- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi greengirll
-
Eee bence o zaman çocuk yapma.hayat güzel birşey değil bence.astarı yüzünü karşılamıyor.Merhaba baharda evleneceğim inşallah, 36 yaşına giriyorum nişanlım da aynı, şimdilik şükür sağlık sorunumuz yok ama 40 olmadan da çocuk istiyorsak yapmalıyız, şimdi çekincelerim var.
Nişanlım yardım eder zaten şu an yemek vs hep o yapıyor, ama sonuçta asıl sorumluluk annede oluyor bu bir gerçek. Ben hiçbir zaman aşırı çocuk isteği olan biri olmadım çocukluğum b.k gibi geçtiği içindir belki de :)
Nişanlımın ailesi de öteki toruna bakıyor ama çok bunalıyorlar onlara da çok güvenim yok.
Çok kararsızım asla pişman olup bir çocuğun hayatını mahvetmek istemiyorum
Bence her kadin kocasini da buyutuyorO da bişey mi ben hem kocamı hem oğlumu büyütüyorum ne var yani
Bir çeşit romatizma hastasi olan arkadasim 40 yasindan sonra ikizlerini buyuttu yurtdisinda kari-koca. Arada sirada boyle haftada 4-6 saat falan bakici geldi de arkadas cikti bi yuruyus yapti.valla maşallah cesaretinize :)
sağlığınız yerinde ise ne güzel ben romatizma hastasıyım ondan çekiniyorum
2 çocukla boşandim,çalisiyorum...işe gittiğimde annem bakıyor ama geldiğim de alıp evime geçiyorum yani ya işteyim olmadığimda da 2 çocuğun yemesi içmesi ödevi etkinliği oyunu tek başıma yapiyorumyardım etmesi manasında dedim , yoksa tabi ki annem emzirecek değil mesela :)
ben hasta iken mesela 1 saat bakması bile bazen çok ihtiyaç olabilir
Bir evlen önce , bir bak bu adam evlenince değişti mi , ben evliliğe alışıyor muyum vs. Daha şimdiden 4 yıl sonranin planıni yapmayın.Merhaba baharda evleneceğim inşallah, 36 yaşına giriyorum nişanlım da aynı, şimdilik şükür sağlık sorunumuz yok ama 40 olmadan da çocuk istiyorsak yapmalıyız, şimdi çekincelerim var.
Nişanlım yardım eder zaten şu an yemek vs hep o yapıyor, ama sonuçta asıl sorumluluk annede oluyor bu bir gerçek. Ben hiçbir zaman aşırı çocuk isteği olan biri olmadım çocukluğum b.k gibi geçtiği içindir belki de :)
Nişanlımın ailesi de öteki toruna bakıyor ama çok bunalıyorlar onlara da çok güvenim yok.
Çok kararsızım asla pişman olup bir çocuğun hayatını mahvetmek istemiyorum
Evlilik birliğiniz kurulduktan sonra çocuk sahibi olma ve çocuk sahibi olmaya dair kaygılarınızdan bahsetmiyorsunuz yalnız.
Evlendikten sonra çocuk sahibi olmaya karar verirseniz, çocuğunuz olursa ve evlilik birliğiniz devam ederse; çocuğunuzu tek başınıza büyütüyor olmayacaksınız zaten. Eşinizle beraber büyütüyor olacaksınız.
Ben de çocukla terkedildiniz falan sandım.
Zaten çocuğa siz ve eşiniz bakacaksınız bu yalnız bakmak değil..
Sanırım siz diğer toruna bakıyorlar bizimkine zaman ayırmaz ilgi göstermezler kendi başımıza kalırız gibi düşündünüz
Ben 20 yıldır romatoid artrit, iltihaplı eklem romatizması, hastasıyım. Hamile kalmayı düşünüyorsaniz öncelikle kullandığınız ilaçlar varsa, kademeli bırakmak gerekiyor. Plansız hamile kalınca vücudum başka ilaçlarla temizlenmisti. Ilaç o kadar mide bulantısı yapmıştı ki içerken oturup hüngür hüngür ağlıyordum. Ayrıca hamilelikte ve sonrasında hastalık artış gösterebiliyor. Benim hamileliğimde kaybolmuştu, 40. Günden sonra atak yaptı mesela.
bu arada doğumda zaten yanınızda biri yardımcı olur anneniz gelmez mi? Kv zaten suan daha evli bile değilsiniz plan yapmaz ama mecbur kalırsa tabi ki ilk doğumda toruna size destek olmak için gelir işin raconu böyle zaten
Çocuk kararı verirken bakım için bırak aileyi kocana bile güvenmeyeceksin. Ben bunu tek başıma kaldırabilir miyim diye sor kendine. Çünkü bir gün geliyor evde 5 kişide olsa yine anne sen olacaksın
Bir evlen önce , bir bak bu adam evlenince değişti mi , ben evliliğe alışıyor muyum vs. Daha şimdiden 4 yıl sonranin planıni yapmayın.
İkizlerimi tek büyüttüm. Aileler farklı şehirdeler
Bence her kadin kocasini da buyutuyor
2 çocukla boşandim,çalisiyorum...işe gittiğimde annem bakıyor ama geldiğim de alıp evime geçiyorum yani ya işteyim olmadığimda da 2 çocuğun yemesi içmesi ödevi etkinliği oyunu tek başıma yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?