Tehdit ediyor

acelya ve 749197491. koca konusu. her seferinde ilk konundan itibaren verilen fikirler hep ayni, ama uygulamaya gelince tik yok.
almanyada yasiyorsun buraya konu acacagina eline telefonu alip polisi arasan adam beni tehtit ediyor, evden ciktigim anda bana zarar verecegini söylüyo desen, üc dakika sonra polis kapinda yaka paca atarlar onu evden. sende anahatari degistirir artik ailene mi gidersin evine cikis verip kendi evinde mi kalirsin ne yaparsan yaparsin.

altinlara gelince umarim hic bu konuda mesaj falan yazmamissinizdir. öyle olsa bile su anda emsal kararlara baktim, türk dügünlerinde geline takilan takilar her durumda gelinin oluyor..yani elinden bisey alamaz.

ara polisi gelsin alsinlar o adami evden, ne komsularda duymustur bagrislari gerekirse sahit gösterirsin.

polisi aramak yerine neden bu kadar sinip oturuyorsunuz anlamadim
gunahinizi almak istemem benimki sadece kisisel bir gorus ama sanirim altinlari cikaramadiginiza gore esiniz hakli
yani bir insani cildirtip boyle tiris tiris yasayacagima aha altinlar der gosterir vermeyeceksem yine vermem

Gozunu seveyim hemsirem, bunca yil boyle bir adama nasil dayandin. Seni asla kinadigimdan sormuyorum, sadece cok uzuldum. Merak ettim eski konularina baktim. Adam hakkinda bir suru konu acmissin. Hepsi de ayri berbat. Ben kolay kolay kimseye evliligini bitir diyemem, buna kisi kendisi karar verir. Ama ben senin cok saglikli dusunemedigine inaniyorum. Sana tavsiyem eger imkanin varsa mutlaka ama mutlaka psikolojik yardim al. Anladigim kadariyla bu adamdan cocugun da yok ve olsa bile bu adama dayanilmaz. Sen yaklasik 15 senelik birliktelikten bahsediyorsun. Hayatinin en guzel yillari heba olmus ve olmaya devam ediyor, gormuyor musun? Yok mu ailende sana manevi destek verebilecek kimse? Bu durumunu mutlaka ama mutlaka ayrintilariyla birlikte ailenle paylasmalisin. Boyle seni her yonden sömüren bir adamdan kurtulmalisin. Sinavlarda bile 4 yanlis 1 dogrumuzu goturuyor ya. Bu adamin sana yaptigi bunca hata yaptigi butun iyilikleri bitirmis. Nolur ama nolur dik dur, kendini bu mutsuzluktan kurtar. Allah yardimcin olsun

Altınları ne yapacak ki? Zaten altınlar erkeğe verilmez. Ama bir etek giyip oynasa belki babanın hayrına ona bir bilezik takabilirsin. Tövbe estağfurullah. Hala o evdesiniz ya. Sizde gram akillanmiyorsunuz. Hala belki anlatırım biraz aileme kafasındasınız. Madem tehdit var ilk onlar bikmek zorundaydi. Ama siz hala belki bir şekilde devam eder diye düşünürsünüz. Kolay gelsin ne diyelim

Vayyyy Erkeğe bak ne hikmetse göremedim bi erkeklik korkmayın her horoz kendi çöplüğünde öter....erkek adam tehdit etmez gider icraat yapar...yiyosa gitsin icraat yapsın aklı sıra sizi pıstırmaya çalışmış söyleyin ailenize size yaptıklarını bi densizlik yaparsa haberleri olsun..

aileniz altinlari göstermedi mi hala?

niyet görmek degil ki altinlari calmak

Polisten yardım alın ve o adamdan uzaklaşın. Allah korusun yapma potansiyelini siz biliyorsunuz ve hiç hoş değil konuşmaları. Böyle adam olduklarını zannediyorlar.
Bilemiyorumki. Baska kisilerle kavga ettigindede soyle yapacam boyle yapacam derdi ama yapmadi. Ama ya busefer iyice delirdiyse diye korku girdi

niyet görmek degil ki altinlari calmak
Evet aynen. Yarisi onunmus altinlar, borc oduycekmis. Oldu neguzel kumar oynasin etsin bana borc odetsin sonrada altinlarin yarisini istesin. Ben utancimdan yerine dibine girerdim. Bi insan nasil boyle olur bi fikriniz varmi acaba? Ben gercekten anlayamiyorum kendisini hakli gormesini

Bilemiyorumki. Baska kisilerle kavga ettigindede soyle yapacam boyle yapacam derdi ama yapmadi. Ama ya busefer iyice delirdiyse diye korku girdi
Hayır hayır onlara yapmadı diye kendini yatıştırma. Polise git. Gerçi onlar da ne kadar korur seni bilemiyorum ama tepkisiz kalma

Ailenize anlatin mutlaka.
Bence altinlari almak icin sizi korkutuyor.

Hayir tâbi ki, hala düzelir mi diye ümit ediyor.
Busefer gercekten bosanacam insallah hayirlisiyla. Ben bosaninca rahat ederim diye dusundum bide ama ya daha kotu bi hayatim olursa aileme zarar verirse diye cok korkuyorum. Hic boyle bi olay yasadinizmi veya yakinlarinizdsn biri? Polise verebilirim ama polisten gizli yapar yapacagini diye korkuyorum

Neden boşanmiyorsunuz. Tehdit ediyor diye boşanmiyorum demeyin lutfen
Yok ondan degil. Bosanmak kacinilmaz sonumuz oldu artik. Ama aileme bisey olacak diye cok koekuyorum. Dayimada annemi babami kotulemis dayimda esime inanmis galiba. Ailemin haberi yok ama cok pis bir yanı var esimin ve o yanı cok korkunc

Hayir tâbi ki, hala düzelir mi diye ümit ediyor.
Ne umudu? İnsanlar degismez. Bir arkadasim vardi, 10 yil duzelir diye bekledi, dyzelmedi esi, en son boşandi. 2inci kez evlendi, cok mutlu. Şuan neden zamaninda boşanmadim diye bin pişman.

Bu adam iyice çığırından çıkmadan o evden ayrılacaktınız o zaman? Bir umut beklemeyecektiniz o evde. Eşiniz sizin gözünüzü korkutmaya çalışıyor büyük ihtimalle ama o evde durdukça kendi güvenliğiniz zaten tehlikede hala bilmiyorum diye cevap yazıyorsunuz.

Ilk kumarinda bosanmaliydim aslinda. Simdi kendini hakli gostermek icin ailem hakkinda orda burda konusuyomus kendisi oyle dedi. Suan hala uyuyor, uyaninca gitmeyi dusunuyorum. Iki haftalik esya alip onada gitmesi gereken bi tarihi soylemeyi dusunuyorum. Evi toplamaya geldigimde ( kalan esyalarimi) onu gormek istemiyorum ailemle kavga cikmasin diye

O evdeyken gitmeye kalkarsanız size zarar verebilir farkında mısınız? Evde yokken alıp çıkın eşyalarınızı. Sonrasına da ailenizle birlikte karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…