Tehdit ediliyorum

özelini paylaşmayı bıraktım ben şu tanımadıgı insanları ekleyenlere o kadar sinir oluyorum ki ya amaç ne kardeşim ? deli oluyorum ya sana yardım etmek istiyorum amacım kötü değil seni burda yargılamak ta değil ama sana tavsiyem olur da faceni tekrar aktif hale getirirsen bu sana ders olsun tanımadıgın insalardan gelen istekleri kabul etme!

Herkes hemen hemen aynı şeyleri söylemiş, çok sağolun yardımlarınız için. umursamıyormuş gibi yapacağım, bakalım ne olacak..

aynen ya. bende soyundum yazısını aradım . yok. nereden emin olunuyor anlayamıyorum bu kadar kesin yazıyorlar..

onu diyen kişi buraya " sen webcamde soyunmakla da bırakmazsın bu işi, örtbas etmeye çalışıyorsun vs" bir sürü şey söyleyip özel mesajda yardımcı olmaya çalışıyorum dedi. anlamak zor.

"İnsan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş..."
Yukarıdaki güzel ve bir o kadarda doğru söz sanırım onlarca cümlenin en güzel özeti.

Sevgili mytinywood...
Herkes hataları ile olgunlaşır ve tecrübe kazanır. "Doğru kararlar tecrübelerden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur" demiş birileri... Sende farkındasın ki bir hata yaptın. Ama neden yaptın asıl soru burda bence...

Alkolün verdiği rahatlıkla belkide uzun zamandır içini kemiren bir konuyu hiç tanımadığın birine anlatarak kendini iyi hissedeceğini düşündün. Bu belki de senin üzerinde senin bile farketmediğin ağırlıkta bir yük... Birine güvendin ve bu konuda birşeyler anlatmak ihtiyacı hissettin. Bu kişi hiç tanımadığın biri ama tam tersi de olabilirdi. Seni ve yakın çevreni tanıyan biri de sana bunu yapabilirdi. Bu nedenle cancazım lütfen biraz daha dikkatli ol.
Cam açmanı da anlıyorum. O anki panikle ne yapacağını bilemedin ve bunun çözüm olacağını düşündün belli ki. Ama ilk yanlışın bu olmuş. Korktuğunu anlamış ard niyetli bir adam sana istediğini yaptırmak için bu tür yaklaşımlarda bulunacaktır. Senin yapman gereken o kişiyle asla muhatap olmamak ama asla! Seni kendine muhatap alabildiği sürece bu pis oyunlarını sürdürecek bunun sonu yok... Bu tür adamlar korkan kadınları sever bunu unutma

beni anlayabilmiş olmanıza sevindim doğrusu..haklısınız, ben de muhatap olmayacağım zaten.dün akşam panikle konu açtım, açmaz olaydım.bazı arkadaşlar çok moralimi bozdu. yardımcı olmaya çalışanlara minnettarım tabikii. neyse.. tekrar teşekkür ediyorum.ben hatalarımın farkındayım ama oldu bir kere. keşke desem de ne fayda!

bir de ben konuyu sildirmek istiyorum, nasıl oluyor?

Tanıdığım arkadaşlarının içinde hacker olan birisi yokmu güvendiğin bloke etsin hesabını girip mesajları silsin yada daha iyi anlayanlar var bu işleri bilgisayarına bile girip dosyalar silinebiilyor

Tanıdığım arkadaşlarının içinde hacker olan birisi yokmu güvendiğin bloke etsin hesabını girip mesajları silsin yada daha iyi anlayanlar var bu işleri bilgisayarına bile girip dosyalar silinebiilyor

Bu bilişim suçudur ve başı derde girebilir. Bilginiz olsun.
Ayrıca bazı yorumlarda hesabım çalındı de savcılığa başvur vb yazılar okumuştum. İş savcılığa yansırsa bilişim suçları mesajların hangi ip adresinden yazıldığını tesbit eder ve bu sefer "kendi rızanla yazmışsın yalan beyanat veriyorsun" diyerek daha zor bir duruma düşmenize neden olurlar.

Özel dediğin şeyler neler ki?? Kendisine görüntü vermediysen eğer iftira atmış olamaz mı yayınlaması durumda. Yani bu şekilde kotarmayacağın şeyler mi?

onu diyen kişi buraya " sen webcamde soyunmakla da bırakmazsın bu işi, örtbas etmeye çalışıyorsun vs" bir sürü şey söyleyip özel mesajda yardımcı olmaya çalışıyorum dedi. anlamak zor.

Ben sana özelden de yapılmış olanları ve yapabileceklerimi beyan ettim. Artı neyin ne olduğunu bilirim klasik yalanlara inanmak zor burada biri daha konu açmıştı birlikte olmuş bir kere sonra tehdit edilmiş o kişiye çok yardımcı oldum çok şükür atlattı ama sadece bir kişi ile birlikte olmamış neler anlattı sana nasıl inanayım ki klasik yalanlar işte böyle hemcinslerimiz olduğu sürece ben bile hemcinslerime inanmakta zorlanıyorum çevremde de çok oldu bu tipler. Adam seni korkutmuş sen kamera açmışsın ama kıyamamış tamam böyle kalmı demiş ?

Ayırca havlayan köpek ısırmaz diye bir şey yok karşında ki akıllı ise arkadaş listen kapalı olsa dahi beğeni yapanların faceni aldıysa onlara atabilir ki bu yaşanmış olaydır.

Hesabı kapatıldı şerefsizin. Sanırım dün akşamki şikayetim üzerine.

ite bak sen, nerde yayınlayacakmış konuşmaları,hadi nette paylaşsın kim niye ilgilensin ki tanımadığı birisinin birlikteliğiyle.içi boş gibi görünüyor. sen de nolur nolmaz önce kendine yeni bi hesap aç, gizlilik ayarlarını yap sonra da bu kullandığın face.inin silinmesi için yöneticilere mesaj at, hesabını silsinler.

burada tek önemli şey.. görüntü verdin mi ona? ya da face dışında başka bir iletişim bilgin var mı? ya bu insanlar ne kadar bilinçsiz hiç mi haberlerde görmüyorlar bu tür tehtitlerin artık suç unsuru olduğunu nasıl bilmezler hayret ediyorum.

Hesabı kapatıldı şerefsizin. Sanırım dün akşamki şikayetim üzerine.

çok iyi olmuş anlar belki kıt kafalı.bak sana üniversitede öğrenciyken başıma gelen bir olayı anlatacağım.bir arkadaşımla ortak ev tuttuk 1 sene sonra başka bir eve çıkmak istedik.ev sahibini aradık ve adam evimden çıkamazsınız şöyle yaparım böyle yaparım sizi bitiririm(!) gibi saçma salak tehditlerde bulundu.yani yaşımız 20 falandı haliyle korktuk ve direkt o şehrin cumhuriyet başsavcısının bizzat karşısına çıktık.durumu anlattık ve şikayetçi olduk adamı çağırdılar ve size yemin ederim savcının önünde nerdeyse elimizi ayağımızı öpecek o bize tehditler savuran adam.yani böylelerine gövde gösterisi yapacaksın senin bahsettiğin çocuk bizim o ev sahibi nerden baksan 50 55 yaşında adamdı.son söz kimse kimseyi tehdit edemez,olurda yaparsa cezasını çeker emin ol,sakın korkma.

Bir de bakın aklıma ne geldi.Bazı (sözüm ona) NAMUSLU erkekler de şu var.Karşısındaki kızı kendi kız kardeşi,ablası vs gibi görürse tehdit etmekten vazgeçer.Şu sözler onu etkileyebilir mesela:senin kız kardeşin benim durumumda olsa ne yapardın?Peki şimdi benim abim de mi sana aynı kötü şeyleri yapmalı? falan tarzında şeylerden korkarlar.Bu da bir fikir her olasılığı düşünmelisin çünkü karşındaki pek normal gibi gelmedi bana.

öncelikle hepimiz insanız ve hatalar insanlar içindir.boş bulunduğmz bir anda kimin ne yapacağı hiç belli olmaz insanlar neden bu kadar yargılarlar onuda anlamam.sen hiç korkma arkadaşım hiç bir şey yapamaz.bunlar boş ve mutsuz kişler ne yapacağını bilemez ve sana sararlar anca.benimde başıma netten tanıştığm bir bayan tarafından benzer bir olay geldi ne tahtitler neler neler yok eşimi aldatmışımda eşimi arayıp anlatacakmışta eşimin numarasını bulmuş yollamış bana arıcam dedi eşini ara dedim bende de selam söyle dedim.seni savcılığa vericem dedim.cep numaramı değiştirdim tam 2 ay oldu eşimi arıcaktı hala yok ortada.eşimede anlattm durumu.sadece nasıl böyle bir ortama düştün diye kızdı bana o kadr ki ben bu bayanı evlenmeden önce tanıyordm bir oyun sitesinde tanışmıştık.çok mutsuz bir bayandı eşinden dayak yiiyordu maddi durumu çok kötüydü.bende salak gibi inanıp dinliyordm.ben evlendm bunda bir kıskançlık bi bişeyler başladı ve sonrası komikçe tehtitler bu olayda bana çok büyük bir ders oldu.kimseye güven yok benim eşim cahil bir adam olsaydı belki yuvam bile yıkalacaktı.allahıma çok şükür kendimi anlattım eşimde beni anladı.yaşadığın korkuyu anlayabiliyorum ben bile yapmadığuım bir şeyden elim ayağım titrediki seni düşenemiyorm bile.hiç korkma hiç bişey yapamaz havladığıya kalır

korkmadığını istediğini yapmasını söylesen?korktuğunu hissettiği için daha çok uğraşıyor olabilir seninle.yayınlarsa da doğru değil başka kanıtın yok zaten gibisinden konuşursun?

bende bişeyi anlamadım,kamerada yüzünüz gözükmüyormuş ee soyunmamışsınız da ne diye açtınız kamerayı..amaç neydi yani...? yüzünüz gözükmediğine göre askılı bluzdan sizin oldugunuzu kim nerden anlasın..yine o ben değilim,sahte hesap deme şansınız var..hemen suç duyurusunda bulunun derim.. bir de yorumların hepsini okuyamadım..daha önce tehdit etti dediğini yaptım yazmşısınız..o zaman ne istemişti sizden ?

Ben sizi hiçbir şeye inandırmak zorunda değilim zaten. Daha fazla tartışmaya girmeyin benimle rica ederim. Umarım böyle bir şey başınıza gelmez, konuşmak kolay gelir her zaman. Biri gelip bana anlatsa aynı durumu belki ben de salak mısın bu yapılır mı derim. Ama kendi başına geldiğinde o panikle ne yapacağını düşünemeyebiliyorsun. her neyse.. ben size bir kere biriyle birlikte oldum yok camda şunu yaptım lütfen bana inanın demedim. başımda böyle bi dert var ne yapabilirim dedim. yardımcı olmaya çalışanlar kendini belli etti zaten. size gerek yok. bir daha yorum yapmayın.

Sağolun desteğiniz için, umarım dediğiniz gibi havlayıp havlayıp susar. Kendini bilmez insanlar yorum yapmasınlar lütfen. 30 saatin geçmesini bekleyeceğim sanırım ne olacağını görmek için. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…