Yok eşim diyor ben bu evden çıkamam huzur kalmadı tartışıp duruyoruz yeni evliyiz birdeTaşınma imkanınız yok mu?
Ev alma komşu al demişler
Böyleleri Huzur bırakmaz
Sinir hastası oldum daha ay dolmadan Kadın çat kapıdaydı en son çık deyince konuşmadım e zoruna gitti gelip Bende yemekte yiyemiyor eve girip çıkamıyor ya zoruna gittiBence orada kalınmaz.
Sinir hastası olursunuz.
Asla tepki göstermedi evden de çıkmıyor evlendim başıma bela aldım resmen eşim pısırık Kadın ne dese tmm diyor kadın arkadan gelip bana çık diyor mesela eşime demedi beni tehdit ediyorBiran önce kendinizi oradan kurtarmaya bakın siz. Eşinizle konuşun köle değilsiniz sonuçta siz. Tepkisini göstermeli bı de ya ne öyle o?
Aynısını söyledim kendin yaşa o zaman diye kirası düşük değil yani kedi yuvası gibi ufacık sadece işine yakın diye sabah yarım saat erken kalkmamak için üstüne biraz daha eklesek ev buluruz ama asla çıkmak gibi düşüncesi yokEsin tek başına yaşamaya devam etsin.
Kirasi mi dusuk?
Esin neden takti oraya?
Bende aynısını dedim o zaman sen sil diye bana diyorki sen dururken ben niye yapıyım senin başka ne işin var diyor dedim sanki bedava hem para vericem hemde minnet çekiyorumEşiniz silsin binayı o zaman. Çıkın bence ordan. Evinde bedava oturmuyorsunuz muhattap olmayın.
O zaman 2 gun sonra copleri de toplarsiniz,eşiniz pisiriksa siz daha cok bagirin, sizden korksun,apartmana kiraci degil kapici olursunuz bu gidisleYok eşim diyor ben bu evden çıkamam huzur kalmadı tartışıp duruyoruz yeni evliyiz birde
Yok gerçekten huzur yok Kadın şaşırmış eşime dedim sen sil diye bana diyor sen ne güne duruyorsun birde Kadın arkamdan konuşuyor dolaptada fasulyesi var al geri ver dedim bağırdı bana duymuştur iyice rahatladı kadınMadem esiniz merakli kendi silsin. Neden siz silecekmissiniz. Mafya felan ilgilwndirmez ev sahibi oldugu evde tövbe bir daha asla girmem. Kadin oglum söyle böyle tehtidler savursa "ne güzel masallah masallah. Allah hayirli uzun ömürler versin" deyin gecin. Muhatap olmayin. Ama benden söylemesi orda size huzur olmayacak
Aynen öyle dedim ben silerim kendi kapımı ama bu kadın başımıza bela getirecek yok zenginiz mafyayız kızım eski komiser oğlum şizofren birde diyor zamanında adam bıçakladım babam büyük zenginlerdenKapı önü silmekten büyük Bir sorun var ortada. Eşine de elime yapışmaz yaparım ama kadın sorunlu taşınalım başımız belaya girer diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?