- 28 Ocak 2009
- 34.578
- 58.366
- 1.123
- Konu Sahibi Sevimsizhyt
-
Bağlı bulunduğun karakola git onlar seni siber suçlara yönlendirir. Orada şikayetçi olursun siber suçlar şikayet ettiğin kişiyi bulursa elinde adı soyadı var HERALDE Senin karşı tarafın bilgisayarını vs incelemeye alır.Akrabaların duymuş zaten yarın birgün akrabalarindan birisi ailene söylerse o zaman ailen bize niye ilk başta anlatmadin derler.Arkadaslar ben bu savcilik isl
Akrabalarına face hesabımı çalan bir manyak deyin Allahtan çıplak resmin yokmuş dua etYa ben bu savcilik islerinden felan pek anlamiyorum sikayet etsemde dava acsam bile ailem yine ogrenmez mi? Onunla asla bulusmam tabiki o yazdikca engelliyorum ama surekli yeni face acip tekrar bulup tekrar yaziyor bana basima bela oldu resmen adam ailem ogrenirse kotu olur nasi anlatirim ki onlara tamam yaptim bir hata ama olsun ciplak resmim yok elinde ona seviniyorum sadece fakat butun akrabalara yolluyor tek tek herkese fake desem kim inanir ? Amcama yollamis amcami arayip yalan fake dedim inandi bana tamam yegenim sorun yok dedi ama korkuyorum yine de bir turlu dusmuyor pesimden dunden beri 5 tane face acti. Avukat oldugu icin savciliga versem avukat oldugundan dolayi bilgilidir bu konularda siyrilir isin icinden
Bulunur yine.bilişim suçları var işte artık.Adamin ne ismini biliyorum nede dogum tarihini hic bir bilgim yok dedim ya dalgasina konusmustum bulusacagimdan degildi direk engelledim sonra ama hala yaziyor her sabaha farkli bir hesaptan msjla uyaniyorum arkadaslarina da yolluyorum diyor yolladigi msjlari da atti bana akrabalarima attigini gordum sadece. Bana kendi resmini yollamisti ama sildim keske silmeseydim
Avukat olduğunu sanmıyorum.Ya bana avukatim demisti tanistigimizda gercekten oyle mi bilmiyorum ama oyleyse hic bir sey yapamam sanirim :/
Evet ben de onu diyorum savcılıkta önce bilişim suçları daha iyi olur.Savcılık değil de direkt polise başvursa
Bilisim suclari nedir oraya nasi basvurabilirim ?Evet ben de onu diyorum savcılıkta önce bilişim suçları daha iyi olur.
Arkadaşım ismini cismini bilmediğin adama neden foto atıyorsun?Adamin ne ismini biliyorum nede dogum tarihini hic bir bilgim yok dedim ya dalgasina konusmustum bulusacagimdan degildi direk engelledim sonra ama hala yaziyor her sabaha farkli bir hesaptan msjla uyaniyorum arkadaslarina da yolluyorum diyor yolladigi msjlari da atti bana akrabalarima attigini gordum sadece. Bana kendi resmini yollamisti ama sildim keske silmeseydim
Adamin ne ismini biliyorum nede dogum tarihini hic bir bilgim yok dedim ya dalgasina konusmustum bulusacagimdan degildi direk engelledim sonra ama hala yaziyor her sabaha farkli bir hesaptan msjla uyaniyorum arkadaslarina da yolluyorum diyor yolladigi msjlari da atti bana akrabalarima attigini gordum sadece. Bana kendi resmini yollamisti ama sildim keske silmeseydim
Zaten facemi kapattim dondurdum yani soran olursa calindi demeyi dusunuyorum kuzenime atiyor surekli msj bende kuzenime anlatmk zorunda kaldim durumu oda anladi beni destek oluyor sagolsun cocuga kufur felan etti engelledi ama hala daha baska hesaplar aciyorArkadaşım ismini cismini bilmediğin adama neden foto atıyorsun?
Yaşın da çok küçük değil siz aklınızı peynir ekmekle mi yiyorsunuz anlamıyorum.
Face ni kapat sana ulaşamasın bir b.. yapamaz.
Bağlı bulunduğun karakola git onlar seni yönlendirir. Internet ortamında işlenen suçlara bakar.hapis cezası para cezası vs bile var.Bilisim suclari nedir oraya nasi basvurabilirim ?
Peki bunu tek basima halledebilir miyim eve kagit felan yollarlar miBağlı bulunduğun karakola git onlar seni yönlendirir. Internet ortamında işlenen suçlara bakar.hapis cezası para cezası vs bile var.
Zaten facemi kapattim dondurdum yani soran olursa calindi demeyi dusunuyorum kuzenime atiyor surekli msj bende kuzenime anlatmk zorunda kaldim durumu oda anladi beni destek oluyor sagolsun cocuga kufur felan etti engelledi ama hala daha baska hesaplar aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?