Boylelerıyle ugraşılmaz.İyi akşamlar değerli hanımlar dertlerimle ilgili buradaki bilgili hanımlardan yine fikir almaya geldim. Ben şuanda oturduğum eve yeni taşındım ev sahibi orta yaşlı bir kadın var ve herşeye hop kapı çalıp oturmaya geliyordu ,hemen yan tarafta gelinide var.Şimdi bu kadın baştan beri benim oğullarım şizofren raporu var birini öldürse ceza yatmaz diğer oğlum cezaevinde birni öldürdü zenginiz yarın çıkacak diğer akrabam mafya diye durmadan göz korkutmaya çalışıyor hayır kadına bir zararımız en ufak bir sıkıntımız olsa tmm Kadın kendine kiracı değil hizmetçi arıyor birde dünya yalan atıyor eşimi görünce farklı beni görünce farklı konuşuyor kaç tane yalanı çıktı. Birde sürekli zenginim asarım keserim tarzı konuşmalar evden ufak bi ses gelse kapıda hemen bu ses ne evden çıkın dedi en son Bende tmm dedim o günden sonra daha konuşmadık şimdide binayı silsin demiş eşime sesi geliyordu hala diyordu oğlum şöyle böyle diye tehditkar konuşuyor sabrım taştı artık eşimde pısırık Kadın ne dese tmm diyor kadında iyice astığım astık devam ediyor ben hizmetçi değilim onun kapısını sizce silmek zorunda mıyım ? Eşimde bu evden çıkmaya niyetli değil sil binayı diyor kafayı yiyeceğim sizce ne yapmam gerek ?
Eşim olucak hain tehlikenin farkında dedim ona başımıza iş açacaksın diyor ki olsun
çok anlaşırsa silsin merdivenleri:) Bu arada eşiniz ev sahibinizden borç almıs olabilir mi? yada onun gibi birşey ?Zaten ben daha muhatap olmam eşim olucak dengesizde onunla iyi anlaşıyor diyor benim onunla sorunum yok ya kafasız kadının benimle sorunu var peki bu ne olucak adam sanki yalnız yaşıyor sen erkeksin işe git gel bu kadının kahrınıda ben çekiyorum
Karaktersiz az kalır yanında bir çare bulamadım elleme savunmasınaEsin hastami kafadan kontakmi anlamadim ama yeni evliymissin cok uzuldum birak git geliyosa gelsin karaktersiz pisirik sey
Çıkabilsem keşke ertesi gün çıkarım evden ama eşimde iş yokki ev sahibi büyülemiş onu sanki parasıylaSil binayı
tövbe tövbe, çıkın o evden. Aslında kadını tehditten dolayı savcılığa vermek lazım ama...
Daha önceden aklıma gelseydi keşke iyi fikir :)Bu kadın sayesinde kocanızın nekadar pısırık sizi ezdiren savunamayan bir es oldugunu görmüş oldunuz çocukta yokken bence bir düşünün bu adamla ömür geçermi diye..
Kadın ne derse desın kılınızı kıpırdatmayın ..
Ben olsam bu kadını kendimden uzaklaştırmak icin onu korkuturdum tuhaf davranışlarla kendi kendime gülerdim dik dik tavana bakardım kadının arkasına bakıp işinizi halledin bekliyorum sizi felan der garip haller gösterirdim: D
Nereye gidiyor bilmiyorum ben kadını büyütmüyorum pısırık biri değilim ne yazdıysam o kadının hareketleri bunlar bende umursamaz biri değilim o ayrı konu tabi eşimin ne olduğunu ben anlamadım Kadın bile eşime deli diyordu benimle arası iyiyken ki Kadın uyanık eşim ondan daha uyanık tanıyamamışlar birbirlerini eşim ciddi hain biri sessiz olduğu için çoğu zaman anlamadım bunuEşinize hain diyebilecek raddedeyseniz evliliğiniz nereye gidiyor.
İki ihtimal var ya siz kadını çok büyütüyorsunz ya adam çok küçümsüyor.
Ne sinir bi adam yaaDoğru değil mi sevse ben silerim derdi anası kılıklı şeytan. Bana hesap sordu bide neden silmedin ben hiç görmedim sildiğini diye
Aileme anlattım neden anlattın diyor bende sen yoksan ailem var dedim çok şükür kamerayı yapıcam aynen fasulyeyide atmayı düşünüyorumBence öncelikle ailenizi bu konudan haberdar edin. Eşinizi şikayet edin diye demiyorum. Allah korusun bu kadın başınıza bir iş getirse eşiniz arkanızda durmayacak bari aileniz bilsin bu kadının deliliklerini. İş bulabilirseniz bulun bulamazsanız da sorun değil her gün çıkın gezin bu deli yüzünden kendinizi eve kapatmayın. Apartmana girerken çıkarken telefonunuzda video kaydı açık olsun bir laf atarsa kaydedersiniz ama asla münakaşaya girmeyin, duymuyormuş gibi davranın. Hukuk bu konuda ne yapabilir ne derece etkili bilmiyorum ama çok aşırı bir durum olursa videoları internette yayınlarsınız belki rezil olur da çenesi kapanırbu arada dolabınızdaki fasülyesini de çöpe atın gitsin sorarsa kendimin sandım pişirdim dersiniz sonuçta dolap sizin.
İyi etmişsin ailene anlatmakla. Ne dediler ?Aileme anlattım neden anlattın diyor bende sen yoksan ailem var dedim çok şükür kamerayı yapıcam aynen fasulyeyide atmayı düşünüyorum
Evet oBu komşu diğer konuda bahsettiğiniz ev sahibiniz mi?
Eşim kaç gündür tartışıyor fasulyeyi geri verme diye çöpe atsam kesin ev sahibi ile tartışma çıkar evden çık der eşimde ona yalvarırsa kahrolurum iyiceİyi etmişsin ailene anlatmakla. Ne dediler ?
Fasulyeyi dolapta yer kalmadı de geri ver, atarsan şimdi onun için de sorun çıkartır.
Ya da amannn pişir ye.
Bu kadar hakaret ettiğiniz bir adamla evliliğinizin süreceğine inanıyor musunuz?Eşim izin vermiyor ki lanet adam iyice sinirlendim şuan içten pazarlıklı iğrenç bir adam kendisi. Geldi benim kafasının içinde beyin olmayan eşime anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?