- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Yaşadığım semtten biriyle konuşuyordum tanıdığım biri yani ben öyle sanıyordum , ben 3 sene önce İstanbuldayken o evlenmiş bilmiyordum gerçekten, onunla konuştuğumuda kimseye söylemedim çünkü bn evlenip ayrıldım henüz çok yeniydi kimse duyup üzerine konuşmasın istedim , neyse biz bir süre konuşunca artık buluşmaya karar verdik ve birşeyler yaşadık sonra bu soğuk davrandı aramadı bni 1 ay bnde hiç yazmadım 1 ayın sonunda bna mesaj attı evli olduğunu söyledi ben tabiki hemen numarasını sildim hiçbir şekilde konuşmuyorum hergun arıyor mesaj atıyor gel yüz yüze konuşalım diye gitmek istemiyorum , tehdit etti bni bugün onunla bulusmazsam herkese benimle olduğunu söylücekmiş yine de kabul etmedim onunla buluşmayı çünkü boyun eğip gidersem her buluşmak istediğinde tehdit edicek bni ona korktuğumu belli etmemeye çalıştım ama gerçekten yapar mı bilmiyorum, ne yapmalıyım kendisini engellesem iyice hırs yapıp bela olur mu, yoksa boş bir tehdit mi sadece
İftira der geçersiniz. Nasıl ispat edecekmiş birlikte olduğunuzu? Ayrıca kendi başı da yanar. Boş tehdit yani umursamayın ve engelleyin.Yaşadığım semtten biriyle konuşuyordum tanıdığım biri yani ben öyle sanıyordum , ben 3 sene önce İstanbuldayken o evlenmiş bilmiyordum gerçekten, onunla konuştuğumuda kimseye söylemedim çünkü bn evlenip ayrıldım henüz çok yeniydi kimse duyup üzerine konuşmasın istedim , neyse biz bir süre konuşunca artık buluşmaya karar verdik ve birşeyler yaşadık sonra bu soğuk davrandı aramadı bni 1 ay bnde hiç yazmadım 1 ayın sonunda bna mesaj attı evli olduğunu söyledi ben tabiki hemen numarasını sildim hiçbir şekilde konuşmuyorum hergun arıyor mesaj atıyor gel yüz yüze konuşalım diye gitmek istemiyorum , tehdit etti bni bugün onunla bulusmazsam herkese benimle olduğunu söylücekmiş yine de kabul etmedim onunla buluşmayı çünkü boyun eğip gidersem her buluşmak istediğinde tehdit edicek bni ona korktuğumu belli etmemeye çalıştım ama gerçekten yapar mı bilmiyorum, ne yapmalıyım kendisini engellesem iyice hırs yapıp bela olur mu, yoksa boş bir tehdit mi sadece
Evli olan o, böyle bir halt yerse esas kendi başı yanar. Polise veririm beni rahatsız etmeye devam edersen de, karısına söyleYaşadığım semtten biriyle konuşuyordum tanıdığım biri yani ben öyle sanıyordum , ben 3 sene önce İstanbuldayken o evlenmiş bilmiyordum gerçekten, onunla konuştuğumuda kimseye söylemedim çünkü bn evlenip ayrıldım henüz çok yeniydi kimse duyup üzerine konuşmasın istedim , neyse biz bir süre konuşunca artık buluşmaya karar verdik ve birşeyler yaşadık sonra bu soğuk davrandı aramadı bni 1 ay bnde hiç yazmadım 1 ayın sonunda bna mesaj attı evli olduğunu söyledi ben tabiki hemen numarasını sildim hiçbir şekilde konuşmuyorum hergun arıyor mesaj atıyor gel yüz yüze konuşalım diye gitmek istemiyorum , tehdit etti bni bugün onunla bulusmazsam herkese benimle olduğunu söylücekmiş yine de kabul etmedim onunla buluşmayı çünkü boyun eğip gidersem her buluşmak istediğinde tehdit edicek bni ona korktuğumu belli etmemeye çalıştım ama gerçekten yapar mı bilmiyorum, ne yapmalıyım kendisini engellesem iyice hırs yapıp bela olur mu, yoksa boş bir tehdit mi sadece
3 Sene oluyor boşandığım aslında hiç acele etmedim tanıyordum onu azda olsa ama kesinlikle evli olduğunu bilmiyordum heralde kendi evide bu semtte değil eşiyle yaşadığı, ailesiyle yaşarken buradaydı ailesi hala bizim burada oturuyor.Boşanmanın verdiği duygusal boşlukla almışsın hayatına koştur koştur birini adam evli birde asıl bundan sonra suçlu durumuna düşersin yapma boyun eğme.
Bnde öyle düşündüm ama yine de korktum kesinlikle görüşmek istemiyorum engellicem şimdiHer yerden engelle sil. Bir şey yapamaz salak. Evli olan o. Kendi korksun sen korkma. Asla görüşme boş tehdit ediyor.
Adam evli farkindaysan geri adim atma tirsmasi gereken oYaşadığım semtten biriyle konuşuyordum tanıdığım biri yani ben öyle sanıyordum , ben 3 sene önce İstanbuldayken o evlenmiş bilmiyordum gerçekten, onunla konuştuğumuda kimseye söylemedim çünkü bn evlenip ayrıldım henüz çok yeniydi kimse duyup üzerine konuşmasın istedim , neyse biz bir süre konuşunca artık buluşmaya karar verdik ve birşeyler yaşadık sonra bu soğuk davrandı aramadı bni 1 ay bnde hiç yazmadım 1 ayın sonunda bna mesaj attı evli olduğunu söyledi ben tabiki hemen numarasını sildim hiçbir şekilde konuşmuyorum hergun arıyor mesaj atıyor gel yüz yüze konuşalım diye gitmek istemiyorum , tehdit etti bni bugün onunla bulusmazsam herkese benimle olduğunu söylücekmiş yine de kabul etmedim onunla buluşmayı çünkü boyun eğip gidersem her buluşmak istediğinde tehdit edicek bni ona korktuğumu belli etmemeye çalıştım ama gerçekten yapar mı bilmiyorum, ne yapmalıyım kendisini engellesem iyice hırs yapıp bela olur mu, yoksa boş bir tehdit mi sadece
Çok teşekkür ederim herkes benzer yorumu yapmış içim rahatladıAdam evli farkindaysan geri adim atma tirsmasi gereken o
Sakin geri adim atma ama havlayan kopek isirmaz hicbir sekilde muhattap olmaÇok teşekkür ederim herkes benzer yorumu yapmış içim rahatladı
Yok kesinlikle işim olmaz onunlaSakin geri adim atma ama havlayan kopek isirmaz hicbir sekilde muhattap olma
Sende ona bas bas bagir de ki „ ben de o zaman karina söyleyecegim beni kandirdigini bana yazdiginiz mesajlari ona iletirim“ de sana blöf yapiyor zaten ama sende korktugunu belli etme lütfen.Yaşadığım semtten biriyle konuşuyordum tanıdığım biri yani ben öyle sanıyordum , ben 3 sene önce İstanbuldayken o evlenmiş bilmiyordum gerçekten, onunla konuştuğumuda kimseye söylemedim çünkü bn evlenip ayrıldım henüz çok yeniydi kimse duyup üzerine konuşmasın istedim , neyse biz bir süre konuşunca artık buluşmaya karar verdik ve birşeyler yaşadık sonra bu soğuk davrandı aramadı bni 1 ay bnde hiç yazmadım 1 ayın sonunda bna mesaj attı evli olduğunu söyledi ben tabiki hemen numarasını sildim hiçbir şekilde konuşmuyorum hergun arıyor mesaj atıyor gel yüz yüze konuşalım diye gitmek istemiyorum , tehdit etti bni bugün onunla bulusmazsam herkese benimle olduğunu söylücekmiş yine de kabul etmedim onunla buluşmayı çünkü boyun eğip gidersem her buluşmak istediğinde tehdit edicek bni ona korktuğumu belli etmemeye çalıştım ama gerçekten yapar mı bilmiyorum, ne yapmalıyım kendisini engellesem iyice hırs yapıp bela olur mu, yoksa boş bir tehdit mi sadece
Söylesin siz hayır diyip inkâr ettikten sonra haa bide evli adamda o döt yoktur korkmayınYaşadığım semtten biriyle konuşuyordum tanıdığım biri yani ben öyle sanıyordum , ben 3 sene önce İstanbuldayken o evlenmiş bilmiyordum gerçekten, onunla konuştuğumuda kimseye söylemedim çünkü bn evlenip ayrıldım henüz çok yeniydi kimse duyup üzerine konuşmasın istedim , neyse biz bir süre konuşunca artık buluşmaya karar verdik ve birşeyler yaşadık sonra bu soğuk davrandı aramadı bni 1 ay bnde hiç yazmadım 1 ayın sonunda bna mesaj attı evli olduğunu söyledi ben tabiki hemen numarasını sildim hiçbir şekilde konuşmuyorum hergun arıyor mesaj atıyor gel yüz yüze konuşalım diye gitmek istemiyorum , tehdit etti bni bugün onunla bulusmazsam herkese benimle olduğunu söylücekmiş yine de kabul etmedim onunla buluşmayı çünkü boyun eğip gidersem her buluşmak istediğinde tehdit edicek bni ona korktuğumu belli etmemeye çalıştım ama gerçekten yapar mı bilmiyorum, ne yapmalıyım kendisini engellesem iyice hırs yapıp bela olur mu, yoksa boş bir tehdit mi sadece
Belli etmemeye çalıştım engelledim zaten şimdi hiçbir yerden ulaşamasın pislik banaSende ona bas bas bagir de ki „ ben de o zaman karina söyleyecegim beni kandirdigini bana yazdiginiz mesajlari ona iletirim“ de sana blöf yapiyor zaten ama sende korktugunu belli etme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?