Tehdit ediliyorum

Arkadaslar ben bu savcilik isl
Bağlı bulunduğun karakola git onlar seni siber suçlara yönlendirir. Orada şikayetçi olursun siber suçlar şikayet ettiğin kişiyi bulursa elinde adı soyadı var HERALDE Senin karşı tarafın bilgisayarını vs incelemeye alır.Akrabaların duymuş zaten yarın birgün akrabalarindan birisi ailene söylerse o zaman ailen bize niye ilk başta anlatmadin derler.

Adamin ne ismini biliyorum nede dogum tarihini hic bir bilgim yok dedim ya dalgasina konusmustum bulusacagimdan degildi direk engelledim sonra ama hala yaziyor her sabaha farkli bir hesaptan msjla uyaniyorum arkadaslarina da yolluyorum diyor yolladigi msjlari da atti bana akrabalarima attigini gordum sadece. Bana kendi resmini yollamisti ama sildim keske silmeseydim

Akrabalarına face hesabımı çalan bir manyak deyin Allahtan çıplak resmin yokmuş dua et

Bulunur yine.bilişim suçları var işte artık.

Siber suclar nedir ben simdi oraya gitsem tek ben bilsem olur mu aileme soylerler mi? Akraba dedigim insanlar uzaktan birileri ve cogu beni tanimiyor yakin olarak bi amcama atmis birde halama atmasindan korkuyorum yengeme atmis yengemin sifresini bi sekilde alip yok ettim engelledim ama farkli bir hesaptan yine atacaktir eminim

Arkadaşım ismini cismini bilmediğin adama neden foto atıyorsun?
Yaşın da çok küçük değil siz aklınızı peynir ekmekle mi yiyorsunuz anlamıyorum.
Face ni kapat sana ulaşamasın bir b.. yapamaz.

Neden hesabını kapatmıyorsun ? Soranlara da şifrem çalındı v.s deyin.
Size ulaşabileceği ne varsa kapatın.
Şikayet dilekçesi verin. Ben anlamıyorum bu işlerden diye sıyrılmayın. Üşengeçlik bu.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu zamanda hakkını savunmayan kişilerin kendini birey olma yolunda geliştirmeleri gerek.

Ders oldu mu bu size ? İnsan kırk yıllık kocasına tam güvenemiyorum bu zamanda ..

Arkadaşım ismini cismini bilmediğin adama neden foto atıyorsun?
Yaşın da çok küçük değil siz aklınızı peynir ekmekle mi yiyorsunuz anlamıyorum.
Face ni kapat sana ulaşamasın bir b.. yapamaz.
Zaten facemi kapattim dondurdum yani soran olursa calindi demeyi dusunuyorum kuzenime atiyor surekli msj bende kuzenime anlatmk zorunda kaldim durumu oda anladi beni destek oluyor sagolsun cocuga kufur felan etti engelledi ama hala daha baska hesaplar aciyor

benimde başıma benzeri bi olay geldi. uzaktan bi tanıdık bana çirkince şeyler söyledi cinsel içerikliydi baya baya açık şeyler yazmıştı. ben ona yazma etme demeden direk kesin bir dille, "mesajların devamı gelirse hemen karakola gider mesajlarını gösteririm ve ailene de bu rahatsız edici mesajlarının resmini ceker facendeki herkese bu sapık diye mesaj atarım" dedim.. tmm numaranı filan siliyorum dedi. bende faceden falan engelledim bitti gitti... yani böyle durumlarda kesin konusmak , ciddi olmak gerekiyo.

facesi kapattın dedin. nereden ulaşıyor sana. telefondan mı?

Kesinlikle Bir Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulunun. Kişi resim vs ne olursa olsun kişisel bilgilerini kendi rızası ile başkasıyla paylaşmış olsa bile, karşı taraf bunları sahibinin rızası olmadan yayamaz. Bu Türk Ceza Kanunu'nda ''Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Suçu” olarak düzenlenmiştir. Eğer suç duyurusunda bulunursanız sizin için en doğrusu olur. Yoksa bu tip insanlarla konuşarak ya da ikna yoluyla falan bir yere varamazsınız, çok zor.

Ben yazayim senin dilekceni. Adini soyadini bilmene gerek yok. Sadece korkma cesur ol. Avukat degildir meslekten atilma riskini goze alamaz. Face ni kapatma. Dilekcenin kopyasini ona gonder. Ayrica savciliga adres beyaninda evinin adresini vermezsin. Sen sikayet edeceksin gerisi savciligin isi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…