Tehdit ediyor acil :(

Oysa ki olaylar burada yazdiginiz gibi gelistiyse sizin korkup gerilmeniz gereken bir durum yok. Bekar kadinsiniz kendinizden baska kimseye bir sorumlulugunuz yok. Bu tehdit karsisinda korkmak yerine agzinin payini verirdiniz. Olmadi mi gider sikayet edersiniz.

Bu kadar korkup gerilecek ve bir evlilik tecrubesi yasamis biri olarak siz evlenip bosandiysaniz pekala karsinizdaki de evlenip bosanmis olabilir diye dusunmeliydiniz. Bu kadar korkup gerilecek olan ilk bulusmada bir seyler yasayalim der miydi bilemedim.

Hadi her sey anlattiginiz gibi diyelim kimden neden korkuyorsunuz tam olarak? Evli oldugunu bilmiyordum ve ogrenir ogrenmez engelledim demissiniz. Konunun devaminda ise engellesem daha da hirs yapar mi demissiniz. Her yerden engellediginiz adam size nasil ulasip bulusmak istedigini soyledi?
Numarasını sildim hiçbir şekilde konuşmuyorum yazdım engelledim yazmadım, küçük bir yerde yaşıyorum hakkimda laf söz çıksın istemiyorum boşandım ve baba evine döndüm sağolsun ailem arkamda durdu bende hiçbir şekilde onları utandırmak istemiyorum, ben onuda bekar sandım diye görüşmeyi kabul ettim, sizin konuya inanmadığınız gibi duyupta başkalarıda bana inanmaz diye korktum , boşanmadan dolayı ztn çok psikolojim bozuldu son 6 aydir toparlanmış durumdayim şimdide böyle çirkin konuşmalar hakkımda çıksın hiç istemiyorum, bu kadar düştüysen illaki şerefsizlik yapicam diyorsan git istediğine anlat dedim sadece ona .

Numarasını sildim hiçbir şekilde konuşmuyorum yazdım engelledim yazmadım, küçük bir yerde yaşıyorum hakkimda laf söz çıksın istemiyorum boşandım ve baba evine döndüm sağolsun ailem arkamda durdu bende hiçbir şekilde onları utandırmak istemiyorum, ben onuda bekar sandım diye görüşmeyi kabul ettim, sizin konuya inanmadığınız gibi duyupta başkalarıda bana inanmaz diye korktum , boşanmadan dolayı ztn çok psikolojim bozuldu son 6 aydir toparlanmış durumdayim şimdide böyle çirkin konuşmalar hakkımda çıksın hiç istemiyorum .

Sildim yazdiginiz kismi ben yanlis anlamisim o zaman kusura bakmayin.

Siz bir evlilik yapmissiniz ve olmamis yurumemis bosanmissiniz. Bu durum evlenmeniz kadar normal bir durum. Insanlar anlasamaz sevgiliyken ayrilir, evlenince bosanir. Simdi siz bosandiniz diye hayatinizin sonuna kadar kimseyi sevmeyecek degilsiniz. Bu ayip bir durum degil, ailenizi utandiracak bir durum da degil. Olay boyle ise birakin isteyen inansin isteyen inanmasin. O inanmayanlar sizin ekmeginizi suyunuzu vermiyor. Bu yasa onlar sayesinde gelmediniz. Siz evli oldugunu bilmiyormussunuz ama karsinizdaki evli oldugu halde bu ise kalkismis. Bu iste utanmasi gereken kisi siz degilsiniz. Dik durun kimseye eyvallah etmeyin. Sadece bundan sonrasi icin dikkatli olun insanlara bu kadar kolay inanip guvenmeyin.

3 Sene oluyor boşandığım aslında hiç acele etmedim tanıyordum onu azda olsa ama kesinlikle evli olduğunu bilmiyordum heralde kendi evide bu semtte değil eşiyle yaşadığı, ailesiyle yaşarken buradaydı ailesi hala bizim burada oturuyor.
Ayni semtte otururken adamin, ailesiyle yasayip yasamadigini gozlemlemeden (yani evli olup olmadigini) ozel seyler mi yasadiniz? Kulaga pek mantikli gelmiyor.

Ayni semtte otururken adamin, ailesiyle yasayip yasamadigini gozlemlemeden (yani evli olup olmadigini) ozel seyler mi yasadiniz? Kulaga pek mantikli gelmiyor.
Aynı semtteyiz ama evlerimiz pek yakın değil gorebilicegim gibi, anlayamadım evli olduğunu gece 2 de bile görüntülü konuşuyorduk eşi uyuyordu muhtemelen o saatte , bir yerde buluştuktan yakinlastik ama gerçekten bilmiyordum evli olduğunu, ben birine onunla konuştuğumu söyleseydim bni uyaran oluyordu o evli diye .

Konuda küçük bir yer diyorsunuz evli olduğunu bilmiyorum diyorsunuz .
Evli bir erkek seninle eşimi aldattığımi herkese söylerim diyor ( ki normalde yatakta yakalansa çoğu beni bayıltıp yatağa koymuşlar der)
Çok korkuyorsunuz ailem duyar diye bir şeyler yaşıyorsunuz kimseyi ilgilendirmez ama bu kadar korkan biri nasıl araştırmadan yaşar ?
Adam aramayinca bir ay bende hiç yazmadım diyorsunuz mesela öldü mü diye merak eder insan sonuçta bir şeyler yaşanmış
Valla kusura bakmayın ben konuya hiç inanmadım siz ya eşinle konuşurum dediniz adam elindeki fotoğraflari göstermekle tehtid ediyor bundan kurtulmak istiyorsunuz ya da başka birşey var ama anlattıklarınız hiç mantığa yatmıyor

Ayrıca şu konularda anlamadığım şeyler var ben eşimle dört yıl aynı okulda okudum sevgili olmadan önce tanımaya başlasam da yakın arkadaşlarının ağzını aradım karakteri nasil açık açık olmasa bile kendimce soru sordum bunu yaparken universitedeydim siz çocuğu olan bir kadınsiniz küçük yer diyorsunuz ya biriyle görüşürken bilgi almak bu kadar zor olmamalı sosyal medya en başta olmak üzere aynı semtte oturduğunuz biri olayın genel gidişatına inanmasam da bir sebeple belli ki tehtid ediliyorsunuz bundan sonra yaş tahtaya basmayın bir bakin bu adam kim neyin nesi bunu ucuz atlatmışsiniz ama sizin her şeyden önce sorumluluğunuz da bir çocuk var birlikte olduğunuz kişinin karakteri kim olduğu çok önemli

Bnde öyle düşündüm ama yine de korktum kesinlikle görüşmek istemiyorum engellicem şimdi
Sakın korkup gitmeyin.. telefonda söyleyemeyeceği ne söyleyebilir ki? Bu "son buluşmalar" ın sonu hiç iyi olmuyor.
Kendisinin daha fazla kaybedecek şeyi var. Bir daha tehdit edersen polise gidiyorum diyin engelleyin, ve yapın da. Allah'ın belası.
Bu arada umarım siz de gerçekten bilmiyordunuz evli olduğunu. Aksi taktirde müstahak olduğunu düşüneceğim.

Yaşadığım semtten biriyle konuşuyordum tanıdığım biri yani ben öyle sanıyordum , ben 3 sene önce İstanbuldayken o evlenmiş bilmiyordum gerçekten, onunla konuştuğumuda kimseye söylemedim çünkü bn evlenip ayrıldım henüz çok yeniydi kimse duyup üzerine konuşmasın istedim , neyse biz bir süre konuşunca artık buluşmaya karar verdik ve birşeyler yaşadık sonra bu soğuk davrandı aramadı bni 1 ay bnde hiç yazmadım 1 ayın sonunda bna mesaj attı evli olduğunu söyledi ben tabiki hemen numarasını sildim hiçbir şekilde konuşmuyorum hergun arıyor mesaj atıyor gel yüz yüze konuşalım diye gitmek istemiyorum , tehdit etti bni bugün onunla bulusmazsam herkese benimle olduğunu söylücekmiş yine de kabul etmedim onunla buluşmayı çünkü boyun eğip gidersem her buluşmak istediğinde tehdit edicek bni ona korktuğumu belli etmemeye çalıştım ama gerçekten yapar mı bilmiyorum, ne yapmalıyım kendisini engellesem iyice hırs yapıp bela olur mu, yoksa boş bir tehdit mi sadece :KK43:
Evli olan sensin, duyulursa da beni türlü yalanlarla kandırdığını ifşa ederim yazın. Akabinde karakola gidip tehdit edildiğinize binaen suç duyurusunda bulunun.

Konuda küçük bir yer diyorsunuz evli olduğunu bilmiyorum diyorsunuz .
Evli bir erkek seninle eşimi aldattığımi herkese söylerim diyor ( ki normalde yatakta yakalansa çoğu beni bayıltıp yatağa koymuşlar der)
Çok korkuyorsunuz ailem duyar diye bir şeyler yaşıyorsunuz kimseyi ilgilendirmez ama bu kadar korkan biri nasıl araştırmadan yaşar ?
Adam aramayinca bir ay bende hiç yazmadım diyorsunuz mesela öldü mü diye merak eder insan sonuçta bir şeyler yaşanmış
Valla kusura bakmayın ben konuya hiç inanmadım siz ya eşinle konuşurum dediniz adam elindeki fotoğraflari göstermekle tehtid ediyor bundan kurtulmak istiyorsunuz ya da başka birşey var ama anlattıklarınız hiç mantığa yatmıyor
Öldümü merak etmedim çünkü ölü insan WhatsAppta saatlerce takilamazdi o yazmayınca bende hiç yazmadım demek ki görüşmek istemiyor diye , uzaktan tanıyordum iyi biri sandım ama kesinlikle evli olduğunu bilmiyordum bile bile evli biriyle birlikte olmam bn İstanbul'da olduğum senede o evlenmiş

Siz onu tehdit edin, zararli cikacak olan o:)
Evli olduğunu gizlemis benden, ogrenince bastim tekmeyi diye anlatin:KK53:

Ayrıca şu konularda anlamadığım şeyler var ben eşimle dört yıl aynı okulda okudum sevgili olmadan önce tanımaya başlasam da yakın arkadaşlarının ağzını aradım karakteri nasil açık açık olmasa bile kendimce soru sordum bunu yaparken universitedeydim siz çocuğu olan bir kadınsiniz küçük yer diyorsunuz ya biriyle görüşürken bilgi almak bu kadar zor olmamalı sosyal medya en başta olmak üzere aynı semtte oturduğunuz biri olayın genel gidişatına inanmasam da bir sebeple belli ki tehtid ediliyorsunuz bundan sonra yaş tahtaya basmayın bir bakin bu adam kim neyin nesi bunu ucuz atlatmışsiniz ama sizin her şeyden önce sorumluluğunuz da bir çocuk var birlikte olduğunuz kişinin karakteri kim olduğu çok önemli
Çocuğum yok benim, sosyal medyasında hiç evli olduğuna dair birşey yoktu çok yeniyiz diye kimseye de birşey anlatmadım anlatsaydim o zaman kesin haberim olurdu evli olduğuna dahil .

Yaşadığım semtten biriyle konuşuyordum tanıdığım biri yani ben öyle sanıyordum , ben 3 sene önce İstanbuldayken o evlenmiş bilmiyordum gerçekten, onunla konuştuğumuda kimseye söylemedim çünkü bn evlenip ayrıldım henüz çok yeniydi kimse duyup üzerine konuşmasın istedim , neyse biz bir süre konuşunca artık buluşmaya karar verdik ve birşeyler yaşadık sonra bu soğuk davrandı aramadı bni 1 ay bnde hiç yazmadım 1 ayın sonunda bna mesaj attı evli olduğunu söyledi ben tabiki hemen numarasını sildim hiçbir şekilde konuşmuyorum hergun arıyor mesaj atıyor gel yüz yüze konuşalım diye gitmek istemiyorum , tehdit etti bni bugün onunla bulusmazsam herkese benimle olduğunu söylücekmiş yine de kabul etmedim onunla buluşmayı çünkü boyun eğip gidersem her buluşmak istediğinde tehdit edicek bni ona korktuğumu belli etmemeye çalıştım ama gerçekten yapar mı bilmiyorum, ne yapmalıyım kendisini engellesem iyice hırs yapıp bela olur mu, yoksa boş bir tehdit mi sadece :KK43:
İgrenc biriymis. Merak etme bisey yapacak insan bunu söylemez

Git karısına soyle, ayrıca sıkayet edebılırsınız haklarınızı kullanın

Çocuğum yok benim, sosyal medyasında hiç evli olduğuna dair birşey yoktu çok yeniyiz diye kimseye de birşey anlatmadım anlatsaydim o zaman kesin haberim olurdu evli olduğuna dahil .
Kusura bakmayın ben öyle okudum sandım bir yerde. Yani konu bu noktaya nasıl geldi bilmiyorum ama kimseye bir şey söyleyemez çünkü evli olan o amacı sizinle tekrar bir şeyler yaşamak bundan sonra bence yoğurdu üfleyerek yiyin

Ne saçma bir tehdit, evli olan kendisi siz bekarsınız. Hem iftira der geçersiniz. Evli iken size yazıyor, sizi taciz ediyor vs. Engelleyin. Devam ederse savcılığa gideceğinizi söyleyin, siz onu tehdit edin.

mesajlarini karisina gondereceginizi söyleyin sizde, o zaman rezil olacak kişi bir tek siz olmazsiniz rezil edecegini dusunuyormuş ya

Yesinlikle korktugunu belli etme ayrıca elinde bir delil bir sey de yoksa hic korkma zateb onun bis tehtid as korkan odur emin ol senj kullanmasina ozin verne (suanki durum için en mantıklısı)
Ayrica yanlış anlamayın ama zor bir süreçten gectiginizi küçük bir yerde yaşadığınızı laf söz istemediğimizi yazıyorsunuz ama öyle davranmamissin adamı tanımadan birseyler yaşamışsın bence insan ya yaşadığı gibi davranmalı insanlarım ne diyeceği sekilde değil bazende yaşadıklarının iyi yada kötü arkasında durmalı çünkü ortada öyle yada böyle aldatılmış bir kadın var ikiniz tarafından ve birine bile söylesen evli olduğunu biteceğini söylüyorsun o yüzden her iki tarafta da hatalı bence tabi ki yuzelikleri farklı

Back
X