Tehdit ediliyorum

Sağolun desteğiniz için, umarım dediğiniz gibi havlayıp havlayıp susar. Kendini bilmez insanlar yorum yapmasınlar lütfen. 30 saatin geçmesini bekleyeceğim sanırım ne olacağını görmek için. :)

pes yani neden yaptığını yanına kar bırakıyorsunuz
neden şikayet edip rezil olmasını yaptığının cezasını çekmesini sağlamıyorsunuz
canı sıkılınca tekrar sizi rahatsız etsin diye mi bekliyorsunuz
bi kere verdiniz ona o şansı şikayet edicem dediniz etmediniz
artık sizin bir şey yapmayacağınızı biliyor
geçmiş olsun

Nasıl bir modelsin sen acaba? Sen kimsin ki seni inandıracak konu sahibi? Namusunu sana ispat etmek zorunda mı? Böyle hem cinslerimiz olduğu sürece demişsin ya arkadaşım,biz de beyinsiz hem cinslerimiz olduğu için utanıyoruz ama yapılacak bir şey yok işte.

Senin yerinde olmak istemezdim zor bir duruma düşmüşsün umarım bir an önce kurtulursun....Şu sanal alemde daha dikkatli olursun artık...daha önce buna benzer şeyler duymuştum kamera açtırıp sanal ilişki falan yaşıyorlarmış sonrada tehdit şu sanaldaki tanımadığınız insanlardan uzak durun özel bilgilerinizi paylaşmayın insanlar artık kötü niyetlerini sanal üzerinden yapıyor...zararın neresinden dönersen kardır sen bu kişiye çok gvenip buluşadabilirdin bu kişi katil,manyak,organ mafyası,uyuşturucu satıcısı falanda olabilirdi....

Sana tavsiyem her ne olduysa olan olmuş...
Bu rezil insana papuç bırakma...
Resimlerini ve görüntünü sanala yayarsa yaysın rahat ol bir sürü alakasız insanın resmini fotoşoplayıp nete yayınlıyorlar...kimse inanmaz gerçeğine bile....
Elinde kayıt olsa bile kendi suçlu duruma düşer sen değil...
Artı sen onu tehdit et bende seni bilişim suçundan ve tehditten savcılığa vericem de..Aileme söyledim kimse sana inanmaz ailem benim yanımda de..
Ailem seni savcılığa verecek de korkudan bir daha sana birşey asla yazamaz.....korkak göründüğün için 2.kez seni tehdit ediyor!..

Kesinlikle istediklerini yaparsanız sonu gelmez bir daha.
Çabaladıkça batarsınız.
Hemen şikayetçi olun ve ona söylemeyin, konuşmayın.

herkes hayatında hata yapabılır burda cok fazla elştirenler var onlar sankı hıc hata yapmamıs kendını ak kaşık sanıyorlar , tam kötü bişey bu hoş deyil bu şeyler bı kıza yakışmaz ama yapmış işte bı hata , daha kötü durumlarda olabılırdı. benım sana tavsıyem bu olaydan cok ders almalısın cok yanlış bişey yapmışsın cok kötü. ve onun boş tehtidlerıne boyun egme ıstedını asla yapma. ben facebook konusunda cok blgılı bırıyım onun ıp numarasını ogrensen yeter ısterse yayınlasın bakalım bı sıkayetle bak nasıl evden alınıo başına ne ısler acılıo.

bı tane hesap ac faceden dekı tm konusalım sna gostermek ıstegım bısey var de şu hesaba gır bı bak de huylandırmadan..
gırdıkten sonra sende gır anında actıgın faceye hızlı bı sekılde adım adım soyluyorum yapcaklarını... 1 gizlilik ayarları tıkla 2. güvenliki tıkla.
orda aktif oturumları goruceksın düzenle yazıo tıkla ustune orda senın cıhazndan baska onun cıhazı gırıs yaptıgı ıcın ıp numarssı gözükecektir o numarayı yaz bı kagıda deki böyle böyle en kötü durumda savcılıga verırsın ıp numarasını .. (net cafeden telden deıl kendı bılgısyrandan gırıs yapması gerekyor tabi )

ismini soyısmını ögren 118 18 den sorgulattır ev numarlırı feln cıkar belkı.. nebılyım aklma gelmıo su an paraya ıhtıycım var de cep pramdan para gonder de 10 20 tl. gonderdıgı zman tc sı banka kaytlarına gırcek bıse oldugunda tc sını banka kaytlarından cıktısını alabılrsın mesela ? (ceppramdan gonderıırken telının nosu gerekır sadece baska bırsey deıl) senınde telın vardır herhalde onda..
amacın adresını bılgılerını ögrenmek kötü bı durumda savcılgıa gıtsen bıle sna sorcaklar tm da kım ıste sen o anda bu bılgılerı verıceksın.
cunku savcılık senın gosterdgın bı face adresını ınceleyıp arastırıp bu adamı bulmaz böyle seyler kolay deıl oyle ılgılenmezler sadece kım der şu dersın ver bılgısını sıkyetcı ol der baska bırsey deıl.

böyle insanlar cok pıslıktır goruntulerını kaydetmıstır bu tarz bı ınsan aklmdkılerı soyledım ben inş atlatırsın bu durumu ..

şikayetcı olmama durumnda anlıyorum duyulsun ıstemıyorsun aılen flan duyar bı anlamı kalmaz diyebılırsın. bu durumda bı polıse derdını anlatabılrsın arattırıp bırını konusturmayı da deneybılrsın amac korkutmak ,şehrinde oturuyosa buluşalım deyıp polıse de yakalttırabılrsın, bılgıseyrnıı ıncelemeye alırlar polis. siler eger oyle bısyler kayıtlı tutuosa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…