Tehditkar komşu

Boylelerıyle ugraşılmaz.

Esin hastami kafadan kontakmi anlamadim ama yeni evliymissin cok uzuldum birak git geliyosa gelsin karaktersiz pisirik sey

Bu kadın sayesinde kocanızın nekadar pısırık sizi ezdiren savunamayan bir es oldugunu görmüş oldunuz çocukta yokken bence bir düşünün bu adamla ömür geçermi diye..
Kadın ne derse desın kılınızı kıpırdatmayın ..
Ben olsam bu kadını kendimden uzaklaştırmak icin onu korkuturdum tuhaf davranışlarla kendi kendime gülerdim dik dik tavana bakardım kadının arkasına bakıp işinizi halledin bekliyorum sizi felan der garip haller gösterirdim : D

Sil binayı
tövbe tövbe, çıkın o evden. Aslında kadını tehditten dolayı savcılığa vermek lazım ama...

çok anlaşırsa silsin merdivenleri:) Bu arada eşiniz ev sahibinizden borç almıs olabilir mi? yada onun gibi birşey ?

Sil binayı
tövbe tövbe, çıkın o evden. Aslında kadını tehditten dolayı savcılığa vermek lazım ama...
Çıkabilsem keşke ertesi gün çıkarım evden ama eşimde iş yokki ev sahibi büyülemiş onu sanki parasıyla

Daha önceden aklıma gelseydi keşke iyi fikir :)

Eşinize hain diyebilecek raddedeyseniz evliliğiniz nereye gidiyor.
İki ihtimal var ya siz kadını çok büyütüyorsunz ya adam çok küçümsüyor.
Nereye gidiyor bilmiyorum ben kadını büyütmüyorum pısırık biri değilim ne yazdıysam o kadının hareketleri bunlar bende umursamaz biri değilim o ayrı konu tabi eşimin ne olduğunu ben anlamadım Kadın bile eşime deli diyordu benimle arası iyiyken ki Kadın uyanık eşim ondan daha uyanık tanıyamamışlar birbirlerini eşim ciddi hain biri sessiz olduğu için çoğu zaman anlamadım bunu

Bence öncelikle ailenizi bu konudan haberdar edin. Eşinizi şikayet edin diye demiyorum. Allah korusun bu kadın başınıza bir iş getirse eşiniz arkanızda durmayacak bari aileniz bilsin bu kadının deliliklerini. İş bulabilirseniz bulun bulamazsanız da sorun değil her gün çıkın gezin bu deli yüzünden kendinizi eve kapatmayın. Apartmana girerken çıkarken telefonunuzda video kaydı açık olsun bir laf atarsa kaydedersiniz ama asla münakaşaya girmeyin, duymuyormuş gibi davranın. Hukuk bu konuda ne yapabilir ne derece etkili bilmiyorum ama çok aşırı bir durum olursa videoları internette yayınlarsınız belki rezil olur da çenesi kapanır bu arada dolabınızdaki fasülyesini de çöpe atın gitsin sorarsa kendimin sandım pişirdim dersiniz sonuçta dolap sizin.

Aileme anlattım neden anlattın diyor bende sen yoksan ailem var dedim çok şükür kamerayı yapıcam aynen fasulyeyide atmayı düşünüyorum

Aileme anlattım neden anlattın diyor bende sen yoksan ailem var dedim çok şükür kamerayı yapıcam aynen fasulyeyide atmayı düşünüyorum
İyi etmişsin ailene anlatmakla. Ne dediler ?
Fasulyeyi dolapta yer kalmadı de geri ver, atarsan şimdi onun için de sorun çıkartır.
Ya da amannn pişir ye.

İyi etmişsin ailene anlatmakla. Ne dediler ?
Fasulyeyi dolapta yer kalmadı de geri ver, atarsan şimdi onun için de sorun çıkartır.
Ya da amannn pişir ye.
Eşim kaç gündür tartışıyor fasulyeyi geri verme diye çöpe atsam kesin ev sahibi ile tartışma çıkar evden çık der eşimde ona yalvarırsa kahrolurum iyice

Olaylar nerden baksan tutarsız çok saçma. Siz bu hain dediğiniz adamla görücü usulü mü evlendiniz? Kadın kocamı parasıyla büyüledi diyorsunuz kadın Karun mu ne parası bu kadar artı kocanız karaktersizin önde gideni demektir bu. Bir de çalışmama izin vermez demişsiniz kuzum siz bu adamı çok aradınız mı?

Eşim izin vermiyor ki lanet adam iyice sinirlendim şuan içten pazarlıklı iğrenç bir adam kendisi. Geldi benim kafasının içinde beyin olmayan eşime anlatın
Bu kadar hakaret ettiğiniz bir adamla evliliğinizin süreceğine inanıyor musunuz?
O zaman komşu sorununuzda olmaz. Burda da çoğu yorumlara aşırı tepki vermişsiniz. Uzman bir destek alın. Öfke kontrolünüz yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…