tehdit ediliyorum.

Hemen savcılığa hemen!
Nişanlından saklarsan bu kez saklaman abes olur sanki harbiden bişey var gibi.
Korkma kimseden, konuşmaları kaydet, arandığını tehdit edildiğini söyle.
Kadın nişanlının eşiyse bi taşla iki kuş

bence siz de bu kadına biraz tırnaklarınızı çıkarın ''ee yeter be ben nişanlıyım senin kocan kimdir nedir ben nerden biliyim git kocana sor seni kimle aldatıyosa onu ara benim işim gücüm var ailem var senle mi uğraşıcam tekrar aradığında savcılığa gidiyorum'' de . tekrar ararsa da gerçekten gidip savcılığa söyle.

Bu konuyu kendine saklaman bence riskli olur, ailene de nişanlına da bilgi ver ve yardımlaş. Yoksa iyice pembe diziler gibi iletişimsizlik kopuklukları oluşur. Kadın da delirmiştir hakkaten, kocası aldatıyor.

Söyledim ama sinir krizi geçiriyo. Bir kufur edıyo bır bırak peşını yuvamı dagıtma dıye yalvarıyo.işletiliyomuyum anlamadım.
Nisanlina bahset bu islerin gizlisi saklisi olmaz.. annenede anlat gerekirse savciligada git..

Sanki çekiniyor gibisiniz neden?? Madem arayan kadınla bir ilginiz yok neden nişanlınızla ailenize söylemiyorsunuz ki?? Savcılığa verdiğiniz zaman zaten haberleri olmayacak mı?? ha bir de nişanlınızla alakalı olabilir hiç aklınıza geldi mi??

Seneler evvel manyağın biri de beni arayıp bektaşı istiyordu. Kocasıymış. Bırak kocamın peşini yanında olduğunu biliyorum diye çemkiriyordu :) neyseki fazla uzun sürmedi yoksa hemen şikayet ederdim. Erkekler bu tarz şeyleri sonradan öğrenmek istemezler. Öğrendiği an ilk söyleyeceği şey neden bana söylemedin olur o yüzden bence söyle ve şikayette bulun.

Yakinlarina hemen soyle duyur.Nisanlina da soyle ve birlikte hemen savciliga gidin.Tehdit etmenize ragmen aramaya devam eden bi manyak muhtemelen.Arayinca da telefon dinleniyor falan demeyin biraz daha sacmalasin sonraki aramalarda soylersiniz mahkemede goruseceginizi.

Bu durumdan nisanlina bahsetmelisin. Ondan yardım almalısın. Sonra olay farklı bir noktaya geliverir onada açıklama yapamazsın neden sakladın olur. Olayı büyüten sensin paylasmalisin
Katiliyorum. Nisanlindan gizlersen kadinin yaptigi suclamaya gerceklik payi katmis olursun.

savcılığa bir dilekçe ver ya da aynı şehirdeyseniz o bakkala çakkala gidin orada kamera arayın kimmiş bakın...
nişanlınıza da söyleyin söylemezsen,z o öğrenirse dmek ki başka biri de oldu söylemeden çekindi ortaya çıkar diye düşünebilir...

Beni lisedeyken bir kadın ariyordu böyle şoka girip korkmustum bana ne küfürler hakaretler başka numaradan aramalar sonra babama dedim baba böyle biri arıyor korkuyorum diye arasında haber ver dedi işte aldı telefonu önce güzellikle işte yanlış numara sanırım hanımefendi falan diye girdi kadın ne dediyse babam sinirlendi baya bağırdı çağırdı hatta kufur etmis bile olabilir bir daha ararsan kizimi mahkemeye veririm seni görürsün kocan kiminle aldatiyormus madem dedi çok korkmustum ama bir daha aramadi yani bence nişanlıniza söyleyin hatta ona verin konuşsun kesin çözüm ayrıca neyden cekiniyorsunuz ilerde daha büyük sıkıntı olur nisanlinizin size güveni kalmaz başınıza kalır söylemedi demeyin

bence ailenize nişanlınıza bahsedip siz savcılığa gidin düşün peşine bakalım kim çıkcak
sonra bana iftira attın tehdit ettin seni savcılığa vericem deyin bakalım noluyo

Bumaranı yenımı aldın acaba kullanılmıs numara olmasın bazrn oluyor boyle şeylet yoksa çok sıkıcı bıse çamır at ızı kalsın saklama sonra iş büyür nıye soylemedın olur sakladın suçlu olma şakaysa yapan insan olamaz

Benıde bır adam aramıstı bır ısım soyledı yanlıs dedım kapadı sonra msj agmıs duydum evlenmıssjm ben gelıcem evıne falan kı ben evlı falan degılım engellemıstım ama sınır boZucu bılmedıgın bır konu ıcındesın bencede soyle yada hemen degıs hattını

tanımadığınız numaraları açmayın.. çalsın çalsın dursun..
ama bu durumdan ailenize ve nişanlınıza bahsetseniz iyi olur..

Bir ara beni de bir numara arıyordu kadın bir erkeği istiyordu benden bende hep yanlış numara diyerek kapatıyordum sonra bir kaç erkek aradı yenge x'i ver yanında biliyoruz falan diye aradılar yanlış numara dedim ama hiç ayılmıyorum en son bir çocuk babamı ver diye aradı
Bu x kocasını aldatıyor anladığım kadarı ile bunlara ya yanlış numara vermişler ya bunlar yanlış numara aldılar bilmiyorum uzun süre arandım
Sonra vazgeçtiler neyseki ama bence ailenize ve nişanlınıza bahsedin sizinki bayağı ateşli anlaşılan

Ayni sey benim babaminda basina geldi kadinin biri arayip babamin kendini rhatsiz ettigini mesajlar attigini soyledi rahatsiz etmeyi gectim mesaj atmayi bile bilmez benim babam en sonunda numarasini degistirdi oyle kurtulabildik bence sende oyle yap

Canim bence karıştırmışda olabilir aynı şey ablamın başınada geldi kadın ayni seni bulacam kocamin peşini birak filan diyodu en son eşine dedi numarayı değiştirdi olabilir yani bence direk numaranı değiştir senide savcıya veriyorum de kapat derdini mahkemede anlatırsın de belki bırakır sonrada numarani değiştir

Nisanlina ve ailene bir an once anlatmalisin. Ve ses kaydeden programlardan yardim alarak savciliga suc duyurusunda bulun.

Benim numarımıda birileri hep arıyordu en sonunda ben bir gün aradım ya sen kimsin dedim. Ben kızıltepeliyim sabriyi arıyorum. ben sabri değilim dedim bi dahada aramadı. Ama sen, ben kocanı tanımıyorum desende inanmaz o ayrı mesele. Ailenize ve nişanlınıza hemen söyleyin yoksa ortada gerçek bir yanlış anlaşılma varsa ve işler büyürse sakladınız diye ailenizde sizden şüphe duyabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…