Eşiniz böyle değişmez sanırım. Ben de sıcakta dolaşmayı kan ter içinde kalmayı hic sevmem. Alisveris vs islerimi de sabah yada akşam halletmeye çalışırım.
Uyumayı ben de çok severim. Çok elzem bsy olmadıkça sabah 6 da uyanamam. Bazıları 4 5 saat uykuyla günü geçirir. ben gece az iyusam gündüz de uyur telafi ederim.
yakın bir ile gitmiştik eşim sahilde dolaştı ben gölgede oturdum. Eşim ne yapsın ağlasin mi
Tek bsyker yapmak da güzeldir. Ne güzel tatile gitmissiiz ağlanacak bsy yok bence.
Çocuğunuzu bırakıp tek de gidebilirsiniz.
2 hafta tatil yaptık. Eşim uykuyuda tatile getirdim dedi. Ok dedim uykuda gelsin gittiğimiz yerde fazla kişide yok. sabah erken kalkıp kahvaltı deniz faslı. Öğlen uyku. Akşam yemeği o da en geç 6da. sonra gezmek. hava geç kararıyor zaten. Hem onun istediği oldu hem benim.
Sizde öyle yapabilirsiniz
Ya da dediğiniz gibi tek başına da tatil yapabilirsiniz.
Bir haftadır kendimizce önlemlerimizi alarak tatildeyiz. Eşim ve 6 yaşındaki çocuğumla. Bugün dönüyoruz. Ama ben stresten hiç deşarj olamadım. Eşimin tatil anlayışı uyumak yatmak. Benimkisi ise gezip görmek tadını çıkarmak. Hele de süre kısıtlı olunca gündüzleri uyumak bana aptallık geliyor. Bundan dolayı bi kaç gün bayağı bi gergin geçti sinirim tavan. Gönül git bu adamı boşa diyor dönüşte 1 hafta oğlumla evden çıkmayıp her ihtimale karşı kendimizi karantinaya alacağız. Sonrasında çocuğumu annemlere bırakıp 3 gün veya 4 gün tek başına bi yerlere gidesim var çok fena. Hiç tek başına böyle bisey yapmadım. Arabam var. Annemler çocuk konusunda tam destek sıkıntı olmaz onlardan yana. Ama bu adama ne deyip giderim bilmiyorum zaten şu anda keyifsiz konuşuyorum onunla zehir etti tatili uykusu batasıca. Her tatilde yapar bunu aglamadıgim tatil olmamıştır hic. Onunla tatilden nefret eder oldum uyuşuk adam. O yüzden gerçekten artık resti çekesim var. Hayata uyumak icin gelmiş sadece. Cunda adası nasıldır? Tek başına gitsem uygun olur mu? Abes mi olur? Gercekten resti çekip gitmek biraz kafa dinlemek istiyorum. Olmaz mı
Benim eşim de aynı. Asla gezmeyi sevmez her yere oğlumla giderim. Çok tartıştım kavga ettim ama boşa yani. Yok yere stres ve huzursuzluk oluyor ve değişmiyor da zaten. Bekar anne gibi geziyorum artık seni çok iyi anlıyorum insan yanında eşi olsun istiyor. Ama değişmiyorsa öyle kabul etmek lazım. Yoksa hayat bize zindan olur. Ben tadını çıkarmaya bakıyorum. Oğlumla eğlene eğlene geziyorum sende öyle yap onlara muhtaç değiliz sonuçta.
Bence bekar gibi takılan siz değilsiniz, eşiniz.
Siz kendiniz için, çocuk için çıkıyorsunuz ama adam hep sizden ayrı, ne münasebet.
Paşa kocanız ben gezmeyi sevmiyorum deyip kenara çekiliyor mu gerçekten? Çocuğun buna ihtiyacı var ama mecbur siz tek gezdiriyorsunuz. Siz de ben de sevmiyorum deseniz çocuk nasıl faaliyetlere katılacak?
Ne ala memleket ya.
Şunları böyle alıştırmayın yahu kocalık yapmıyorsa babalık yapsın.