- 28 Ocak 2009
- 34.577
- 58.361
- 1.123
- Konu Sahibi Sevimsizhyt
-
Dava açılırsa karşı tarafın hakkinda sana kagit gelir. Ama başka adres verebilirsiniz belki bunu polislere sorabilir sin.Peki bunu tek basima halledebilir miyim eve kagit felan yollarlar mi
Ya benim korkum sadece ailemin duymasi onlar duymadan halletmem lazim nasi yapicam bunuBen yazayim senin dilekceni. Adini soyadini bilmene gerek yok. Sadece korkma cesur ol. Avukat degildir meslekten atilma riskini goze alamaz. Face ni kapatma. Dilekcenin kopyasini ona gonder. Ayrica savciliga adres beyaninda evinin adresini vermezsin. Sen sikayet edeceksin gerisi savciligin isi.
Merhaba arkadaslar oncelikle cok caresiz oldugumu soylemeliyim 20 yasindayim bi siteden tanistigim adama face adresimi verdim ve biraz cinsellik konustuk bulusma falan teklif etti kabul ettim daha once hic boyle bir sey yapmadim yine de yapmayacaktim sadece vakit gecirmek icin konustum ayagimin resmini ve sadece yatarken ustumde askiliyla bi resim attim baska bir sey yok elinde resimler ve yazismalar disinda 1 saat gibi bir sure konustuk ve ben onu engelledim daha sonra binlerce face acip beni tehdit etti herkese butun akrabalarimi bulmus herkese konusmalari yolluyor arkadaslarima da yollayacakmis lutfen yapabilecegim bir sey soyleyin aileme soyleyemem bu durumu yardim edebilecek bir insan yazsin sadece
sakın boyun eğme bir halt yapamaz git şikayetci ol bakalım..napabilecek sakın öle tehdit ediyor diye kendini kullandırma dönüşü olmayan seylere gidder olay.. kimin ne olacagı ne yapacagı belli olmuyor heleki facden tanıstın adama nasıl anıden özelini acarsın sen ya ? neyse kızsakta iş işten geçmiş aklı basnda güvenceğin bi büyügüne de bu olayı kendi başına çözemezsin yem olursun öle kolay mı santajj beeee sende de ben bütün tehdit mesajlarını aldım yazısmalaarını aldım karakola gidiyorum inceldiği yerden kopsun de al yapar. Dosym gizli tutulmasını isticem de . 6284 diye bir kanun var aç oku de yandın de gidiyorumm orda hesaplasırız de ailene diyemez sıkar o biraz kendi kurtulabilir mi dese diyemez. cahil saf bulmus senii.korktugunu belli etme..Merhaba arkadaslar oncelikle cok caresiz oldugumu soylemeliyim 20 yasindayim bi siteden tanistigim adama face adresimi verdim ve biraz cinsellik konustuk bulusma falan teklif etti kabul ettim daha once hic boyle bir sey yapmadim yine de yapmayacaktim sadece vakit gecirmek icin konustum ayagimin resmini ve sadece yatarken ustumde askiliyla bi resim attim baska bir sey yok elinde resimler ve yazismalar disinda 1 saat gibi bir sure konustuk ve ben onu engelledim daha sonra binlerce face acip beni tehdit etti herkese butun akrabalarimi bulmus herkese konusmalari yolluyor arkadaslarima da yollayacakmis lutfen yapabilecegim bir sey soyleyin aileme soyleyemem bu durumu yardim edebilecek bir insan yazsin sadece
Canım korkmayacaksın korktukça üstüne gelir ailene soyle facemi çalmış de akrabalarına atıpta onlardan bır tepki görmüyorsa dahada üstüne gelebilirBilisim suclari nedir oraya nasi basvurabilirim ?
Arkadaslarimi daha onceden resimlerimi begenenlerden kaydetmis oyle dedii
Ya ben bu savcilik islerinden felan pek anlamiyorum sikayet etsemde dava acsam bile ailem yine ogrenmez mi? Onunla asla bulusmam tabiki o yazdikca engelliyorum ama surekli yeni face acip tekrar bulup tekrar yaziyor bana basima bela oldu resmen adam ailem ogrenirse kotu olur nasi anlatirim ki onlara tamam yaptim bir hata ama olsun ciplak resmim yok elinde ona seviniyorum sadece fakat butun akrabalara yolluyor tek tek herkese fake desem kim inanir ? Amcama yollamis amcami arayip yalan fake dedim inandi bana tamam yegenim sorun yok dedi ama korkuyorum yine de bir turlu dusmuyor pesimden dunden beri 5 tane face acti. Avukat oldugu icin savciliga versem avukat oldugundan dolayi bilgilidir bu konularda siyrilir isin icinden
Sende öyle söyle dolandrıysam kaç yasında adamsın aklın yok muydu de ? Amac farklı hepsi elimde pis şantajlarının deee ..Tehdidin de şuc oldugunu söyle gözünü korkt korktugunu belli etme kime dersen de arar buldurur seni rezil ederim de ..Öyle kolay mı beeee tehdit etmek aay çok sinirlendim yaa.içi dolu konuşşşSadece bir resimde yuzum belli oluyor ama cok degil bir de ayagimin resmini istemisti onu attim onun disinda bir sey yok konusmalardan baska simdi ben onla bir kere adam akilli konustum sozlencem uzak dur benden diye beni dolandirdin bilmem ne demeye basladi belliki engelledim diye cok sinirlenmis herkese yolluyorum akrabalara arkadaslarina dedi ben simdi polise gidip gizli tutulmasini istesem ve fake hesaplarini versem birazda akrabalara attigi seyler var elimde onlari gostersem naparlar?
direk git şikayetçi olArkadaslar simdi oyle diyorsunuzda adamla tekrar irtibata gecsem sikayet edicem seni diye yazissam bu seferde onlarin resmini cekip yollamaz mi akrabalara benim hesabim calindi dedigim insanlara gondermez mi ? Hesabi calindiysa bunlari yazan kim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?