Tehditkar komşu

O zaman 2 gun sonra copleri de toplarsiniz,eşiniz pisiriksa siz daha cok bagirin, sizden korksun,apartmana kiraci degil kapici olursunuz bu gidisle
Ne yapmam gerek ben zaten bağırıyorum dertliyim bu konuda ondan buraya yazdım

Asla tepki göstermedi evden de çıkmıyor evlendim başıma bela aldım resmen eşim pısırık Kadın ne dese tmm diyor kadın arkadan gelip bana çık diyor mesela eşime demedi beni tehdit ediyor
Ben hic pısırık değilimdir ama canımı da sokakta bulmadjm. Ya gerçekten öyle ogullari varsa diye he der gecerdim bende sanırım. Ama evden de çıkardım tabii. Eşinizin tavrı değişik geldi.

Bence bir an önce oradan ayrılın ne kadar doğru bı söz bu ev alma komşu al .. komşunun da hayırlısı önemli tabi.
Keşke taşınabilsem myşe bir hale geldimki daha yeni taşındık buraya yeterli ev olsun hemen toplanır çıkarım ama yok adam diyor burası iyi

Böyle kolay yalan söyleyen bi insan gün gelir iftirada atar
komsundan çok eşine sinir oldum nasıl kadından taraf olup sil diyor ya
Aynen öyle Bende dedim senin dilin yokmuydu orda beni savunucağına geçtin kadına hak verdin Kadın o kız silsin binayı diyip duruyordu sinirden kendimi yedim benim eşim adam değilmiş evlendikten sonra anladım yazık ki

Kocana soyle gitsin kendi silsin cok merakliysa orda oturmaya devam etmeye,elin manyagini cekip paramla rezil mi olucam, cok istiyosan git kendin sil de
Dedim demez miyim dili bana gelince çok uzun diyor ki sen ne güne duruyorsun bana böyle uzun dille konuşuyor kadına gelince tmm teyze

Aynen öyle Bende dedim senin dilin yokmuydu orda beni savunucağına geçtin kadına hak verdin Kadın o kız silsin binayı diyip duruyordu sinirden kendimi yedim benim eşim adam değilmiş evlendikten sonra anladım yazık ki
Gerçekten çok çok zor bi durum tek çözüm yolu oradan taşınmak başka çaresi yok

Keşke taşınabilsem myşe bir hale geldimki daha yeni taşındık buraya yeterli ev olsun hemen toplanır çıkarım ama yok adam diyor burası iyi
Benciller bu erkekler işte :( ama siz yine de böyle sinirli şekilde değilde tatlı dille ikna edin bı şekilde canım hakkında hayırlısı olsun

Kiralanacak evin yakınında kıyısında köşesinde şayet ev sahibi oturuyorsa işte bu sebeple o ev kiralanmamalı, neden taşındınız ki başka ev mı yoktu civar yerlerde yani. Öğrenci yıllarımda bu hatayı yaptım ben, gecenin bir vakti elinde bıçakla tehditle evden atmıştı bizi ev sahibi istediği şeyleri yapmadık diye. Sizinki de aynı hesap ne demek binayı temizlesin başınıza iş açar bu kadın yüzgöz olmadan taşının oradan

İyi akşamlar değerli hanımlar dertlerimle ilgili buradaki bilgili hanımlardan yine fikir almaya geldim. Ben şuanda oturduğum eve yeni taşındım ev sahibi orta yaşlı bir kadın var ve herşeye hop kapı çalıp oturmaya geliyordu ,hemen yan tarafta gelinide var.Şimdi bu kadın baştan beri benim oğullarım şizofren raporu var birini öldürse ceza yatmaz diğer oğlum cezaevinde birni öldürdü zenginiz yarın çıkacak diğer akrabam mafya diye durmadan göz korkutmaya çalışıyor hayır kadına bir zararımız en ufak bir sıkıntımız olsa tmm Kadın kendine kiracı değil hizmetçi arıyor birde dünya yalan atıyor eşimi görünce farklı beni görünce farklı konuşuyor kaç tane yalanı çıktı. Birde sürekli zenginim asarım keserim tarzı konuşmalar evden ufak bi ses gelse kapıda hemen bu ses ne evden çıkın dedi en son Bende tmm dedim o günden sonra daha konuşmadık şimdide binayı silsin demiş eşime sesi geliyordu hala diyordu oğlum şöyle böyle diye tehditkar konuşuyor sabrım taştı artık eşimde pısırık Kadın ne dese tmm diyor kadında iyice astığım astık devam ediyor ben hizmetçi değilim onun kapısını sizce silmek zorunda mıyım ? Eşimde bu evden çıkmaya niyetli değil sil binayı diyor kafayı yiyeceğim sizce ne yapmam gerek ?
Herkese efelenmek doğru değil. Pişirik olmak iyidir bazen. Acilen taşının . Konu merdiven silmek değil. Canınizdan olmayin

Siz baştan çok pasif kalmışsınız ya.. İlk kapınıza dadanıp içeri girmeye çalıştığında: Hayırdır nene kira parasına sende mi dahilsin hahaha ne zırt pırt kapımı çalıp rahatsız ediyorsun diye çıkışıp içeri almadan kapıyı kapatacaktınız. Oğlum şizofren adam öldürse ceza yemez dediğinde: A evet öyle oluyor. Benim dayım da şizofren. Siz raporu nerden aldınız diye afallatacaktınız kadını. Diğer oğlum cinayet işledi yakında çıkacak dediğinde: E hadi hayırlısı. Gözün aydın ola nene. Benim de abimler geçenlerde cinayetten yatıp çıktılar. Allahtan bizimkiler de zengin. Para nelere kadir de mi yaa diye ters köşe yapacaktınız. Mafya akrabalarım var dediğinde: Ay öyle mii? Benim eşimin amcaları da mafya. Sizinkiler hangi sektörde faaliyet gösteriyor? Belki tanışıyorlardır diye şaşırtacaktınız. Eşinizin tepki vermesini beklemeyip, pasif kalmasaydınız şimdiye rahat ederdiniz belki. Havlayan köpek ısırmaz misali hiç bir şey yapamaz hatta bunlar benden de deli diyip şirin ev sahibi rolüne bile bürünürdü. Dolduruşa da getirmek istemiyorum sizi eşinize karşı ama (malesef ama) resmen miğde bulandırıcı oluyor dışarıya karşı ailesini savunamayan erkek tipi. Evde varsın kedi olsun ama dışarıda aslan olmayı bilmeli :) Ne demek eşine elin kapısını duvarını sildirtmek?! Fıskıyeye tutarım komşuyu da eşimi de belki faydalı yeni sinapslar oluşur beyinlerinde.

Herkese efelenmek doğru değil. Pişirik olmak iyidir bazen. Acilen taşının . Konu merdiven silmek değil. Canınizdan olmayin
Ben neden canımdan oluyum sorun burda işte kadına bişey yapmadım kimsenin horozuna kışt demedim korkmuyorum o kadından kendisi bela istiyor o canından korksun

Siz baştan çok pasif kalmışsınız ya.. İlk kapınıza dadanıp içeri girmeye çalıştığında: Hayırdır nene kira parasına sende mi dahilsin hahaha ne zırt pırt kapımı çalıp rahatsız ediyorsun diye çıkışıp içeri almadan kapıyı kapatacaktınız. Oğlum şizofren adam öldürse ceza yemez dediğinde: A evet öyle oluyor. Benim dayım da şizofren. Siz raporu nerden aldınız diye afallatacaktınız kadını. Diğer oğlum cinayet işledi yakında çıkacak dediğinde: E hadi hayırlısı. Gözün aydın ola nene. Benim de abimler geçenlerde cinayetten yatıp çıktılar. Allahtan bizimkiler de zengin. Para nelere kadir de mi yaa diye ters köşe yapacaktınız. Mafya akrabalarım var dediğinde: Ay öyle mii? Benim eşimin amcaları da mafya. Sizinkiler hangi sektörde faaliyet gösteriyor? Belki tanışıyorlardır diye şaşırtacaktınız. Eşinizin tepki vermesini beklemeyip, pasif kalmasaydınız şimdiye rahat ederdiniz belki. Havlayan köpek ısırmaz misali hiç bir şey yapamaz hatta bunlar benden de deli diyip şirin ev sahibi rolüne bile bürünürdü. Dolduruşa da getirmek istemiyorum sizi eşinize karşı ama (malesef ama) resmen miğde bulandırıcı oluyor dışarıya karşı ailesini savunamayan erkek tipi. Evde varsın kedi olsun ama dışarıda aslan olmayı bilmeli :) Ne demek eşine elin kapısını duvarını sildirtmek?! Fıskıyeye tutarım komşuyu da eşimi de belki faydalı yeni sinapslar oluşur beyinlerinde.
Aynen en başta yüz verdim işte ben yalan atmaya alışkın değilim bu kadının bu oyunlarını başta anlasam ağzının payını verirdim sonradan anladım iş işten geçti herkesi kendimiz gibi temiz niyetli sanıyoruz sorun orda o anlattı ben dinledim ne dinliyorsun konuş işte şimdi artık sabrım taştı eşim olacak adamda adam değil iyice bunaldım

Back
X