Tehditkar komşu

bdvbdv

#İlahi adalette zaman aşımı yoktur #
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
279
32
13
İyi akşamlar değerli hanımlar dertlerimle ilgili buradaki bilgili hanımlardan yine fikir almaya geldim. Ben şuanda oturduğum eve yeni taşındım ev sahibi orta yaşlı bir kadın var ve herşeye hop kapı çalıp oturmaya geliyordu ,hemen yan tarafta gelinide var.Şimdi bu kadın baştan beri benim oğullarım şizofren raporu var birini öldürse ceza yatmaz diğer oğlum cezaevinde birni öldürdü zenginiz yarın çıkacak diğer akrabam mafya diye durmadan göz korkutmaya çalışıyor hayır kadına bir zararımız en ufak bir sıkıntımız olsa tmm Kadın kendine kiracı değil hizmetçi arıyor birde dünya yalan atıyor eşimi görünce farklı beni görünce farklı konuşuyor kaç tane yalanı çıktı. Birde sürekli zenginim asarım keserim tarzı konuşmalar evden ufak bi ses gelse kapıda hemen bu ses ne evden çıkın dedi en son Bende tmm dedim o günden sonra daha konuşmadık şimdide binayı silsin demiş eşime sesi geliyordu hala diyordu oğlum şöyle böyle diye tehditkar konuşuyor sabrım taştı artık eşimde pısırık Kadın ne dese tmm diyor kadında iyice astığım astık devam ediyor ben hizmetçi değilim onun kapısını sizce silmek zorunda mıyım ? Eşimde bu evden çıkmaya niyetli değil sil binayı diyor kafayı yiyeceğim sizce ne yapmam gerek ?

Allah aşkına sizce böyle insanları durduk yere ben mafyayım kızım eski komser diye üstü kapalı tehdit edip öyle yine normal bir şekilde konuşması normal mi ? Ben bu kadına He diyip pohpohlamak zorunda mıyım

Bence orada kalınmaz.
Sinir hastası olursunuz.
Sinir hastası oldum daha ay dolmadan Kadın çat kapıdaydı en son çık deyince konuşmadım e zoruna gitti gelip Bende yemekte yiyemiyor eve girip çıkamıyor ya zoruna gitti

Biran önce kendinizi oradan kurtarmaya bakın siz. Eşinizle konuşun köle değilsiniz sonuçta siz. Tepkisini göstermeli bı de ya ne öyle o?
Asla tepki göstermedi evden de çıkmıyor evlendim başıma bela aldım resmen eşim pısırık Kadın ne dese tmm diyor kadın arkadan gelip bana çık diyor mesela eşime demedi beni tehdit ediyor

Esin tek başına yaşamaya devam etsin.
Kirasi mi dusuk?
Esin neden takti oraya?
Aynısını söyledim kendin yaşa o zaman diye kirası düşük değil yani kedi yuvası gibi ufacık sadece işine yakın diye sabah yarım saat erken kalkmamak için üstüne biraz daha eklesek ev buluruz ama asla çıkmak gibi düşüncesi yok

Eşiniz silsin binayı o zaman. Çıkın bence ordan. Evinde bedava oturmuyorsunuz muhattap olmayın.
Bende aynısını dedim o zaman sen sil diye bana diyorki sen dururken ben niye yapıyım senin başka ne işin var diyor dedim sanki bedava hem para vericem hemde minnet çekiyorum

Madem esiniz merakli kendi silsin. Neden siz silecekmissiniz. Mafya felan ilgilwndirmez ev sahibi oldugu evde tövbe bir daha asla girmem. Kadin oglum söyle böyle tehtidler savursa "ne güzel masallah masallah. Allah hayirli uzun ömürler versin" deyin gecin. Muhatap olmayin. Ama benden söylemesi orda size huzur olmayacak

Kapı önü silmekten büyük Bir sorun var ortada. Eşine de elime yapışmaz yaparım ama kadın sorunlu taşınalım başımız belaya girer diyin.

Çaresiz kaldım resmen eşim benim yanımda durmuyor pasif bir insan kadında uçmuş parası var diye herkesi emri altına alacak zannediyor bina silme neden neden kapısını sileyim birde geçen bana dolaptaki fasulyesini getirmiş diyorken sen buzluğuna at bende yer yok yazın alıcam diye bende eşimle tartıştım yine al ver dedim fasulyesini bir ton bağırdı Kadın duydu rahatlamıştır iyice

Yok gerçekten huzur yok Kadın şaşırmış eşime dedim sen sil diye bana diyor sen ne güne duruyorsun birde Kadın arkamdan konuşuyor dolaptada fasulyesi var al geri ver dedim bağırdı bana duymuştur iyice rahatladı kadın

Kapı önü silmekten büyük Bir sorun var ortada. Eşine de elime yapışmaz yaparım ama kadın sorunlu taşınalım başımız belaya girer diyin.
Aynen öyle dedim ben silerim kendi kapımı ama bu kadın başımıza bela getirecek yok zenginiz mafyayız kızım eski komiser oğlum şizofren birde diyor zamanında adam bıçakladım babam büyük zenginlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…