• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit ediyor acil :(

HV
Yaşadığım semtten biriyle konuşuyordum tanıdığım biri yani ben öyle sanıyordum , ben 3 sene önce İstanbuldayken o evlenmiş bilmiyordum gerçekten, onunla konuştuğumuda kimseye söylemedim çünkü bn evlenip ayrıldım henüz çok yeniydi kimse duyup üzerine konuşmasın istedim , neyse biz bir süre konuşunca artık buluşmaya karar verdik ve birşeyler yaşadık sonra bu soğuk davrandı aramadı bni 1 ay bnde hiç yazmadım 1 ayın sonunda bna mesaj attı evli olduğunu söyledi ben tabiki hemen numarasını sildim hiçbir şekilde konuşmuyorum hergun arıyor mesaj atıyor gel yüz yüze konuşalım diye gitmek istemiyorum , tehdit etti bni bugün onunla bulusmazsam herkese benimle olduğunu söylücekmiş yine de kabul etmedim onunla buluşmayı çünkü boyun eğip gidersem her buluşmak istediğinde tehdit edicek bni ona korktuğumu belli etmemeye çalıştım ama gerçekten yapar mı bilmiyorum, ne yapmalıyım kendisini engellesem iyice hırs yapıp bela olur mu, yoksa boş bir tehdit mi sadece :KK43:
Havlayan köpek issirmaz merak etme

Karısına da söyleyecek miymiş sizle olduğunu? :olamaz:
Sizin kaybedecek bir şeyiniz yok, onun var. Az mantıklı düşünün ya.
Seni şikayet ederim tehditlere devam edersen deyin ve cidden edin de.

A
3 Sene oluyor boşandığım aslında hiç acele etmedim tanıyordum onu azda olsa ama kesinlikle evli olduğunu bilmiyordum heralde kendi evide bu semtte değil eşiyle yaşadığı, ailesiyle yaşarken buradaydı ailesi hala bizim burada oturuyor.
Arkadaşların dediği engelle gitsin evli olan o ne bu cesaret tehtit falan çok zorlarsa git şikayet et çevrede umrunda olmasın olan sana olur çevreye değil lafı sözü düşünme önce kendini düşün.

Yaşadığım semtten biriyle konuşuyordum tanıdığım biri yani ben öyle sanıyordum , ben 3 sene önce İstanbuldayken o evlenmiş bilmiyordum gerçekten, onunla konuştuğumuda kimseye söylemedim çünkü bn evlenip ayrıldım henüz çok yeniydi kimse duyup üzerine konuşmasın istedim , neyse biz bir süre konuşunca artık buluşmaya karar verdik ve birşeyler yaşadık sonra bu soğuk davrandı aramadı bni 1 ay bnde hiç yazmadım 1 ayın sonunda bna mesaj attı evli olduğunu söyledi ben tabiki hemen numarasını sildim hiçbir şekilde konuşmuyorum hergun arıyor mesaj atıyor gel yüz yüze konuşalım diye gitmek istemiyorum , tehdit etti bni bugün onunla bulusmazsam herkese benimle olduğunu söylücekmiş yine de kabul etmedim onunla buluşmayı çünkü boyun eğip gidersem her buluşmak istediğinde tehdit edicek bni ona korktuğumu belli etmemeye çalıştım ama gerçekten yapar mı bilmiyorum, ne yapmalıyım kendisini engellesem iyice hırs yapıp bela olur mu, yoksa boş bir tehdit mi sadece :KK43:
Sakin bir daha buluşmayın.İletişimi tamamen kesin.Buluşupta ne yapacak,yalanları arka arkasına sıralayıp,sizinle gönül eğlendirmeye devam edecek işte.Böyle iğrenç bir tehdidi dile getiren,zaten şeref yoksunu biridir.Onun için böylelerinden her türlü pislik beklenir.Bir daha başka şekilde karşınıza çıkmaya kalkarsa,kesinlikle şikayetçi olun.

Hiç korkma bırak o korksun söylerse de söylesin ya boyun eğersen gerisi gelir gel son kez görüşelim vs diyor gitme bak haberlerde neler okuyoruz Allah korusun. Sen bekarsın ve dediğin gibi evli olduğunu bilmiyorsan da o şero korksun yaptıklarının duyulmasından

Hayatım sakın korkma belli ki pislik biri ama ipler senin elinde. Sende onu tehdit et ben bekarım sıkıntı yok ama sen evli halinle bana geldin diye anlatırım karına ailene de
Ay ne çirkin işler

Her yerden engelle. Ve lütfen sakın onunla polemiğe girme.
Hele hele yok ben de karına söylerim, yok şikayet ederim filan gibi şeyler hiç söyleme. Boş yere gaz vermeyin boş beleş insanlara.
Sonuç da o da diyebilir iftira diye.
Tabi tüm bunlar olasılıklar. Yine de bir anlık öfke ve korkuyla hareket etme.
Her yerden engellediğin halde yoluna çıkarsa o zaman gerekeni yaparsın.
Muhtemelen bu adam senin nerde oturduğunu biliyor. Karşına filan çıkarsa polis çağır.
Ki çıkamaz. Fakat en kötü senaryoyu düşünmek zorundayız bu zamanda.

Kesin yapar mı bilmiyorum bende yapmaz diye umuyorum ama yaptığı hos birşey değil yinede korkup gerildim

Oysa ki olaylar burada yazdiginiz gibi gelistiyse sizin korkup gerilmeniz gereken bir durum yok. Bekar kadinsiniz kendinizden baska kimseye bir sorumlulugunuz yok. Bu tehdit karsisinda korkmak yerine agzinin payini verirdiniz. Olmadi mi gider sikayet edersiniz.

Bu kadar korkup gerilecek ve bir evlilik tecrubesi yasamis biri olarak siz evlenip bosandiysaniz pekala karsinizdaki de evlenip bosanmis olabilir diye dusunmeliydiniz. Bu kadar korkup gerilecek olan ilk bulusmada bir seyler yasayalim der miydi bilemedim.

Hadi her sey anlattiginiz gibi diyelim kimden neden korkuyorsunuz tam olarak? Evli oldugunu bilmiyordum ve ogrenir ogrenmez engelledim demissiniz. Konunun devaminda ise engellesem daha da hirs yapar mi demissiniz. Her yerden engellediginiz adam size nasil ulasip bulusmak istedigini soyledi?

Back
X