Tek basima bir yere asla gidemiyorum

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Direk konuya gireyim tek basima bir yere gidemiyorum korkuyorum bu korku bende uzun suredir var mesela annem disari cikiyor ya gunduz sorun yok aksama dogru icimi asiri bir korku kapliyor iki tane gittigimiz market var birisi 5 dk birisi 10 dk uzaklikta 5 dk olana asla gidemiyorum ya yolda kopek isirirsa ya kafama saksi duserse ya kadinin erkegin birisi ona baktigimi sanip kavga ederse ya tacize ugrarsam okul cikislari hele en yakin arkadasim o gun gelmezse bittim zulum oluyor bana avm de gezerken felan annemle ev malzemesi satan yerlere giriyoruz diyelim annem bana diyorki kizim su al gidemiyorum okula da gidemiyorum babam birakiyor her sabah ben napicamm (

Anksiyete acil psikologa git

Bir travma mı yaşadın? Bu korkular normal değil çünkü. Tetikleyen ne var bu durumu? Doktora git beynine o dalga testinden yaptir eeg ydi sanırım.
Serotonin hormonun azalmış galiba.
Psikilojik sorunların başlangıcı bu.

Eeg de anlasilir mi ki?Yasadigim sorun her ergenin yasadigi durumdu ama beni cok etkiledi galiba

Bunun üzerine gitmen gerek bence, hoş ben gidemiyorum fobimin üzerine ama denemelisin, sık sık yalnız çıkmaya çalış zamanla alışırsın hatta bence daha zevk alırsın kafana göre dolaştıkça
Keske imkani yok cikamam yolda giderken annemin koluna bir yapisiyorum

Keske imkani yok cikamam yolda giderken annemin koluna bir yapisiyorum
Bazen beynim bana da oyun oynuyor felaket senaryoları kuruyorum sürekli kafamda ama bunu düşünerek yaşanmaz ki atlatmaya bak bir an önce bir kaç seneye üniye gidersen orda ailen olmayabilir

Acil destek almalisin en acilinden.
Her ergenin yasadigi bir durum degildir bu.

Eeg de anlasilir mi ki?Yasadigim sorun her ergenin yasadigi durumdu ama beni cok etkiledi galiba
Canim galiba evet.
Ben zamaninda girmiştim ona ama 16 yaşındaydım inan hatirlamiyorum ama antidepresan kullanmistim. Kayinvalidemde bir rahatsizligi var o da girdi temiz cıkmış. Yanlış bilgi vermek istemem uzerinden 10 seneden fazla gecti. Psikiyatr a gitmen lazım . Ben uzun seneler gittim ilacta kullandim faydasini gördüm

Galiba serotonin eksikligim var belirtileri uyuyor

Kaç kere konunuzda yazıldı psikologa gidin. Bir diyorsunuz 4 saat mesafede daha gitmeme çok var bir diyorsunuz okul açılacak gidemem. (Karıştırdıysam affola) her gün buraya konu açacağınıza, googlea girip daha yakında bir psikolog bulun.ilaç tedavisine de ihtiyacınız olabilir, her konuda sizi bunaltan düşünceleriniz biraz durulmuş olur böylece.
Bir de açık söyleyeyim yakınmayı,şikayet etmeyi seven bir yapınız var gibi görünüyor, bu şekilde devam ederseniz psikolog size fayda sağlamaz.çünkü ne yaparsa yapsın siz iyi olmak düzelmek istemeyeceksiniz, bilerek bilmeyerek kendinizi engelleyeceksiniz.önce bu ihtimali düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…