• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit ediliyorum kendımımı oldüreyim

Şerefsiz, hiçbir halt yiyemez, korkma blöf yapıyordur, nerden görüntü olacak, sen farkına varırdın, canım

Anneme anlatmadanda savcılığa gidemem işte herkes tabır benı orada aılemlede karşılaşabılırım ve soyadımdanda anlarlar soylerlerse çok kotu olur ya resmen arada kaldım anlatmasam bu cocuk yaysa herkese rezıl olacam
Ozaman sende onu tehdit et. Onunla buluş bi videosunu çek. Onu sende ni şekilde tehdit et

Ben kendimi size inandırmak zorunda değilim evet bılıyor ama benım aılemden ozellıkle babamdan ne kadar cekındığımıde bılıyor işim güxüm yok bu konuyu açıp akşama kadar bunumu okuyacagım ben ya hayret bırsey

Tamam gel yardım edelim o zaman sana. İzmir' deyim ve ağzı sıkı avukatlar var tanıdığım. Asla ailen duymaz. Ver telefonunu iletişime geçireyim sizi. Madem doğru bizde yardımcı olmuş oluruz.

3 üyelik ;

basaaaakkkkkkk
loldennefretediyoruummm
tehtidedilen

Sözlüklere malzeme çıkarmak için açılmış hesaplar. Sonra KK'da konuya bakın diye orada konu aç ! Kendi kendinize eğleniyorsunuz ey zavallılar. Şimdi ben üyelerin yerinde olsam bir üyeye şantaj yapılıyor diye polise başvururum bakalım savcılıkta konuyu nasıl toparlar ?

Back
X