tek başına çocuk büyüten var mı

bu arada doğumda zaten yanınızda biri yardımcı olur anneniz gelmez mi? Kv zaten suan daha evli bile değilsiniz plan yapmaz ama mecbur kalırsa tabi ki ilk doğumda toruna size destek olmak için gelir işin raconu böyle zaten

Bakilir ya ben herseyin sabir arti parayla ilgili oldugunu düşünenlerdenim paraniz varsa sabriniz zaten vardir eve robot süpürge kurutma makinesi 15de bur temizlik yardimcisi yemekleri yapip buzluğa atacak bir yemek satici insanlar olursa araba ilerde aktiviteler gezmeler disarda yemek olursa tek derdiniz uyku olur bu asamadan ama bunlar yoksa sabrınızi zorlumaniz lazim cocuk büyütmek zordur çünkü 4 duvar arasinda enerji bombalari büyüyor imkanlar dogrultusunda yine aktivite guruplari yada siz işe oda krese gidebilir secenek cok

Eee bence o zaman çocuk yapma.hayat güzel birşey değil bence.astarı yüzünü karşılamıyor.

valla maşallah cesaretinize :)

sağlığınız yerinde ise ne güzel ben romatizma hastasıyım ondan çekiniyorum
Bir çeşit romatizma hastasi olan arkadasim 40 yasindan sonra ikizlerini buyuttu yurtdisinda kari-koca. Arada sirada boyle haftada 4-6 saat falan bakici geldi de arkadas cikti bi yuruyus yapti.

Ben ikinciyi 38de dogurdum. Esimle birlikte buyutuyoruz, hic yardim yok.

yardım etmesi manasında dedim , yoksa tabi ki annem emzirecek değil mesela :)

ben hasta iken mesela 1 saat bakması bile bazen çok ihtiyaç olabilir
2 çocukla boşandim,çalisiyorum...işe gittiğimde annem bakıyor ama geldiğim de alıp evime geçiyorum yani ya işteyim olmadığimda da 2 çocuğun yemesi içmesi ödevi etkinliği oyunu tek başıma yapiyorum

Konu başlığı yanıltıyor insanı babasız büyütecekmiş gibi bir algı oluşuyor. Çevremde en yakın iki arkadaşım babasız büyütüyor çocuklarını ikisi de birbirinden zeki çevreyle uyumlu çocuklar bu arada her şey annede bitiyor. Sizin yine elinizin altında eşiniz yemek yapmayı vs biliyor olcak eşinize güveniyorsanız bir sıkıntı yaşamazsınız umarım ama en çok kendinize güveniniz olsun çocuğu yaparken/büyütürken

Bir evlen önce , bir bak bu adam evlenince değişti mi , ben evliliğe alışıyor muyum vs. Daha şimdiden 4 yıl sonranin planıni yapmayın.

Çocuk kararı verirken bakım için bırak aileyi kocana bile güvenmeyeceksin. Ben bunu tek başıma kaldırabilir miyim diye sor kendine. Çünkü bir gün geliyor evde 5 kişide olsa yine anne sen olacaksın

tam da evlendikten sonrayı kastediyordum aslında

Ay Allah korusun

Yni evet ondan bıktılar çünkü anladığım kadarı ile

geçmiş olsun şu an ilaç kullanmıyorum zaten tüm ilaçlara alerjim var nerdeyse

kas güçsüzlüğü yorgunluk çok oluyor spora balayınca devam edemiyorum genel hayat kalitemi bozuyor

inanın annemi istemiyorum yardımdan çok köstek olur bana

kv de öteki torunu kitlemişler bana pek faydası olmayacak gibi

Bir evlen önce , bir bak bu adam evlenince değişti mi , ben evliliğe alışıyor muyum vs. Daha şimdiden 4 yıl sonranin planıni yapmayın.

Zaten beraber yaşıyoruz sadece düğün için havaların iyileşmesini bekliyoruz

istesem yarın nikah da yaparım sorun o değil

4 sene sonra 40 olucam enerji kalmaz ki çocuğa

işte bende anne olmayacak

Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…