Bende de ailesinden bir kaç kişinin numarası var aslında yapmak lazm da işteBenim eski sevgilim beni yanyana cekiligimiz fotoyla tehtid etmiati ona geri donim diye cunku babamin en nefret ettigi ailenden biriydi daha sonra ben abisini arayip abarta abarta anlattm agladimda tabikide bi baktm ortada yok eski sevgilim ama foto olmadigini biliyodum onda sadece amacim benden temelli uzak durmasini saglamakti
Evet malesef baya da param gitti o para geri gelmez değil miBak kızım bu şerefsizler hep böyledir. Sen korkma. Kim duyarsa duysun. Herkes hata yapabilir. Bu konuda öncelikle savcılığa gitmelisin. Çünkü bu senden para istemeyi kesmeyecek, eminim daha farklı şeylerde isteyecektir. Sakın bunlarla ev vb mekanda buluşma.
Sana yazdığı gönderdiği hiçbir mesajı kaybetme. Savcılığa git, onlar seni baroya yönlendirir ve bir avukat verirler eminim..
Valla yerinde olsam denerdim yani cunku ben uzulecegime o uzulsun serefsiz hemde senden ahlaksiz teklifte istiyo bu sana nerden bliyosun ya tecavuz ederseBende de ailesinden bir kaç kişinin numarası var aslında yapmak lazm da işte
Ne kadar para verdin canimEvet malesef baya da param gitti o para geri gelmez değil mi
Korkup dediğini yapmakla hata ettm
Miktar söylemiyim ama verdim biraz yüksekNe kadar para verdin canim
Canım böyle şerefsizlere neden fırsat veriyorsunuz (yargılamak için söylemiyorum) böyleleri sustukça daha çok üstüne gelir sinirlendim yineEvet malesef baya da param gitti o para geri gelmez değil mi
Korkup dediğini yapmakla hata ettm
Evet bende daha önce duyunca böyle diyodum ama nasıl oldu neden yaptım bilmiyorumCanım böyle şerefsizlere neden fırsat veriyorsunuz (yargılamak için söylemiyorum) böyleleri sustukça daha çok üstüne gelir sinirlendim yine
Bilen var mı verdıgım parayı geri alma ihtimalim var mı
Evet tabi var çeşitli bahanelerle yollamadıgı filanTehtitle aldığını kanıtlayabilirsen alabilirsin... mesajlarda vardır heralde sende para istediği tehtit ettiği
Açık açık tüm detayları nasıl yazabilirim ki zaten zor bi süreç yaşamadığım sıkıntı kalmadıAçık açık yazsanda bizde anlasak konudan
Bu msjı begenmeyen arkadaşlar diyorum kimn me yaşadığını bilmeden begenmedim demişssnz ama ben kmsenın fotoğrafını falan istemiyorum böyle bir mahkemem oldu girdim cktım avukat bile tuttum bilp bılmeden begenmedim demişssnz ama herkes ne yaşadıysa Allah bilir
Geçmiş olsun.. Size yazılan tehdit şantaj içerikli mesajları silmeyin onların ekran görüntülerinin çıktısını alın. Bu çıktılarla beraber bir de şikayet dilekçesi alıp doğrudan savcılığa müracaatta bulunabilirsiniz. Barodan avukat talep edebilirsiniz ücretsiz... Avukatsız da süreci yürütebilirsiniz.. Ama bizzat duruşmaları takip etmek gerekebilir. Ceza davalarında dava açma ücreti olmuyor galiba ama siz yine de adliyeye sorun.. Bir de mernis adresiniz ailenizle yaşadığınız ev adresinizse evrak gelebilir dikkat edin.. İş adresinizi de verseniz size tebligat ulaşmazsa en son mernis adresine tebliğ edilebiliyor...
Bir de diğer arkadaşlarımıza söylemek istediğim bir şey var: konu sahibi güzelce açıklamış, bilgi istemiş niye amaca hizmet etmeyen "müstehcen fotoğraflar mıydı? Özelden bana yazın" gibi konunun özünden uzak şeyler soruyoruz ve istiyoruz gerçekten merak ediyorum..
Bence bu soruların amacı merak duygumuz,yardım isteği falan değil.. Hatta daha kötüsünü de söylerdim ama suizan da bulunmak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?