Tehtit'te Başladık

Yahu ilk bulasan ben değilim ki .ilk.bulasan kendisi üst üste mesaj atıyor birinden biri damarıma basıyor bende karşılık veriyorum.onun mesajları dünden beri geliyor

O zaman haklsiiniz
Lakin bence toptan engellemelisiniz zaten boşanacaksınız neden hala iletişim kurma derdindesiniz?

O zaman haklsiiniz
Lakin bence toptan engellemelisiniz zaten boşanacaksınız neden hala iletişim kurma derdindesiniz?
Çocuğu görmeye geliyor arada . düzgün de geliyor Allah var...şimdi benim orda ki evimle annemin evi yakın birbirine.engellesemde kapının önünde biter..iki gün önce para vermeye geldi çocuğun ihtiyacini karsilarsin dedi.almadim zorla çocuğun cebine koydu.cocukta babaya düşkün geldiğinde falan babaaaaaa diye seviniyor :) bana bile gelmiyor essek sipasi.babasida çok düşkün ona hep oyunlar falan oynardilar.iyi bir babaydi açıkçası ama iradesiz bı babaydi kendiyle başa çıkamıyordu demek .çip taktı etkisi bitince yine başladı.kullanmadigi zaman çok mutluyduk ama kullandığı zaman normal olarak nefret ediyordum ondan

Evva gerçekten düşünmeye ihtiyacım var .kafam karışık .ablamada attım güldü bişi demedi.kufur bile etmeyen biri bu .havadan sallıyor diye düşünüyorum

Yaaaa Allah yardımcın olsun kuzum. Ne garip bı aile yapın var. Ablan nasıl gülüyor bu mesaja. Ben olsa. Tutar kulağından polise götürürdum. Kendine dikkat et yanlız sokağa çıkma bir süre. Kp filan mı arasan bana boyle mesaj attı diye

Yahu zaten dedi hastaneue yatayım bı sans ver.bugune kadar hep kendi isteğiyle hastaneue yatti.guvenmiyorumki ona
Aileniz sıkıntılı, sizin henüz kendi hayatınızı sürdürebileceğiniz bir işiniz ve düzeniniz yok. Boşanmış olmak bile size rahatlık sağlamayacak. Çünkü, peşimi bırakmaz diyorsunuz. Durumlar böyleyken, onu üzerinize kışkırtmak yine size zarar.Bırakın yatsın hastanede.Çabalasın dursun. Ortada bir çocuk var. Tek başınıza değilsiniz. Tedavi olması, çocuğunuzun geleceği için bile önemli. O aralıkta sizde kendinize iş bulup, düzeninizi kurun.
(Aynı şeyleri yaşayan bir hanım. Bizim kurumumuzda işe başladı. Yıllarca çalıştı. Çocuklarını büyüttü. Ailesi boşanmasına destek olmadı. Ama, kadın kendi düzenini kurdu. Kocası olacak adamda, uyuşturucuyu bırakmadığı gibi(tedavi olmayı bile istememiş) başını belaya sokup, hapis yatıp durdu. Ama, kadın kendini ve çocuklarını kimseye muhtaç etmedi.Boşanmış veya boşanmamış olmak, onun için birşey değiştirmedi.)
Çocuğunuz şimdi küçük. Bir şey anlamıyor. Ama, büyüyecek. Bu işin ona nasıl bir zararı olacak bilinmez.
Onun için, eşinizi tedavi olması konusunda desteklemelisiniz.Hatta siz kendiniz içinde psikolojik destek almalısınız diye düşünüyor ve tavsiye ediyorum. Allah hakkınızda hayırlı bir çıkış kapısı açsın inşallah.

Aileniz sıkıntılı, sizin henüz kendi hayatınızı sürdürebileceğiniz bir işiniz ve düzeniniz yok. Boşanmış olmak bile size rahatlık sağlamayacak. Çünkü, peşimi bırakmaz diyorsunuz. Durumlar böyleyken, onu üzerinize kışkırtmak yine size zarar.Bırakın yatsın hastanede.Çabalasın dursun. Ortada bir çocuk var. Tek başınıza değilsiniz. Tedavi olması, çocuğunuzun geleceği için bile önemli. O aralıkta sizde kendinize iş bulup, düzeninizi kurun.
(Aynı şeyleri yaşayan bir hanım. Bizim kurumumuzda işe başladı. Yıllarca çalıştı. Çocuklarını büyüttü. Ailesi boşanmasına destek olmadı. Ama, kadın kendi düzenini kurdu. Kocası olacak adamda, uyuşturucuyu bırakmadığı gibi(tedavi olmayı bile istememiş) başını belaya sokup, hapis yatıp durdu. Ama, kadın kendini ve çocuklarını kimseye muhtaç etmedi.Boşanmış veya boşanmamış olmak, onun için birşey değiştirmedi.)
Çocuğunuz şimdi küçük. Bir şey anlamıyor. Ama, büyüyecek. Bu işin ona nasıl bir zararı olacak bilinmez.
Onun için, eşinizi tedavi olması konusunda desteklemelisiniz.Hatta siz kendiniz içinde psikolojik destek almalısınız diye düşünüyor ve tavsiye ediyorum. Allah hakkınızda hayırlı bir çıkış kapısı açsın inşallah.
Ben inanmıyorum ona kackere tedavi oldu .sonuç yine aynı.yemin ediyorum benim delirmemem bile mucize .ben burda şuan kaç kişiyle uğraştımi bı bilseniz.yenge hanım bile durduk yere trip atıyor. Babam kendine dün motor aldı bende resim attım ona en son niye ben duyuyorum diyor .almadan önce danismamiz gerekiyor ona. Annemle dışarı çıksak niye beni kendinizle götürmediniz diye yine trip atıyor .sırf ben burdayim diye hanfendi sürekli catacak yer arıyor.annemle altlı ustluler beni annemin evinde istemiyor.surekli evine git diyor.kocasini dolduruyor kocasıyla beraber bana catiyorlar busfer .ben istermiydim böyle olsun .ama oda bana huzur vermedi.yalvardim ağladım yapma dedim etme dedim yaptı.ben hicbiyere sigamiyorum suan.hepsi benim namssuz koca yüzünden

Bı b,k yiyemez. Öyle bişi hissedersem bende biliyorum napicami
Onu en iyi tanıyan sensin nabza göre şerbet diyeyim daha doğrusu laf olsun diye hani öyle konusmusta olabilir seni sinir etmek içinde olabilir veyaaaaa içindeki cevheri ortaya çıkarmışta olabilir karpuzcum yine sen tedbirli ol nolur nolmaz polise gitsen üzerine sıçrar bu adam ifade verip çıkacak şu alışma süreci kabullenme süreci biraz böyle geçecek gibi
Amaaa eğer kişilik olarak hu söylediklerini yapabilecek gibi bir durum varsa hatta koruma karari adres değişikliği bile yap

Siz o kelimeyi neden kullanıyorsunuz..ilk siz söylemişsiniz..eskı konunuzu hatırlayamadım ama sakin olmak en iyisi..neden laf yarışına giriyorsunuz.

Onu en iyi tanıyan sensin nabza göre şerbet diyeyim daha doğrusu laf olsun diye hani öyle konusmusta olabilir seni sinir etmek içinde olabilir veyaaaaa içindeki cevheri ortaya çıkarmışta olabilir karpuzcum yine sen tedbirli ol nolur nolmaz polise gitsen üzerine sıçrar bu adam ifade verip çıkacak şu alışma süreci kabullenme süreci biraz böyle geçecek gibi
Amaaa eğer kişilik olarak hu söylediklerini yapabilecek gibi bir durum varsa hatta koruma karari adres değişikliği bile yap
Daha önce dediğim gibi böyle bişi ye kalkışma di .ama yinede kestiremiyorum 🤷

Polise gidip uzaklaştırma alan çoğu kadın yine öldürülüyor. Öyle zirha büründürmüyorlar kadınları.

Kışkırtıcı mesaj yazmışsınız , Böyle cevap vermeye gerek yok , riske girmeden , uzlasarak boşanmaya calismalisiniz.

Polise gidip uzaklaştırma alan çoğu kadın yine öldürülüyor. Öyle zirha büründürmüyorlar kadınları.

Kışkırtıcı mesaj yazmışsınız , Böyle cevap vermeye gerek yok , riske girmeden , uzlasarak boşanmaya calismalisiniz.
Uzlasamiyoruz işte.keske uzlassak ama olmuyor

Back
X