldu, cinsel reform gerceklesti ama bunlarin hicbiri bizim toplumumuzdaki kadina mal gozuyle bakma kafasini degistiremedi. Islami gecin, Hz. Muhammed'in kendisi mezardan cikip su anda Turkiye'ye gelse o bile bu zihniyeti degistiremez. Bu kafa 1000 yildir boyle, 1000 yil daha boylece devam eder.
Kimin takıp takmadığı değil benim derdim, yasak mı yasak, bitmiştir. Takmayan bu dini de takmıyor demektir zaten, o tartışmaya dahil olamaz.

Kadınları korumak ıćin demedin mi dedinnn
Evet kadınları korumak için zina her ikisine de yasaklanmıştır dedim. Bu sözümün sonuna kadar da arkasında dururum ama sen benim demediğim şeyleri demiş gibi gösteriyorsun. Neden sataşıyorsun? Benim ilk mesajım sana hitaben miydi? Neden gocundun ki? :)

Islam ve toplum, Ortadogu zihniyeti ahlaki, namusu, bekareti sadece kadina yuklemeseydi, her birey kadin-erkek gercekten esit ve ozgur olsaydi; kadinlar da erkekler gibi sevistiklerini saklama geregi duymak zorunda olmasalardi, zaten ortada santajlik veya rezil etmelik bir durum olmazdi. Islam ve Ortadogu zihniyeti kadinlara aciz, zavalli, korumalik varlik olmayi yukluyor, empoze diyor.

Islam kadini ataerkil Ortadogu toplumlari zihniyetindenn koruyamaz. Islam toplumdaki ikiyuzlulugu ve kadin-erkek esitsizligini degistiremez. Yanibasimizdaki Avrupa'dan Ronesans , Reform gecti, matbaa icat edildi, imparatorluklar yikildi, demokrailer kuruldu, cinsel reform gerceklesti, feminizm ruzgarlari esti ama bunlarin hicbiri bizim toplumumuzdaki kadina mal gozuyle bakma kafasini degistiremedi. Islami gecin, Hz. Muhammed'in , Hz. Isan'nin, Hz. Musa'nin kendileri mezardan cikip el ele tutusup su anda Turkiye'ye gelseler o bile bu zihniyeti degistiremez. Ne egitim, ne kadinlarin daha egitimli olmasi ve is hayatinda yer almasi bu kafayi degistiremedi.Bu kafa 1000 yildir boyle, 1000 yil daha boylece devam eder.
Nerelerdesin miss cherry ozledim valla. ben uzun zamandır giremiyordum iş yoğunluğundan

Islam kadini ataerkil Ortadogu toplumlari zihniyetindenn koruyamaz. Islam toplumdaki ikiyuzlulugu ve kadin-erkek esitsizligini degistiremez, aksine korukler. Islam da kadin-erkek esitsiligini empoze ediyor, kadinlarin birey olamadigi toplumlarin ortak noktalarindan biri de Islam.

Yanibasimizdaki Avrupa'dan Ronesans , Reform gecti, matbaa icat edildi, imparatorluklar yikildi, demokrailer kuruldu, cinsel reform gerceklesti, feminizm ruzgarlari esti ama bunlarin hicbiri bizim toplumumuzdaki kadina mal gozuyle bakma kafasini degistiremedi. Islami gecin, Hz. Muhammed'in , Hz. Isan'nin, Hz. Musa'nin kendileri mezardan cikip el ele tutusup su anda Turkiye'ye gelseler o bile bu zihniyeti degistiremez. Ne egitim, ne kadinlarin daha egitimli olmasi ve is hayatinda yer almasi bu kafayi degistiremedi.Bu kafa 1000 yildir boyle, 1000 yil daha boylece devam eder.

Ortadoğu zihniyetinde hem fikirim ancak bu görüşlerden İslam'ı tenzih etmek gerek
Dört eşin erkeğe helal kılınmasının sebepleri malumdur ve Peygamber efendimiz SAV, sizin için bir tane hayırlıdır demiştir. Dört nikah himaye maksatlıdır ve şartları çok ağırdır, öyle benim diyen adamın yapacağı işler değil onlar. İslam hükümlerinde gerçekten kadına karşı koruyuculuk vardır, bunu kimse inkar edemez. Ancak insanların İslam'ı işlerine geldiği gibi yorumlaması sonucu bugüne gelinmiş. İslam kadın-erkek eşittir dememiştir hiç bir zaman, böyle bir iddiası yoktur, bu konuyu sizinle istişare etmeyi çok isterim ancak forumda dini tartışmalar yasak. Bugün kadının yaşadığı bağnazlıkla gerçek İslam'ın uzaktan yakından alakası yoktur. İslam asla bakire olmayan kötüdür dememiştir ancak iki cinsede zina haram demiştir. Siz hiç boşanmış bir kadını horlayan İslam hükmü gördünüz mü ? Göremezsiniz, İslam kadını her zaman kollar ama bu erkeklerin işine gelmez o ayrı mesele. Ama çıkıp da İslam kötüdür, bu zulmü İslam yapıyor demek başka bir şey, bu kadar fikrimi belirtmeye zorunlu hissettim kendimi, forum yetkililerinden özür dilerim, isterseniz özelden devam edebiliriz fikir alış verişine

Back
X