- 17 Mart 2022
- 504
- 422
- 23
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Hic birsey yapamaz iciniz rahat olsun :)Belli etmemeye çalıştım engelledim zaten şimdi hiçbir yerden ulaşamasın pislik bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic birsey yapamaz iciniz rahat olsun :)Belli etmemeye çalıştım engelledim zaten şimdi hiçbir yerden ulaşamasın pislik bana
Ya kime söyleyecek evli barkli adam. Saçmalama.
Engelle gitsij
Havlayan köpek issirmaz merak etmeYaşadığım semtten biriyle konuşuyordum tanıdığım biri yani ben öyle sanıyordum , ben 3 sene önce İstanbuldayken o evlenmiş bilmiyordum gerçekten, onunla konuştuğumuda kimseye söylemedim çünkü bn evlenip ayrıldım henüz çok yeniydi kimse duyup üzerine konuşmasın istedim , neyse biz bir süre konuşunca artık buluşmaya karar verdik ve birşeyler yaşadık sonra bu soğuk davrandı aramadı bni 1 ay bnde hiç yazmadım 1 ayın sonunda bna mesaj attı evli olduğunu söyledi ben tabiki hemen numarasını sildim hiçbir şekilde konuşmuyorum hergun arıyor mesaj atıyor gel yüz yüze konuşalım diye gitmek istemiyorum , tehdit etti bni bugün onunla bulusmazsam herkese benimle olduğunu söylücekmiş yine de kabul etmedim onunla buluşmayı çünkü boyun eğip gidersem her buluşmak istediğinde tehdit edicek bni ona korktuğumu belli etmemeye çalıştım ama gerçekten yapar mı bilmiyorum, ne yapmalıyım kendisini engellesem iyice hırs yapıp bela olur mu, yoksa boş bir tehdit mi sadece![]()
Kesin yapar mı bilmiyorum bende yapmaz diye umuyorum ama yaptığı hos birşey değil yinede korkup gerildimUstelik buna inanan kadin bir evlilik tecrubesi yasamis. Hayatin cok basinda olan toy biri de degil.![]()
Arkadaşların dediği engelle gitsin evli olan o ne bu cesaret tehtit falan çok zorlarsa git şikayet et çevrede umrunda olmasın olan sana olur çevreye değil lafı sözü düşünme önce kendini düşün.3 Sene oluyor boşandığım aslında hiç acele etmedim tanıyordum onu azda olsa ama kesinlikle evli olduğunu bilmiyordum heralde kendi evide bu semtte değil eşiyle yaşadığı, ailesiyle yaşarken buradaydı ailesi hala bizim burada oturuyor.
Sakin bir daha buluşmayın.İletişimi tamamen kesin.Buluşupta ne yapacak,yalanları arka arkasına sıralayıp,sizinle gönül eğlendirmeye devam edecek işte.Böyle iğrenç bir tehdidi dile getiren,zaten şeref yoksunu biridir.Onun için böylelerinden her türlü pislik beklenir.Bir daha başka şekilde karşınıza çıkmaya kalkarsa,kesinlikle şikayetçi olun.Yaşadığım semtten biriyle konuşuyordum tanıdığım biri yani ben öyle sanıyordum , ben 3 sene önce İstanbuldayken o evlenmiş bilmiyordum gerçekten, onunla konuştuğumuda kimseye söylemedim çünkü bn evlenip ayrıldım henüz çok yeniydi kimse duyup üzerine konuşmasın istedim , neyse biz bir süre konuşunca artık buluşmaya karar verdik ve birşeyler yaşadık sonra bu soğuk davrandı aramadı bni 1 ay bnde hiç yazmadım 1 ayın sonunda bna mesaj attı evli olduğunu söyledi ben tabiki hemen numarasını sildim hiçbir şekilde konuşmuyorum hergun arıyor mesaj atıyor gel yüz yüze konuşalım diye gitmek istemiyorum , tehdit etti bni bugün onunla bulusmazsam herkese benimle olduğunu söylücekmiş yine de kabul etmedim onunla buluşmayı çünkü boyun eğip gidersem her buluşmak istediğinde tehdit edicek bni ona korktuğumu belli etmemeye çalıştım ama gerçekten yapar mı bilmiyorum, ne yapmalıyım kendisini engellesem iyice hırs yapıp bela olur mu, yoksa boş bir tehdit mi sadece![]()
Kesin yapar mı bilmiyorum bende yapmaz diye umuyorum ama yaptığı hos birşey değil yinede korkup gerildim