Tehdit ediliyorum

Aaaayy içim şişti...
Kaç yaşına gelmiş insanlarsınız, hala adını sanını bilmediğiniz adamlara kendi bilgilerinizi verip, bir de üstüne muhabbet olsun diye foto yolluyorsunuz...
Bu kaçıncı konu aynı şekilde açılan, bilmiyorum.
Ee muhabbet olsun diye uğraş dur pisliğin tekiyle. Değdi mi yani?
Ailen duyarsa da duysun, yapacak bişey yok artık. Git şikayet et. Ailem duymasın dersen, daha çok sağar bu hadsiz seni.

Ah bacım aynısının benzeri benim başıma gelmişti. Gerçi bana bunu yapan 1 buçuk yıllık sevgilimdi.
Gittim karakola tehdit mesajlarını da göstererek şikayetçi oldum. Kasımda duruşmam var.
Asla boyun eğme böyle tiplere.
Reşit olduğun için ailemin haberi olmasını istemiyorum diyebilirsin.

Sadece 1 saat konustunuz.buluşma teklif etti kabul ettin.cinsellik konustunuz.ayak fotonu gönderdin bide askılıyla fotonu gönderdin.bu 1 saatte o tüm arkadaslarına bakmış.bu 1 saatte sen onu engelledin bu 1 saatte o binlerce face acıp tüm tanıdklarına yazısmaları yolluyor. Ne 1 saatmiş arkadas.çok hızlısınız.haketmissin neyine senin 1 saat konstugun adamla bunları yapmak.

kızım soru soruyoruz adamın hiç bir b.kuna bilmiyorum diyorsun sen niye bilmediğin etmediğin adama oranı buranı çekip attın manyak mıısınız bu kadar mı cahilsiniz yahu !!

Bir yakınınla paylaş bu durumu ve Savcılığa gidip şlkayetçi ol,hiç bir tehtide boyun eğme ve bir daha da buluşma,hayatın tehlikeye girer,ayrıca aranızda geçen görüşmeleri kime yolluyosa yollasın,sende hesabım çalındı yada adıma hesap açıp benim ağzımdan yazışmışlar ben yapmadım dersin, ki zaten bu tür olaylar oluyo.yada ne yaptıysan arkasında dur,ailene bir kere mahçup olursun özür diler ve böyle bir hata yapmazsın bir daha.Saklıcam diye adamın tehditlerine boyun eğip kölesi olma daha fazla başını belaya sokarsın.

Sadece yazışmaların mı.. var elinde... kendine ait bilgiler felan verdinmi konuşurken.. Kendine yeni bir facebook aç ve herkesi etiketle.. Arkadaşlar facebook adresim kısa bir süre önce çalınmıştır... diye (Gerçi ondan başka konuştuğun kişiler varmı. yoksa herkese söylersin benim adıma herkesle yazışmış...diye başka cinlik gelmedi aklıma.. Ailenede ben yazmadım dersin çok korkuyorsan.. Yalan elbet bir gün ortaya çıkar ama elden birşey gelmiyorsa yapacak birşey yok..

seni tanıyabilecekleri fotoğraflar mı bunlar peki? yüzün falan gözükmüyorsa ailen dışındakiler tanıyamaz zaten. git şikayet et bence de

Oncelikle bir arkadas yazmis 1 saat icinde bunlar nasi oluyo diye acikca anlatayim 1 saat icinde bu konusmalar oldu 2 tane resim yolladim ve pisman olup engelledim face acmalari felan tehdit etmeleri 1 saat icinde olmuyor yani engelledikten bi kac saat sonra basladi ve 2 gundur de devam ediyor tam 6 tane face acip yazdi kuzenime ben facemi dondurdum. Yaptik bir hata hata oldugunu anlamasam yazmazdim buraya daha once hic boyle bir sey yasamamistim herkes hata yapar azicik anlayisli olsaniz buraya caresiz kaldigimdan yazdim ne kadar gozu kara insanlarsiniz kinadiginiz her sey bir gun basiniza gelir.

Akrablarıma göndermiş demişsin zaten büyük ihtimalle ailene o göndemrese de akraban söyleyecek ki yani batacağın kadar batmışsın savcılığa ver de bari burnu sürtsün

Saf mısın kardeşim ya. Dalga geçmek için sülalenin olduğu hesaptan mı yazıştın çocukla! Parayla mı sanki açsaydın ya sahte hesap...

Tehditlere boyun eğme sakın. Bak benim de başıma geldi. Ama erkek arkadaşımdı. Msn de konuşurken çekmiş görüntülerimi. Ailene gönderirim dedi. Direk gidip babamla konuştum. Sonra da o pisliğe git sülaleme yolla deyip tekmeyi bastım. Kimseye de bişey yollamadı.

Korkarsan daha çok üstüne gelir. Korkma sakın ailenle de konuş sapığın biri dadandı nette birsürü çirkin konuşmayı ben yapmışım gibi hazırlamış Size göndermekle tehdit ediyor diye. Ailen üzülse bile geçer sana telafisi olamayan zarar gelmesin yeter ki.

Face ini de bi zahmet kapat artık.Tlf numaranı da değiştir.

Arkadaslar simdi olayi annemle ablama anlattim sonunda iyikide anlatmisim eve amcamin oglu geldi ona kadar yollamis konusmalari ama beni dolandirdi benden 1 milyar aldi onu polise vericem demis oysaki oyle bisey yok neye dayanarak soyledi bilmiyorum bende faceim calindi bir ilgim yok dedim amcamin ogluna simdi nasi ispat edebilirki o parayi aldigimi ben oyle bisey almadim

Avukatsa savcılık dışında baroyada bildireceğinizi yazın... Oldu ki yazışmaların size ait olduğunu ispat edemez fake olduğunu fotoyu da bir kız ark bulduğunuzu falan söylersiniz. Mümkünse savcılığa gidin dicem ama aileniz duyabilir mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…