• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit ediliyorum kendımımı oldüreyim

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Sakin tehditlerine boyun eğip o yanlislari tekrar yapma .. Ayrıca boyle tehdit etmeye devam edersen elimdeki tehdit mesajlariyla mahkemeye vericem seni de belki ise yarar .
Allah yardimcin olsun

Bende herkesin söylediğine şu şöyle şunu yapamam bu böyle bunu yapamam dediğinden pek inanmadım kusura bakma

Ufff hadi birlikte oluyorsunuz adına özgürlük dediniz, sevdim yaptım dediniz.
Yanlış anlama anlıyorum kardeşim beni gerçekten ilgilendirmez orası.

Eline bunun görüntüsü, fotoğrafını hangi cesaretle veriyorsunuz arkadaşım ya onun adı ne?
Aşk mı? Akılsızlık olmasın o?

Yuhhhhh diyorum cesaretinize böylesi kızlar, kusura bakmayın:63:
Babama güvenmem ben o kadar.
Kocamın eline bile vermem o imkanı!

Şimdi korka korka al mesajları, aramalarını da kaydet git polise, savcıya şikayet et.
Ailen de duyarsa duyar artık duymaz inşallah.
O korkuyla kendini kullandırtma sakın.

Bir daha da aklını başına al da sev.
Bu konuları okuyunca deli oluyorum yaa hiç bir erkek kuş kadar beyniyle bile şu duruma düşürmez kendini çünkü!

Islamda tehdir, santaj, tecavuz vb o...u cocukluklari da yasak ama Turk erkeklerine soralim bakalim, hangisi takiyor?

Islam ve toplum, Ortadogu zihniyeti ahlaki, namusu, bekareti sadece kadina yuklemeseydi, her birey kadin-erkek gercekten esit ve ozgur olsaydi; kadinlar da erkekler gibi sevistiklerini saklama geregi duymak zorunda olmasalardi, zaten ortada santajlik veya rezil etmelik bir durum olmazdi. Islam ve Ortadogu zihniyeti kadinlara aciz, zavalli, korumalik varlik olmayi yukluyor, empoze diyor.

4 kadinla evlenebilirsiniz demis Islam, bunun neresi kadini korumak?

Islam kadini ataerkil Ortadogu toplumlari zihniyetindenn koruyamaz. Islam toplumdaki ikiyuzlulugu ve kadin-erkek esitsizligini degistiremez, aksine korukler. Islam da kadin-erkek esitsiligini empoze ediyor, kadinlarin birey olamadigi toplumlarin ortak noktalarindan biri de Islam. Islam esitlikci bir din degil, ataerkil bir din. Ortadogu kokenli dinlerin hepsi ataerkil. Kutsal kitaplarin hepsinde o gunun sartlarina dair yasalar, kurallar var, o gunun sartlarindan bahseden bolumlerin hepsi ataerkil zihniyette, cunku o zamanki toplumlar da ataerkilmis.

Yanibasimizdaki Avrupa'dan Ronesans , Reform gecti, matbaa icat edildi, imparatorluklar yikildi, demokrailer kuruldu, cinsel reform gerceklesti, feminizm ruzgarlari esti ama bunlarin hicbiri bizim toplumumuzdaki kadina mal gozuyle bakma kafasini degistiremedi. Islami gecin, Hz. Muhammed'in , Hz. Isan'nin, Hz. Musa'nin kendileri mezardan cikip el ele tutusup su anda Turkiye'ye gelseler o bile bu zihniyeti degistiremez. Ne egitim, ne kadinlarin daha egitimli olmasi ve is hayatinda yer almasi bu kafayi degistiremedi.Bu kafa 1000 yildir boyle, 1000 yil daha boylece devam eder.

Guzel arkadasim katiliyorum lakin islam dahil 4 dinde de her iki cinse yasak bu fazla hatun alma da yok bunlar ne yudugu belirsiz sapik sakalli hocalarindan ogrendiklerinin adini islam altinda savunuyo anlamiyorum zaten erkekler kendi icin bunu cikartir derim ki serefsiz erkek kadjn bunu savununca adi ne oluyor siz karar verin su dini bahseden arkadas ta okuyosa diye yaziyorum ki kiz zaten pisman yardim istiyor bize dusen kizcagizi savunmak sozel darpetmek degil

Ben kocam bile gel senin görüntülerini çekeyim dese yok derim kaldı ki teklif edilmesi bile bana göre iğrenç elimizde kullandıgımız android telefonlardan artık görüntü aşırabilmek kolayken nasıl bu kadar pervasızca davranabiliyorsunuz kızlar gerçekten haflasam almıyor.

Niye rahatsınız ? Neden korkmuyorsunuz ?

El oglu bu ya insan kırk yıllık kocasına bile güvenemiyor kaldı ki bu sadece sevgiliniz sizin !

Neyse olan olmuş diyecegim ama gerçekten sinirlendim.

Ailen bu konularda sana kızmayacak ya da ne bileyim en azından kötü bir cezalandırma yöntemi kullanmayacak bireylerden ibaretse anlat derim..Yok eğer anlattıgında namuslarını temizlemek için seni o çocuga yamayacaklarsa asla anlatma zaten..

Tehdit konusuna gelince savcılık diyorum bak ona şunu de savcılıga verdim seni ya da veriyorum de bak nasıl geri adım atıyor..

Kendini öldürmek onu öldürtmek gibi saçma sapan şeylere girişme ..

Diyelim ki cinsel birliktelik yaşamadın ama etrafa benimle bu kız birlikte oldu diye anlatırım dese bu kadar umursamazsınız degil mi ?

Neden ? Çünkü olay fiilaya dökülmediği için en fazla İFTİRA der geçebilisin ..

Hah işte şimdi yine bu de..

Ufff hadi birlikte oluyorsunuz adına özgürlük dediniz, sevdim yaptım dediniz.
Yanlış anlama anlıyorum kardeşim beni gerçekten ilgilendirmez orası.

Eline bunun görüntüsü, fotoğrafını hangi cesaretle veriyorsunuz arkadaşım ya onun adı ne?
Aşk mı? Akılsızlık olmasın o?

Yuhhhhh diyorum cesaretinize böylesi kızlar, kusura bakmayın:63:
Babama güvenmem ben o kadar.
Kocamın eline bile vermem o imkanı!

Şimdi korka korka al mesajları, aramalarını da kaydet git polise, savcıya şikayet et.
Ailen de duyarsa duyar artık duymaz inşallah.
O korkuyla kendini kullandırtma sakın.

Bir daha da aklını başına al da sev.
Bu konuları okuyunca deli oluyorum yaa hiç bir erkek kuş kadar beyniyle bile şu duruma düşürmez kendini çünkü!
Ya sen ne dıyorsun gızlıce cektığını soyluyor zaten benım haberım yoktu yargılamadan ınce oku bır ya

Ya sen ne dıyorsun gızlıce cektığını soyluyor zaten benım haberım yoktu yargılamadan ınce oku bır ya

Gizlice nasıl çekiliyor ya?

Nasıl bir psikopata ne kadar erken güvenip kendinizi toptan bırakıyorsunuz o zaman?
Bu da bir hata.

Önce hatanı kabullen arkadaşım.
Hatanı kabullen ki tekrarını yaşama.

Ben sana gerekli öneriyi yaptım.
Birlikte olmanı yadırgamıyorum, senin yaşamın beni ilgilendirmez.

Ama kiminle birlikte olduğuna, zamanına vs bu yaşadıkların gibi tehlikeler
yüzünden dikkat etmen gerekir işte.

Allah yardımcın olsun artık ne diyeyim.

Bu karakterde birine nasıl güvenip de beraber ldunuz, birlikte olurken videonuzun çekildiğini nasıl anlamadınız vs bu kısımları geçiyorum artık. olan olmuş. şu saatten sonra savcılığa şikayet etmekten başka çıkar yolunuz yok. o sizi tehdit ediyor çünkü ne kadar korktuğunuzun farkında. prezervatifi bile sana aldıracak ha...o kadar ağır küfür edesim var ki o erkek bozuntusuna...burnundan fitil fitil getir.

Şöyle külhanbeylerini gördükçe deli oluyorum. O kadar ezikler ki terk edilmeyi hazmedemeyip böyle ucuz oyunlara başvuruyorlar.

Her şeyden önce şu herife kendini ezdirme. Sen ağlayıp yalvardıkça iplerin elinde olduğunu bildiği için daha çok üstüne gelecektir. İkincisi savcılığa şikayet et. Görüntü filan yayma hakkı yok. Ki elinde görüntü bile olmayabilir. Seni korkutmak ve senden intikam almak için uyduruyor olabilir. Duygularınla değil mantığınla hareket et üstesinden gelebilirsin

Aynısı değil ama bir benzeri benim başıma geldi iki yıllık sevgilim beni ayrılırken tehdit etti ama ne tehdit işte seni ..... yaparım seni öldürürum benimle çıkmaya devam edeceksin falan filan. Ama başlarda biraz korksam da boyun egmedim canim çünkü bilirim havlayan köpek ısırmaz. Ayrıca çok güvendiğin arkadasin ya da aileden ağzı sıkı birine anlat en azından bilsin ne olursa olsun ben arkadaşlarım olmasa atlatamazdim. Eğer baktın iyice pislesti git polise şikayet et ama sakın korkma çünkü daha çok üstüne gelir öyle. Kendine güven ve içini ferah tut.

Elımde gızlıce cektığı goruntuler olduğunu soyluyor
ailene anlat, sen onu istemedigin icin tehdit ettgni soyle..
hemen savciliga git, o msjlari filan da sakin silme..
ona da, kendini geberttirmek istiyosa ailene ulasabilecegini, korkmadigini ve boyun egmeyecegini soyle (korksan bile)..
sonra da engelle her yerden..
(fake isen bile belki gercekten lazim olan birine faydasi olur)

Back
X