Korkuyorum gercekten yaparsa diyeBen tam olayı tam anlamadım ama kimse aileniz hakkında böyle konuşamaz net !
Evet haklisiniz. Ya iyice delirirdr aileme bisey yaparsa. Lutfen bana akil verinOlayi tabiki ciddiye alin. Temkinli olun. Ne yasandi pek anlasilmiyor ama baba evine donme zamaniniz gelmis gecmis bile. Boyle adamla ayni cati altinda ne isiniz var? Birakin ömür gecirmeyi..
Gercekten ne olur bilmiyorum. Siz en iyi taniyansiniz ne yapar? Yapar mi? Ne kadar ileri gidebilir? Eger cidden korkuyorsaniz polise gidin yurtdisindaymissiniz muhakkak sizi ciddiye alirlar avrupa amerika gibi gelismis bir ulkedeyseniz. Baba evine donun. Tehditlerini anlatin ailenize. Kendi ailesine de anlatin oglunuz katil olacak engel olmazsaniz deyin. Sakinlestirsinler. Sizin taraftan kimse sakinlestiremez. Neler yasandi neden bu noktaya geldiniz?Evet haklisiniz. Ya iyice delirirdr aileme bisey yaparsa. Lutfen bana akil verinherkesin oldugu an gelecekmis gosterecekmis hayati zindan edecekmis aileme ve bana
Ailesiyle gorusmuyorum annesiyle ikisidr pislikmis. Aileme anlatinca ya ailem celallenirse ve ailem onun uzerine giderse diyede korkuyorum. Basta kumar, yalan kufur saygisizlik parasizlik bide aldatilma suphem var. Hep degisir diye bekleye bekleye seneler gecti. Suan yattim yataga sabah olunca beni kaldiracakmis gidecekmisim. Arabayla gidemezmisik satacakmis. Araba kagitlari bende zaten benim uzerimr ama parada etmez pek araba belkide al basina cal derim bilmiyorum. Altinlarimi paylasacakmisiz gosterecekmis aileme gunlerini. Masaya konmassa o altinlar soyle olur boyle olur diyip duruyo. Yok baban bakalim karsimda erkek gibi durabilecekmi felan gibi laflar. Cok pismanim evlendigime ve aileme bisey olacak veya uzulecekler huzurlari kalmiycak diye cok korkuyorum. Yinede ailemin yanina gittigimde birazda olsa anlaticam belki akil verirler bilmiyorim. Simdilik biseyden haberleri yokGercekten ne olur bilmiyorum. Siz en iyi taniyansiniz ne yapar? Yapar mi? Ne kadar ileri gidebilir? Eger cidden korkuyorsaniz polise gidin yurtdisindaymissiniz muhakkak sizi ciddiye alirlar avrupa amerika gibi gelismis bir ulkedeyseniz. Baba evine donun. Tehditlerini anlatin ailenize. Kendi ailesine de anlatin oglunuz katil olacak engel olmazsaniz deyin. Sakinlestirsinler. Sizin taraftan kimse sakinlestiremez. Neler yasandi neden bu noktaya geldiniz?
Kesinlikle bilmeleri gereken bir konu. Sakince anlatin buyuterek degil. Cok saygisiz laflarini babanizla ilgili felan onlari aktarmayin. Kabartmayin ailenizi ki ona saldirmasinlar. Bence ne istiyorsa verin hayatinizdan silin atin mal para altin yerine gelir can saglik gelmez. Öldürmese bile zarar verir kezzap atanlari sakat birakanlari gorduk haberlerde. Allah muhafaza. Sizden degerli degiller verin yakanizi siyirin.Ailesiyle gorusmuyorum annesiyle ikisidr pislikmis. Aileme anlatinca ya ailem celallenirse ve ailem onun uzerine giderse diyede korkuyorum. Basta kumar, yalan kufur saygisizlik parasizlik bide aldatilma suphem var. Hep degisir diye bekleye bekleye seneler gecti. Suan yattim yataga sabah olunca beni kaldiracakmis gidecekmisim. Arabayla gidemezmisik satacakmis. Araba kagitlari bende zaten benim uzerimr ama parada etmez pek araba belkide al basina cal derim bilmiyorum. Altinlarimi paylasacakmisiz gosterecekmis aileme gunlerini. Masaya konmassa o altinlar soyle olur boyle olur diyip duruyo. Yok baban bakalim karsimda erkek gibi durabilecekmi felan gibi laflar. Cok pismanim evlendigime ve aileme bisey olacak veya uzulecekler huzurlari kalmiycak diye cok korkuyorum. Yinede ailemin yanina gittigimde birazda olsa anlaticam belki akil verirler bilmiyorim. Simdilik biseyden haberleri yok
Eve geldiginde nasil oldu bilmiyorum kufur frlan etmeye basladi gene bende yanima yatma sakin dedim. Gittim ben baska odaya yattim oda geldi yukariya git yatagina yat dedi. Bende niye nedeneni soyle dedim soylemedi daha sonra gicikligina yatagimizda yatmani istiyom dedi. Sonra cildirdi disini felan sIkIyo beni dovecekmis gibi. Elimi kolumu sIkti bende yittirdim felan asagiya indim arkamdan boynuma carpti yavasta olsa. Ben bide onun yuzunden cok borc ededim. En az 10 bin euro. Bide ustune altin verirsem iyice biyerleri kalkar ve yine rahatsiz etmeye devam eder gibime geliyo istedigini nasil olsa aliyor diye. Ailemin evine gitse hakaret etsr veya haklarinda kotu konusuyo diye polise sikayet edebilirmiyik acabaKesinlikle bilmeleri gereken bir konu. Sakince anlatin buyuterek degil. Cok saygisiz laflarini babanizla ilgili felan onlari aktarmayin. Kabartmayin ailenizi ki ona saldirmasinlar. Bence ne istiyorsa verin hayatinizdan silin atin mal para altin yerine gelir can saglik gelmez. Öldürmese bile zarar verir kezzap atanlari sakat birakanlari gorduk haberlerde. Allah muhafaza. Sizden degerli degiller verin yakanizi siyirin.
Simdide aileme bisey olur diye korkuyorum. Sizce gitmesem dahami cok zarar vermeye kalkar aileme? Dusunemiyorum icine sIkinti korku girdiO kadar korkmuş olsanız o evi çoktan terketmiş olurdunuz.
Yüz kere konu açtınız ve size çok güzel tavsiyeler
verildi.
Siz adam evden atmazsa ne evi terkeder, ne de adam sizi boşamazsa boşanırsınız.
Inanin bende anlamiyorum ama suan gercekten ailem icin korkuyorum sadece. Sanki cok kotu seyler olacakmis gibiŞimdi de ailemle tehdit ediyor diye mi bekleyeceksiniz?
Neden hala aynı evdesiniz , gidin ailenizin yanına, herşeyi, tehditlerini de anlatın, yurtdışındaydınız, gerekli şikayetleri de yaparsınız. Cidden anlamıyorum sizi.
Altınlarınız neden sizin ailenizde ?Ailesiyle gorusmuyorum annesiyle ikisidr pislikmis. Aileme anlatinca ya ailem celallenirse ve ailem onun uzerine giderse diyede korkuyorum. Basta kumar, yalan kufur saygisizlik parasizlik bide aldatilma suphem var. Hep degisir diye bekleye bekleye seneler gecti. Suan yattim yataga sabah olunca beni kaldiracakmis gidecekmisim. Arabayla gidemezmisik satacakmis. Araba kagitlari bende zaten benim uzerimr ama parada etmez pek araba belkide al basina cal derim bilmiyorum. Altinlarimi paylasacakmisiz gosterecekmis aileme gunlerini. Masaya konmassa o altinlar soyle olur boyle olur diyip duruyo. Yok baban bakalim karsimda erkek gibi durabilecekmi felan gibi laflar. Cok pismanim evlendigime ve aileme bisey olacak veya uzulecekler huzurlari kalmiycak diye cok korkuyorum. Yinede ailemin yanina gittigimde birazda olsa anlaticam belki akil verirler bilmiyorim. Simdilik biseyden haberleri yok
Bize zamaninda kasa vermemisti banka bizde onlarinkine koymustuk. Sonra esim uzerime hep vergi borcu yapti ve o yuzden el konulmasin diye orda kaldi. Kendisinde haberi vardi en bastan kabul etmistiAltınlarınız neden sizin ailenizde ?
Polisten yardım alın ve o adamdan uzaklaşın. Allah korusun yapma potansiyelini siz biliyorsunuz ve hiç hoş değil konuşmaları. Böyle adam olduklarını zannediyorlar.Korkuyorum gercekten yaparsa diyeyurt disindayim. Sabah toplanip gitmeyi dusunuyorum
Ben senin o evden cesedinin çıkacağını düşünüyorum.Simdide aileme bisey olur diye korkuyorum. Sizce gitmesem dahami cok zarar vermeye kalkar aileme? Dusunemiyorum icine sIkinti korku girdibosanma davasi acmoucakmis ben acsamda bisey odemiycekmis ben odiycekmisim herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?