- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
Kızlar günaydın
Gecen hafta gizli numaradan bır kaç defa arandım ve karsı taraf konusmadı.Ben de üstünde durmayıp telimi gizli numaraya kapattım.
Bu hafta başka bır sehirden farklı nolardan aranıyorum.Once sesim dinlendi şimdi de bir kadın beni arayıp hakaret ediyor.Rehberden adımı ogrenmiş ve kocasıyla beraber olduğumu soyleyıp kufur edıyor.Buraya gelip beni rezil edecekmiş.Kocan kim diyorum ver numarasını diyorum salağa yatma diyor.Beni aradığı numaraları geri arıyorum bakkal market vs.Kaldı ki çevremde beni arayan bır erkek de yok yanlış anlaşılsın.Numaramı değiştirmeyi düşünüyorum ama adresimi bulmuş ihtimali var mı bilmiyorum.Kadın delirmiş laftan anlamıyor.İstanbuldan arıyor kimbilir kim kocası.Nişanlıma durumdan bahsetsem olay buyuyecek.Ev telim annemin adına ama o numarayı da bulursa yandım.Yaklaşık uc yıldır nişanlımdan başka tek bır kısı olmadı.Savcılığa mı gitsem aileme mi soylesem yoksa takmasam mı kararsız kaldım.
Nisanlina bahset bu islerin gizlisi saklisi olmaz.. annenede anlat gerekirse savciligada git..Söyledim ama sinir krizi geçiriyo. Bir kufur edıyo bır bırak peşını yuvamı dagıtma dıye yalvarıyo.işletiliyomuyum anlamadım.
Katiliyorum. Nisanlindan gizlersen kadinin yaptigi suclamaya gerceklik payi katmis olursun.Bu durumdan nisanlina bahsetmelisin. Ondan yardım almalısın. Sonra olay farklı bir noktaya geliverir onada açıklama yapamazsın neden sakladın olur. Olayı büyüten sensin paylasmalisin
Beni lisedeyken bir kadın ariyordu böyle şoka girip korkmustum bana ne küfürler hakaretler başka numaradan aramalar sonra babama dedim baba böyle biri arıyor korkuyorum diye arasında haber ver dedi işte aldı telefonu önce güzellikle işte yanlış numara sanırım hanımefendi falan diye girdi kadın ne dediyse babam sinirlendi baya bağırdı çağırdı hatta kufur etmis bile olabilir bir daha ararsan kizimi mahkemeye veririm seni görürsün kocan kiminle aldatiyormus madem dedi çok korkmustum ama bir daha aramadi yani bence nişanlıniza söyleyin hatta ona verin konuşsun kesin çözüm ayrıca neyden cekiniyorsunuz ilerde daha büyük sıkıntı olur nisanlinizin size güveni kalmaz başınıza kalır söylemedi demeyin
Canim bence karıştırmışda olabilir aynı şey ablamın başınada geldi kadın ayni seni bulacam kocamin peşini birak filan diyodu en son eşine dedi numarayı değiştirdi olabilir yani bence direk numaranı değiştir senide savcıya veriyorum de kapat derdini mahkemede anlatırsın de belki bırakır sonrada numarani değiştirKızlar günaydın
Gecen hafta gizli numaradan bır kaç defa arandım ve karsı taraf konusmadı.Ben de üstünde durmayıp telimi gizli numaraya kapattım.
Bu hafta başka bır sehirden farklı nolardan aranıyorum.Once sesim dinlendi şimdi de bir kadın beni arayıp hakaret ediyor.Rehberden adımı ogrenmiş ve kocasıyla beraber olduğumu soyleyıp kufur edıyor.Buraya gelip beni rezil edecekmiş.Kocan kim diyorum ver numarasını diyorum salağa yatma diyor.Beni aradığı numaraları geri arıyorum bakkal market vs.Kaldı ki çevremde beni arayan bır erkek de yok yanlış anlaşılsın.Numaramı değiştirmeyi düşünüyorum ama adresimi bulmuş ihtimali var mı bilmiyorum.Kadın delirmiş laftan anlamıyor.İstanbuldan arıyor kimbilir kim kocası.Nişanlıma durumdan bahsetsem olay buyuyecek.Ev telim annemin adına ama o numarayı da bulursa yandım.Yaklaşık uc yıldır nişanlımdan başka tek bır kısı olmadı.Savcılığa mı gitsem aileme mi soylesem yoksa takmasam mı kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?