Tehdit ediliyorum

Ya benim korkum sadece ailemin duymasi onlar duymadan halletmem lazim nasi yapicam bunu

Ben facemi dondurdum bana kuzenim vasitasiyla ulasiyor kuzenim engelledikce yeni face acip yaziyor herkese yolluyorum diye resimler atiyor en son sabah engelledi kuzenim suan gene bir hesap daha acmistir eminim face acmamasini saglayabilsem guzel olcakta o bilgisayarini patlatsam

kuzeninizde geçici olarak kapasın hesabını, arkadaşlarınızı görmeden nasıl başkalarına atıyo resimleri siz facenizi kapadıysanız sorun yok başka arkadaşınıza ulaşamaz. Kuzeninizde bir süre dondurup açinca birkaç gün isim deiştirsin

Kuzenimin sevgilisi var kapatirsa acarsa felan suphelenebilir birde kizin basina bela oldu nasi istim ondan da kapat diye faceni bu seferde yakin arkadasima atiyor mesaj

Canım, bi hata yapmışsın, olan olmuş artık. şimdi durumu nasıl kurtarırsın ona bakmak lazım.

Artık neyse ki şifre çalma, face deşifre etme ve face hesaplarını çalma diye birşey çıktı. Face ten herkese böyle bir duyuru yap, face hesabım hacklendi ve çalındı diye. Ailene de bu şekilde açıklarsın. İşin içine yalan girecek ama yapacak bişey yok, en azından bu sana ders olur ve sosyal arkadaşlıklardan fayda gelmeyeceğini öğrenmiş olursun.

bu devirde düşmeyin be canım böyle tuzaklara, neler okuyoruz, duyuyoruz...

Tabi dosyanın gizli tutulması talebiyle dava açabilirsin, reşitsin çünkü. ya da bi arkadaşına arat onu polis ya da komiser gibi, bak nasıl geri adım atıyor :)

Savcılığa ver. Dosyanın gizli tutulmasını istediğini üstüne basa basa söyle. 6284 diye bir kanun var. Emin ol tırsar. İfadeye çağırmaları bile yeter. Ailenle mi oturuyorsun?

Reactions: tse
Canım sen ona deki.Madem avukatsın benin dayım da savcı .... bilmen ne belki tanırsın devam edersen olayı anltacağım kendisine de .Bak nasıl 3,5 atacak

sakın boyun eğme bir halt yapamaz git şikayetci ol bakalım..napabilecek sakın öle tehdit ediyor diye kendini kullandırma dönüşü olmayan seylere gidder olay.. kimin ne olacagı ne yapacagı belli olmuyor heleki facden tanıstın adama nasıl anıden özelini acarsın sen ya ? neyse kızsakta iş işten geçmiş aklı basnda güvenceğin bi büyügüne de bu olayı kendi başına çözemezsin yem olursun öle kolay mı santajj beeee sende de ben bütün tehdit mesajlarını aldım yazısmalaarını aldım karakola gidiyorum inceldiği yerden kopsun de al yapar. Dosym gizli tutulmasını isticem de . 6284 diye bir kanun var aç oku de yandın de gidiyorumm orda hesaplasırız de ailene diyemez sıkar o biraz kendi kurtulabilir mi dese diyemez. cahil saf bulmus senii.korktugunu belli etme..

Avukat değildir bir avukat bi sürü fake hesap açıp bu kadar takıntı haline getirmez olsa bile hiç bir halt yapamaz akrabalarına da arkadaşlarıma ayağımla ilgili bi sorun için fotoğraf göndermiştim(neden ayağının fotoğrafını çektiğini hiç anlamadım bu arada) bir de askılı fotoğrafımı çekmiştim telefonumdan nasıl olmuşsa bulup çalmışlar de çok korkuyorsan. Ve savcılığa şikayet et.

Sadece bir resimde yuzum belli oluyor ama cok degil bir de ayagimin resmini istemisti onu attim onun disinda bir sey yok konusmalardan baska simdi ben onla bir kere adam akilli konustum sozlencem uzak dur benden diye beni dolandirdin bilmem ne demeye basladi belliki engelledim diye cok sinirlenmis herkese yolluyorum akrabalara arkadaslarina dedi ben simdi polise gidip gizli tutulmasini istesem ve fake hesaplarini versem birazda akrabalara attigi seyler var elimde onlari gostersem naparlar?

Sende öyle söyle dolandrıysam kaç yasında adamsın aklın yok muydu de ? Amac farklı hepsi elimde pis şantajlarının deee ..Tehdidin de şuc oldugunu söyle gözünü korkt korktugunu belli etme kime dersen de arar buldurur seni rezil ederim de ..Öyle kolay mı beeee tehdit etmek aay çok sinirlendim yaa.içi dolu konuşşş

Arkadaslar simdi oyle diyorsunuzda adamla tekrar irtibata gecsem sikayet edicem seni diye yazissam bu seferde onlarin resmini cekip yollamaz mi akrabalara benim hesabim calindi dedigim insanlara gondermez mi ? Hesabi calindiysa bunlari yazan kim diye

iletişim kurma, git doğrudan şikayet et. kimseye de bir şey açıklamak zorunda değilsin. kimseden korkma.

Reactions: tse
Arkadaslar simdi oyle diyorsunuzda adamla tekrar irtibata gecsem sikayet edicem seni diye yazissam bu seferde onlarin resmini cekip yollamaz mi akrabalara benim hesabim calindi dedigim insanlara gondermez mi ? Hesabi calindiysa bunlari yazan kim diye
direk git şikayetçi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…