tehdit ediliyorum.

Benzer bir olay benimde basıma gelmişti. Bir kadın aradı nişanlımın peşini bırak utanmıyor musun diye saydırıyor da saydırıyor. Ne zaman aramışım kim nişanlın diyorum, bana su gün su saatte aramışsın dedi. Biraz düşündüm dediği tarih saatte arkadasım ailesini aramak için benden telefonumu istemişti, bende aaa tabi ne demek aşkolsun sormana gerek yok ara tabi diye salak salak konuşmuştum. Meğer arkadasım kızın nişanlısını aramış olay bana patladı tabi. Birde cok yakın bir arkadaşım da diil kız hesap soramam. Aradım arkadaşımı, böyle böyle biri arıyo beni hallet su durumu kimse beni rahatsız etmesin dedim sert bir şekilde. Ve bu bana ders oldu ailem dışında telefonumu kimseye vermemeye söz verdim kendi kendime. Sizde de böyle bir durum olmuş olabilir her şey geliyo insanın başına

ailene anlat ve beraber savcılığa dilekçe verin. nişanlısını karıştırma bir süre

Nişanlının daha önce hiç ilişkisi falan olmuş mudur ki insanın aklına o geliyor yada kadın sizi başkası ile karıştırıyor !
Ev halkına anlatın durumu hatta nişanlınıza ,kendinizden zaten eminsiniz sakin olun ortada sizlik durum yok,kadın tekrar ararsa da savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı bildirin.

ailene ve nişanlına haber ver mutlaka yarın öbür gün bir şey olur öğrenirler senden öğrenmedikleri için suçlu olursun. birlikte şikayet edin, konuşmalarını kaydeden uygulamayı da edin mutlaka böylece delilin olur. etrafta ruh hastası çok dikkat etmelisin.

nişanlına anlatmalı ve savcılığa gidip şikayet etmelisin telefonlarda arama kayıt edici programlar var indir ve kadının hakarlerini kaydet böylece hakaretten dava açılır

merhaba, içinizi rahatlatmak adına adresinizi bulması çok zor bunu söyleyebilirim. Sadece sizin adınızla ev telefonunuza adresinize erişemez. Savcılıktan bunun için izin alması gerekir ki buda uzun bir süreç ve kocam beni aldatıyor bile dese geçerli bir sebep değil sizi bulmasına.. Ne yapmanıza gelince öncelikle sanır diliyorum çünkü insanı huzursuz eden bir durum. Nişanlınıza bahsedebilirsiniz belki zaten evlilik yolunda bir adım atmışsınız sizi tanıyorsa böyle bir şey yapmayacağınızıda bilir arkanızda durur sizde biraz daha hafiflemiş hissedersiniz.

nişanlınız bayanın eşi olmasın ?
bir tanıdığımıza oldu bu durum adamın üç çocuğu varmış birde boy boykarısı eve gelip nişanlın benim kocam demiş.Nasıl olur filan derken adam itiraf etmiş nişanlılık dönemini uzun tutup boşanıcaktım diye

Herkesin aklında aynı soru acaba nişanlın evli mi :).
Bence nişanlın ve ailenle mutlaka paylaş sonra ortaya çıktığında ilk tepki bize niye söylemedin de sakladın olacak.
Sonra da savcılığa başvurursunuz birlikte.

direk şikayet etmelisiniz bence, kadın laftan anlayacak biri olsaydıı makul konuşurdu siz kendinizden eminseniz savacılığa bildirin numaranızı, Ama isim benzenliğinden kaynaklı bir durum olmuş olma ihtimali de var tabii ilk önce numaranızı değiştirin ve 118 li rehberlerde olmamasına özen gösterin, bir isim karışıklığı da olabilir, aileniz duyar diye endişe etmenizi anlıyorum ama böyle durumları saklamak başka sorunlar çıkmasına neden olabilir, muhakkak birine anlatın ve önlem olarak her ne yapıyorsanız birinin bilgibi dahilinde yapın, yanlış anlamayın ama annenizin adına kayıtlı telefonu bulabilmesi demek sizi gerçekten tanıyor olması, aile fertlerinizin isimlerini biliyor olması demek ve buda o kadının eşini tanıdığınız anlamına gelir.

Savcılığa versem ama soyadını bilmiyorum.olur mu?
savcılıga zaten siz kişiyi şikayet etmeyeceksiniz, telefonunuzu aradıklarını ve rahatsız edildiğinizi söyleyeceksniz, size gelen aramalar ve arayan numaralar incelencek tesbit edilecek, market veya kontörlü telefon farketmez kimin aradığını tesbit etmek eskisi kadar zor değil, artık heryerde kameralar var. ama tekbaşınıza bir iş yapmayın muhakkak ailenizden birinin bilgisi dahilinde olsun derim ben yine

Bana da bi kere olmuştu bu işten çıkmışım kar fırtına donarak koşarken evime doğru o hengamede telefonum çaldı açtım kadının teki küfür kıyamet kocamın peşini bırak neler neler ama numara çıkıyordu ev telefonu öyle şok oldum ki anlatamam .Hemen aradık numarayı açılmadı o gün ama peşini bırakmadık .Annem aradı ve beni arayanın kadın deil ortaokul çağında bir kız olduğu anane ve dedesiyle yaşadığı onlar evde yokkende böyle bir halt yediği anlaşıldı .Böyle manyak insanlar var siz kendinizden eminseniz hiç korkmaya gerek yok ama inadına peşine düşün öyle kolay deil insanları arayıp tehdit etmek

Ailene anlat ve şikayetçi olacağını söyle.

Şikayetçi de ol.

İlk iş olarak mutlaka nişanlına bahset. Saklarsan sanki böyle bir olay varmış da saklamışsın gibi olur. Hiç gerek yok. Kadının bir sonraki aramasında da bir kez daha arayıp rahatsız etmesi halinde savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle. Yine de ararsa mutlaka savcılığa git suç duyrusunda bulun. Onlar seni yönlendirir zaten.

Nişanlına ve ailene anlatmalısın öncelikle..

Bunlari nerden biliyorsun peki kocasi telefonunu kirmis falan

Bence nisanlina bahset bu durumdan. Nisanlinin yaninda boyle bi olay yasarsan aciklaman daha zor olur. Hatta nisanlin konussun kadinla sert bi uslupla

Ailenin bilmesinde fayda vr.numaranı değiltir ve numara bilgilerin gizli tutulsun. İsim adres gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…