Ya çok teşekkür ederim öyle bır haldeydım kı annemler evde degılken ıntaar etmeyı falan bıle dusundum piskolojim mahvolmuş halde zaten
Canım benim , ayrılan erkeğin şerefsizleşmesi hiç görülmemiş bir şey değil ki.
Herkes ilişikiye güzel güzel mutlu mutlu başlıyor, karşındakinin ne tıynette olduğunu asıl ayrılırken anlıyorsun. İnsanların ne kadar alçalabildiğini o zaman görüyorsun.
Düzgün olduğunu sandığın herifler bile kendi evladına nafaka ödememek için milyon türlü çirkeflik yapıyor, 20 yıllık karısına iftira atıyor.
Kaldı ki ailen hukukçu , insanların ne kara rezilleşebildikleri konusunda uzmanlar.
Benim de şantaj değil ama başka türlüsü başıma geldi, herif hem terk etti hem de üstüne insanlara özel hayatımızı anlatmış, ona yazdığım mailleri, mesajları göstermiş. Hem ortak arkadaşlara, hem işyerindekilere, aynı işyerindeydik. Herif taşındı gitti, ben tüm arkadaşlarımı kaybettim. İşyerinde insanlar benim yüzme bakamıyor, ben onların; selam vermemek için herkes koridor değiştiriyordu. Bu rezillikten benim adıma insanlar utandı, bu nasıl bir erkek dediler. Şefimin de kulağına gitti, adam yanına çağırdı, o kıpkırmızı, ben kıpkırmızı.......rezalet.
Yani diyeceğim erkekler çok çirkefleşebiliyor ayrılırken, sen de birinci elden gördün, anladın. hayat tecrübesi yediğin kazıkların bileşkesine deniyor zaten