Tek başına alıp başımı gitmek istiyorum

Eşiniz böyle değişmez sanırım. Ben de sıcakta dolaşmayı kan ter içinde kalmayı hic sevmem. Alisveris vs islerimi de sabah yada akşam halletmeye çalışırım.
Uyumayı ben de çok severim. Çok elzem bsy olmadıkça sabah 6 da uyanamam. Bazıları 4 5 saat uykuyla günü geçirir. ben gece az iyusam gündüz de uyur telafi ederim.
yakın bir ile gitmiştik eşim sahilde dolaştı ben gölgede oturdum. Eşim ne yapsın ağlasin mi
Tek bsyker yapmak da güzeldir. Ne güzel tatile gitmissiiz ağlanacak bsy yok bence.
Çocuğunuzu bırakıp tek de gidebilirsiniz.

Okullar açılacak kimsede hiçbir şeyden taviz vermiyor.

2 hafta tatil yaptık. Eşim uykuyuda tatile getirdim dedi. Ok dedim uykuda gelsin gittiğimiz yerde fazla kişide yok. sabah erken kalkıp kahvaltı deniz faslı. Öğlen uyku. Akşam yemeği o da en geç 6da. sonra gezmek. hava geç kararıyor zaten. Hem onun istediği oldu hem benim.
Sizde öyle yapabilirsiniz
Ya da dediğiniz gibi tek başına da tatil yapabilirsiniz.

Güle güle giiitt hayırlı yollarr

Tatile gidemeyen insanlar var . Boşverin yatsın uyusun çocuğunuzu alın çıkın gezin bu kadar dert edecek ne var yahu

Bence bekar gibi takılan siz değilsiniz, eşiniz.
Siz kendiniz için, çocuk için çıkıyorsunuz ama adam hep sizden ayrı, ne münasebet.
Paşa kocanız ben gezmeyi sevmiyorum deyip kenara çekiliyor mu gerçekten? Çocuğun buna ihtiyacı var ama mecbur siz tek gezdiriyorsunuz. Siz de ben de sevmiyorum deseniz çocuk nasıl faaliyetlere katılacak?
Ne ala memleket ya.
Şunları böyle alıştırmayın yahu kocalık yapmıyorsa babalık yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…