- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.609
- 898
- Konu Sahibi Sevimsizhyt
-
Cehennemin dibine gitsin!! Töbe töbe.. Çok iyi ettin anlatmakla artık korkacak birşeyin yok. Umarım evini okulunu falan söylememişsindir. Eğer senle ilgili bişeyler biliyorsa lütfen ama lütfen ailenle birlikte polise git. Şikayetçi ol o pisliktenArkadaslar simdi olayi annemle ablama anlattim sonunda iyikide anlatmisim eve amcamin oglu geldi ona kadar yollamis konusmalari ama beni dolandirdi benden 1 milyar aldi onu polise vericem demis oysaki oyle bisey yok neye dayanarak soyledi bilmiyorum bende faceim calindi bir ilgim yok dedim amcamin ogluna simdi nasi ispat edebilirki o parayi aldigimi ben oyle bisey almadim
Saçmalama gerçekten avukatsa Barodan atılır ve av.yapamaz zaten av.olsa seninle uğraşmazYa ben bu savcilik islerinden felan pek anlamiyorum sikayet etsemde dava acsam bile ailem yine ogrenmez mi? Onunla asla bulusmam tabiki o yazdikca engelliyorum ama surekli yeni face acip tekrar bulup tekrar yaziyor bana basima bela oldu resmen adam ailem ogrenirse kotu olur nasi anlatirim ki onlara tamam yaptim bir hata ama olsun ciplak resmim yok elinde ona seviniyorum sadece fakat butun akrabalara yolluyor tek tek herkese fake desem kim inanir ? Amcama yollamis amcami arayip yalan fake dedim inandi bana tamam yegenim sorun yok dedi ama korkuyorum yine de bir turlu dusmuyor pesimden dunden beri 5 tane face acti. Avukat oldugu icin savciliga versem avukat oldugundan dolayi bilgilidir bu konularda siyrilir isin icinden
Sagolun arkadaslar onerileriniz icin. Aileme polise verelim dedim biraz oter oter susar diyolar simdi ben bu adam surekli face acip beni bulmasin diye ne yapabilirim ya faceden nasi sikayet edicem onu surekli face actigina dair daha acamasin diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?