• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Tek arkadaşım eşim" diyen var mi?

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
Arkadasi olmayip, tek arkadasi sadece esi veya nisanlisi olanlar var mi kizlar aranizda? Sizce bu iyi bir sey mi?

tabi ki en iyi arkadaşım eşim çok fazla da arkadaşım çok yakın arkadaşım var bi tane canciger diyim öyle

Her zaman insanın sevgilisi nişanlısı en iyi arkadası en yakını olmalıdır zaten. Ama iki kişilik dunya yaratmayın kendinize bu tehlikeli birbirinizden çabuk sıkılırsınız. Kesişen kumeleri bilir misiniz. Ortak taraf sizsiniz ama disarida kalan iki tarafnda kendi hayatı olmalı belli bir düzeyde. Yakın bir kac kız arkadasnz olmalı yada cift olarak takılacagnz grubunz..

Ben yurt dışına taşındım , burda hiç arkadaşım kimsem yok , sadece eşim var ...
Yani tek arkadaşım eşim...
Arkadaşımın Olmasını isterdim tabiki , herkesle paylaşımı farklıdır insanın... Eşinle ayrı arkadaşınla ayrı , bir anlamda ihtiyaçtır bence...
Arkadaş edinebiliyorsanız bence sosyalleşmemiz için gereklidir...
En uzun ve sağlıklı evlilikler bireylerin kendine ait bir yasam alanı oluşturmasıyla gerçekleşir....
Haftada bir defa da olsa eşlerin ayrı zaman geçirmesi gerekir , ilişkide verimlilik açısından...:)

Benim tek arkadaşım eşim değil onun kadar değerli 2 kedim var. Allahim 3 önünde ömrüne omur katsin

Arkadasim var ama nisanlimla her seyi paylasiyorum ve hep beni dinliyor yardimci oluyor. Yani oyle yakin arkadasa ihtiyac duymuyorum

bence kötü bir şey olmalı..
elbette eş ya da nişanlı en yakınınız olmalı ama onun dışında da nefes alacağınız farklı aktivitede bulunacağı dostları arkadaşları olmalı insanın az ama öz..
ben nişanlı felan değilim sevgilimle her konuyu konuşabilrim anlatırım rahatlarım ama bunun dısında 3 tane de dostum var. paylaşılan şeylerden alınan haz farklı oluyor bence.

Siz sansli kesimdensiniz oyleyse.
Hic arkadasi olmayip el mahkum eşe bağlı olmak daha kotu. :KK43:
Maalesef arkadaşım çok uzak ama yılda 5 kez anca gorusuyoruz o hala okuyo ... o kadar kazık yedim ki şimdiye kadar bazen keşke olmasalarmis diyorum o kadar yani kötü düşünme tam evlendigim sıra en yakın bildiklerim sırt çevirdiler bana bende o zaman çok kötü hissettim kendimi

Ben evleneli 3 sene oluyor evlendiğimizden beri eşimin işinden dolayı yaşadığımız yerden uzağa taşındık ve şuan tek arkadaşım eşim diyebilirim patlamak üzereyim, kimseyi tanımıyorum burada bütün gün evde delirice

Arkadasim var ama nisanlimla her seyi paylasiyorum ve hep beni dinliyor yardimci oluyor. Yani oyle yakin arkadasa ihtiyac duymuyorum

nisanlinla ayni yastamisiniz? belkide o yuzden daha iyi anliyorsunuz birbirinizi

yani yanlis anlasilmasin ama misal en basitinden gelinlik konusu diyelim.. nisanliniza 100 tanede model gosterseniz sadece guzel veya guzel degil bu laflardan ibaret olur

ama insan arkadasiyla gunler suren yorum yapabilir, fikir alisverisinde bulunabilir sadece bu konuda bile..

demek istedigim insan sevdigiyle ve arkadaslariyla yaptigi paylasimlardan ayni duyguyu hissedemez bence

Son düzenleyen: Moderatör:
En yakin arkadasim doatum sevgilim.
Ama tek arkadasim degil çok şükür.. insan sadece tek insana derdini sıkıntısını nesesini anlatirsa paylasirsa tek onunla kahve icerse eksilir yavas yavas ask

çok şükür tek arkadaşım eşim degil zaman geliyorki eşin anlamıyor seni yine eski ama eskimeyen dostlar anlıyor seni

Son düzenleme:
Belki en yakın arkadaş eş olabilir ama asla tek arkadaş olmamalı. Şimdi benim görümcek yine sinirimi zıplattığı zaman tutup eşime mi anlatacağım? :KK45:

2-3 tane yakın arkadaşım var onlarla çoğu şeyi paylaşırım
Ama tam anlamıyla herşeyimi sevgilimle paylaşırım, o beni dinler, akıl verir, doğru yolu gösterir.
O şuan hem arkadaşım hem sevgilim hem nişanlım hemde rabbim kısmet ederse eşim olacak. Tam anlamıyla herşeyim olacak o benim :KK200:

Back
X