Tehdit

Miyusaxx

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
67
34
8
32
Size akıl danışmak istiyorum.
Bir tanıdığımla, bana çok kötü şeyler yapan birileri hakkında yazışmıştık whatsapp üzerinden. O kişide bir çok sırrını benimle paylaştı. Bugün aynı sülale içinde bulunduğumuz için onun düşman olduğu Kişiler bana oturmaya geldi ama onun hakkında tek kelime konuşmadık. Bunu duyunca tanıdığım kişi benim hakkımda bir şey söylersen bütün yazışmalarımız duruyor bende seni mahvederim gibi bir tehtitte bulundu. Şok oldum.
Ağır tartışmaya açık bir konu ama kim kimin hakkında konuştuysa artık canına tak edildiği için iç dökme olarak düşünün. Sıradan gıybet değil.
Şimdi ben yazıştığım whatsapp numarasını artık kullanmıyorum. Cumartesi o tanıdığımla aynı evde arkadaş ortamında bir araya geleceğiz nasıl silebilirim mesajları

Sen silemezsin büyük ihtimalle valla ben kendime güvenmiyorsam kimseyle sır olacak birşeyi konuşmam yada mesajlasmam bundan sonra sizde öyle yapın kimseye tehdit unsuru vermeyin halt etmiş o kişi de

Silemezsiniz diye biliyorum. Hadi silinse ekran alıntısı falan yapmıştır.
Arkadaş büyük ihtimalle casus gibi o kişinin telefonunu alıp mesajlarını silmeyi felan düşünüyor heralde olmazsa suya felan düsürün telefonu :KK53:

Ekran goruntusu vs almistir silemezsiniz. En iyisi deyin ki merak etme ben kimseye bisey anlatmam sende anlatma deyin olsun bitsin

Ooo dallas
Herkes herkese düşman
Whatsappta okunmus mesajları silebiliyorsun lakin o hattı kullanman lazım

En sinir olduğum şey
Kötü olunca hemen Sırlar ifşa ediliyor
Kanıt diye tutuluyor birde
Ben herşeyi silerim
Saklayandan korkarım
Koskoca insanlar çocuk gibi
Baak söylicem herşeyi vs
Çocukca ya

:)) bence de en mantıklısı:)) bu devirde kimseye güvenmiycen ya.
cnm teknoloji çıktı mertlik bozuldu vesselan.
o da birşey mi?
benim yıllardır alacaklı olduğum vede mehkemelerde hesaplaşmaya çalıştığım kişi bile benimle telefonle konuşurken sürekli ses kaydı alıyor.
devir bozuldu.
aman dikkat ses kaydı,mesaj,whatsapp hatta karşılıklı dedikodu bile bu devirde tehlikeli.

cnm teknoloji çıktı mertlik bozuldu vesselan.
o da birşey mi?
benim yıllardır alacaklı olduğum vede mehkemelerde hesaplaşmaya çalıştığım kişi bile benimle telefonle konuşurken sürekli ses kaydı alıyor.
devir bozuldu.
aman dikkat ses kaydı,mesaj,whatsapp hatta karşılıklı dedikodu bile bu devirde tehlikeli.
İşte en güzeli yapmamak :halay:

Size akıl danışmak istiyorum.
Bir tanıdığımla, bana çok kötü şeyler yapan birileri hakkında yazışmıştık whatsapp üzerinden. O kişide bir çok sırrını benimle paylaştı. Bugün aynı sülale içinde bulunduğumuz için onun düşman olduğu Kişiler bana oturmaya geldi ama onun hakkında tek kelime konuşmadık. Bunu duyunca tanıdığım kişi benim hakkımda bir şey söylersen bütün yazışmalarımız duruyor bende seni mahvederim gibi bir tehtitte bulundu. Şok oldum.
Ağır tartışmaya açık bir konu ama kim kimin hakkında konuştuysa artık canına tak edildiği için iç dökme olarak düşünün. Sıradan gıybet değil.
Şimdi ben yazıştığım whatsapp numarasını artık kullanmıyorum. Cumartesi o tanıdığımla aynı evde arkadaş ortamında bir araya geleceğiz nasıl silebilirim mesajları
iyiyde sırları o vermiş, kendi düşünsün...sende ona deki bei tahdit edersen seni savcılığa veririm de...

Back
X