Tehdit ediliyorum

Bende de ailesinden bir kaç kişinin numarası var aslında yapmak lazm da işte

Evet malesef baya da param gitti o para geri gelmez değil mi
Korkup dediğini yapmakla hata ettm

Bende de ailesinden bir kaç kişinin numarası var aslında yapmak lazm da işte
Valla yerinde olsam denerdim yani cunku ben uzulecegime o uzulsun serefsiz hemde senden ahlaksiz teklifte istiyo bu sana nerden bliyosun ya tecavuz ederse

fotoğraflar nedir açık saçık müstehcen fotoğraflarınız mi.ve bu adam sizin eski sevgiliniz filan mi?

Siz bence herkesin kafasindaki sorulari burda cevaplayabiliriniz canm sonucta kimse size bagirip yada hakaret edip yargilamaz yardm etmeye calsiiriz kk bu yuzden var yanlsiida dogruyuda soylemek aradaki puruzleri saymazsak

Evet malesef baya da param gitti o para geri gelmez değil mi
Korkup dediğini yapmakla hata ettm
Canım böyle şerefsizlere neden fırsat veriyorsunuz (yargılamak için söylemiyorum) böyleleri sustukça daha çok üstüne gelir sinirlendim yine

Canım böyle şerefsizlere neden fırsat veriyorsunuz (yargılamak için söylemiyorum) böyleleri sustukça daha çok üstüne gelir sinirlendim yine
Evet bende daha önce duyunca böyle diyodum ama nasıl oldu neden yaptım bilmiyorum
Saçma bi şekilde istediğini yapınca susucak sandım ama aksine artarak devam etti
Psikolojim yerle bir oldu bu süreçte 4 kilo verdım hem maddi hem manevi çöktüm resmen
İlk başta şikayet etmedıgım için çokk pişmanım

Bilen var mı verdıgım parayı geri alma ihtimalim var mı

Açık açık yazsanda bizde anlasak konudan
Açık açık tüm detayları nasıl yazabilirim ki zaten zor bi süreç yaşamadığım sıkıntı kalmadı
Ailemden birinin onda numarası var bunu kullanarak hem para istedi hem başka tekliflerde bulundu
Fotoğrafları da zorla aldı falan
ilk başta korktum paniğe kapıldım ama artık kurtulmak istiyorum bu durumdan. Tüm mesajlar zorlamalar tehditler hepsi kayıtlı

Bence direkt savcılığa git, anlat göster elindekileri allah yardimcin olsun

Beğenmeyen bendim arkadaşım kusura bakmayın.. İlk mesajlar müstehcen fotoğraflar mıydı, özelden bana yazın şeklinde olunca aklıma kötü şeyler geldi. Tekrar kusura bakmayın başınıza geldiğini bilmiyordum ama siz de yazmamışsınız ilk mesajlarınıza belirtseydiniz iyi olurdu.

Korkarsan ve daha önemlisi bunu o anlarsa iyice zıvanadan çıkar. Korksan bile belli etme ve yakınlarından güvendiğin birine biraz bahset bence. İlerde hem ailene karşı hem dava aşamasında şahidin olur en azından.. Ailenin haberi olmamasını istiyorsun bu çok normal ama oldu ki bir şeyler ters gitti sen göze al her durumu.. Evraktan öğrenebilirler, o pislik bir şekilde ulaşıp bişeyler anlatabilir..

Parayı elden mi verdiniz yoksa banka mı? Böyle bir durumu kardeşimde yaşadık. Adam videoya çekmiş, darp etmişti. İçeri aldılar şikayetimiz üzerine.

resımın ıcerıgı ne olursa olsun nıye ısrarla sorulmus anlamadım
sız kendı elınızle zamanında gondermıs bıle olsanız kımse sıze santaj yapamaz ve suc
evet savcılıga sıkayet etmek gerekıyor avukatla gorusun once ıs adresınızı verırsenız aılenız duymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…