- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
Vayyyy Erkeğe bak ne hikmetse göremedim bi erkeklik korkmayın her horoz kendi çöplüğünde öter....erkek adam tehdit etmez gider icraat yapar...yiyosa gitsin icraat yapsın aklı sıra sizi pıstırmaya çalışmış söyleyin ailenize size yaptıklarını bi densizlik yaparsa haberleri olsun..Iyi geceler hanimlar. Es pisligineve geldi isten guya problem cikmis erken gelmis yine birbirimize girdik. Ailemin karsisina gecip altinlari masaya koydurtacakmis, erkekse koymasin ben sizin ailenin erkeklerine gosterecem. En guzel gununuzde gelecem kapiniza felan filan dedi. Olu cikmassa sukredin dedi bide. Ailem onun hayatini s...kmis oyle diyor adi serefsiz. Ailem ona zarar verecek hic bisey yapmadigi halde. Kizlar boyle tehdide ugrayab oldumu hic korkuyorum aileme bisey yapacak diye. Siz beni tek sandiniz bilmem ne diyo. Ayri yataga yatiyorum simdi ama rahat vermemki gibi laflar etti. Boyle tehditleri ciddiye almalimiyim sizce napicam ben korkuyorum bisey olacak diye
aileniz altinlari göstermedi mi hala?
polisi aramak yerine neden bu kadar sinip oturuyorsunuz anlamadim
gunahinizi almak istemem benimki sadece kisisel bir gorus ama sanirim altinlari cikaramadiginiza gore esiniz hakli
yani bir insani cildirtip boyle tiris tiris yasayacagima aha altinlar der gosterir vermeyeceksem yine vermem
Bilemiyorumki. Baska kisilerle kavga ettigindede soyle yapacam boyle yapacam derdi ama yapmadi. Ama ya busefer iyice delirdiyse diye korku girdiPolisten yardım alın ve o adamdan uzaklaşın. Allah korusun yapma potansiyelini siz biliyorsunuz ve hiç hoş değil konuşmaları. Böyle adam olduklarını zannediyorlar.
Evet aynen. Yarisi onunmus altinlar, borc oduycekmis. Oldu neguzel kumar oynasin etsin bana borc odetsin sonrada altinlarin yarisini istesin. Ben utancimdan yerine dibine girerdim. Bi insan nasil boyle olur bi fikriniz varmi acaba? Ben gercekten anlayamiyorum kendisini hakli gormesininiyet görmek degil ki altinlari calmak
Hayır hayır onlara yapmadı diye kendini yatıştırma. Polise git. Gerçi onlar da ne kadar korur seni bilemiyorum ama tepkisiz kalmaBilemiyorumki. Baska kisilerle kavga ettigindede soyle yapacam boyle yapacam derdi ama yapmadi. Ama ya busefer iyice delirdiyse diye korku girdi
Bilmiyorum. Sadece altinda degil oyle genelleme tehdit ediyor. Off alahim 2020 cok kotu bi yil olacak kesinAilenize anlatin mutlaka.
Bence altinlari almak icin sizi korkutuyor.
Neden boşanmiyorsunuz. Tehdit ediyor diye boşanmiyorum demeyin lutfenBilmiyorum. Sadece altinda degil oyle genelleme tehdit ediyor. Off alahim 2020 cok kotu bi yil olacak kesin
Hayir tâbi ki, hala düzelir mi diye ümit ediyor.Neden boşanmiyorsunuz. Tehdit ediyor diye boşanmiyorum demeyin lutfen
Busefer gercekten bosanacam insallah hayirlisiyla. Ben bosaninca rahat ederim diye dusundum bide ama ya daha kotu bi hayatim olursa aileme zarar verirse diye cok korkuyorum. Hic boyle bi olay yasadinizmi veya yakinlarinizdsn biri? Polise verebilirim ama polisten gizli yapar yapacagini diye korkuyorumHayir tâbi ki, hala düzelir mi diye ümit ediyor.
Yok ondan degil. Bosanmak kacinilmaz sonumuz oldu artik. Ama aileme bisey olacak diye cok koekuyorum. Dayimada annemi babami kotulemis dayimda esime inanmis galiba. Ailemin haberi yok ama cok pis bir yanı var esimin ve o yanı cok korkuncNeden boşanmiyorsunuz. Tehdit ediyor diye boşanmiyorum demeyin lutfen
Ne umudu? İnsanlar degismez. Bir arkadasim vardi, 10 yil duzelir diye bekledi, dyzelmedi esi, en son boşandi. 2inci kez evlendi, cok mutlu. Şuan neden zamaninda boşanmadim diye bin pişman.Hayir tâbi ki, hala düzelir mi diye ümit ediyor.
Bu adam iyice çığırından çıkmadan o evden ayrılacaktınız o zaman? Bir umut beklemeyecektiniz o evde. Eşiniz sizin gözünüzü korkutmaya çalışıyor büyük ihtimalle ama o evde durdukça kendi güvenliğiniz zaten tehlikede hala bilmiyorum diye cevap yazıyorsunuz.Busefer gercekten bosanacam insallah hayirlisiyla. Ben bosaninca rahat ederim diye dusundum bide ama ya daha kotu bi hayatim olursa aileme zarar verirse diye cok korkuyorum. Hic boyle bi olay yasadinizmi veya yakinlarinizdsn biri? Polise verebilirim ama polisten gizli yapar yapacagini diye korkuyorum
Ilk kumarinda bosanmaliydim aslinda. Simdi kendini hakli gostermek icin ailem hakkinda orda burda konusuyomus kendisi oyle dedi. Suan hala uyuyor, uyaninca gitmeyi dusunuyorum. Iki haftalik esya alip onada gitmesi gereken bi tarihi soylemeyi dusunuyorum. Evi toplamaya geldigimde ( kalan esyalarimi) onu gormek istemiyorum ailemle kavga cikmasin diyeBu adam iyice çığırından çıkmadan o evden ayrılacaktınız o zaman? Bir umut beklemeyecektiniz o evde. Eşiniz sizin gözünüzü korkutmaya çalışıyor büyük ihtimalle ama o evde durdukça kendi güvenliğiniz zaten tehlikede hala bilmiyorum diye cevap yazıyorsunuz.
O evdeyken gitmeye kalkarsanız size zarar verebilir farkında mısınız? Evde yokken alıp çıkın eşyalarınızı. Sonrasına da ailenizle birlikte karar verin.Ilk kumarinda bosanmaliydim aslinda. Simdi kendini hakli gostermek icin ailem hakkinda orda burda konusuyomus kendisi oyle dedi. Suan hala uyuyor, uyaninca gitmeyi dusunuyorum. Iki haftalik esya alip onada gitmesi gereken bi tarihi soylemeyi dusunuyorum. Evi toplamaya geldigimde ( kalan esyalarimi) onu gormek istemiyorum ailemle kavga cikmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?