- 8 Mayıs 2012
- 763
- 8
- 116
aynen ya. bende soyundum yazısını aradım . yok. nereden emin olunuyor anlayamıyorum bu kadar kesin yazıyorlar..bu kız webcamda soyunmamış konuyu bir daha okuyun isterseniz.Sanırım yardım etme niyetli değilsiniz...
aynen ya. bende soyundum yazısını aradım . yok. nereden emin olunuyor anlayamıyorum bu kadar kesin yazıyorlar..
"İnsan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş..."
Yukarıdaki güzel ve bir o kadarda doğru söz sanırım onlarca cümlenin en güzel özeti.
Sevgili mytinywood...
Herkes hataları ile olgunlaşır ve tecrübe kazanır. "Doğru kararlar tecrübelerden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur" demiş birileri... Sende farkındasın ki bir hata yaptın. Ama neden yaptın asıl soru burda bence...
Alkolün verdiği rahatlıkla belkide uzun zamandır içini kemiren bir konuyu hiç tanımadığın birine anlatarak kendini iyi hissedeceğini düşündün. Bu belki de senin üzerinde senin bile farketmediğin ağırlıkta bir yük... Birine güvendin ve bu konuda birşeyler anlatmak ihtiyacı hissettin. Bu kişi hiç tanımadığın biri ama tam tersi de olabilirdi. Seni ve yakın çevreni tanıyan biri de sana bunu yapabilirdi. Bu nedenle cancazım lütfen biraz daha dikkatli ol. Cam açmanı da anlıyorum. O anki panikle ne yapacağını bilemedin ve bunun çözüm olacağını düşündün belli ki. Ama ilk yanlışın bu olmuş. Korktuğunu anlamış ard niyetli bir adam sana istediğini yaptırmak için bu tür yaklaşımlarda bulunacaktır. Senin yapman gereken o kişiyle asla muhatap olmamak ama asla! Seni kendine muhatap alabildiği sürece bu pis oyunlarını sürdürecek bunun sonu yok... Bu tür adamlar korkan kadınları sever bunu unutma
Tanıdığım arkadaşlarının içinde hacker olan birisi yokmu güvendiğin bloke etsin hesabını girip mesajları silsin yada daha iyi anlayanlar var bu işleri bilgisayarına bile girip dosyalar silinebiilyor
biliyorum benim salaklığım ama kızlar lütfen bir akıl verin. daha önce facebookta sohbet ettiğim birine bazı özel şeyler anlatmıştım ve şimdi istediğini yapmazsam bunları yayınlamakla tehdit ediyor.lütfen bir akıl verin boyun eğmek istemiyorum çünkü sildiğinden emin olamam ve hep onun dediğini yapamam. ama yayınlarsa da çok kötü olur benim için. nolur bi şeyler söyleyin bana gecenin bi vakti ne yapabilrim. ((
onu diyen kişi buraya " sen webcamde soyunmakla da bırakmazsın bu işi, örtbas etmeye çalışıyorsun vs" bir sürü şey söyleyip özel mesajda yardımcı olmaya çalışıyorum dedi. anlamak zor.
Hesabı kapatıldı şerefsizin. Sanırım dün akşamki şikayetim üzerine.
biliyorum benim salaklığım ama kızlar lütfen bir akıl verin. daha önce facebookta sohbet ettiğim birine bazı özel şeyler anlatmıştım ve şimdi istediğini yapmazsam bunları yayınlamakla tehdit ediyor.lütfen bir akıl verin boyun eğmek istemiyorum çünkü sildiğinden emin olamam ve hep onun dediğini yapamam. ama yayınlarsa da çok kötü olur benim için. nolur bi şeyler söyleyin bana gecenin bi vakti ne yapabilrim. ((
Ben sana özelden de yapılmış olanları ve yapabileceklerimi beyan ettim. Artı neyin ne olduğunu bilirim klasik yalanlara inanmak zor burada biri daha konu açmıştı birlikte olmuş bir kere sonra tehdit edilmiş o kişiye çok yardımcı oldum çok şükür atlattı ama sadece bir kişi ile birlikte olmamış neler anlattı sana nasıl inanayım ki klasik yalanlar işte böyle hemcinslerimiz olduğu sürece ben bile hemcinslerime inanmakta zorlanıyorum çevremde de çok oldu bu tipler. Adam seni korkutmuş sen kamera açmışsın ama kıyamamış tamam böyle kalmı demiş ?
Ayırca havlayan köpek ısırmaz diye bir şey yok karşında ki akıllı ise arkadaş listen kapalı olsa dahi beğeni yapanların faceni aldıysa onlara atabilir ki bu yaşanmış olaydır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?