- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- 133
- Konu Sahibi portakalcicegiii
Bende tek yaşadım ünideyken. Ama kendini bilmek yetmiyor, çevre çok önemli. Evi tuttuğun muhit falan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibine yazmışsınız ama ben de merak ettim tamirci vs geleceği
Zaman birini nereden bulacağız
Zira ben kendim zor zaman buluyorum izin alıyorum tamirciye akşam randevu veriyorum vs birini nasıl bulacağız
36 yaşındayım şimdiye kadar eve tamirci ıvırcı zıvırcı gelince kimseyi çağırmadığım gibi ailemden de duymadım
Belki de çağırmak lazım ama işte bu korku toplumunu körükler kadınlar yalnız bir şey yapamaz erkeğe muhtaç duygusunu ortaya çıkarır gibi
Ben de zaten bu örnekler bedeni ile belki de çağırmak lazım dedimBen bu soruya cevap vermek isterim.
Üniversite okurken ben de uzunca bir süre yalnız yaşadım. Eve tamirci çağırdığım çok oldu. Ama her defasında ya sınıftan bir arkadasım ya da ev sahibimi çağırdım. Kendime güvenmediğimden değil maalesef yaşadığımız toplumda gördüğümüz örneklerden. Erkeğe muhtaçlık duygusu değil, toplumumuzun bir gerçeğidir. Ablamın evime tamirci geldi, ertesi gün evi soyuldu. Kime nasıl güvenelim? Keşke böyle olmasa, kadınlar tek başına hiç kimseye ihtiyaç duymadan herşeyi yapabilse ama şu an şartlar maalesef buna uygun değil.
Ayrıca konu sahibine; korkulacak hiçbirşey yok, ben de ünideyken keşke en başından ev arkadaşıyla falan uğraşmasaydım. Yalnız kalmak en Güzeli. Kafan rahat olur.
Konu sahibine yazmışsınız ama ben de merak ettim tamirci vs geleceği
Zaman birini nereden bulacağız
Zira ben kendim zor zaman buluyorum izin alıyorum tamirciye akşam randevu veriyorum vs birini nasıl bulacağız
36 yaşındayım şimdiye kadar eve tamirci ıvırcı zıvırcı gelince kimseyi çağırmadığım gibi ailemden de duymadım
Belki de çağırmak lazım ama işte bu korku toplumunu körükler kadınlar yalnız bir şey yapamaz erkeğe muhtaç duygusunu ortaya çıkarır gibi
Ben de zaten bu örnekler bedeni ile belki de çağırmak lazım dedim
Ama bu korku toplumu bizi bu hale getirdi eskiden kızlar evden uzakta tarlaya vs gönderilirken şimdi hepimiz kapıdan dışarı bile tereddüt ederek çıkıyoruz
Bu gerçek ama yeni nesil için bunu normalleştirmemeliyiz kadın ya da erkek değil insan olmalı karşıya bakınca gördüğümüz
Aslında çevreniz geniş demek ki herkes birilerini bulmuş çağıracak öğrenci hayatında daha kolay ama ilerleyen yıllarda zor
10 yıl önce bu şehre gelip bir apartmana taşındığımda kimseyi tanımıyordum ki kimi çağırayım
Şimdi birilerini tanısam da tamirci gelecek sen de gel desem alt komşuya korkulacak bir şey var demek ki der gelmez
Ya da ne bileyim karşı blokta görümcem var o gelir belki ama hiç onu çağırmak aklıma gelmedi
Kimse de beni çağırmadı, çağrılırsanız gider miydim aman ne olacak bir şey olmaz der gönderir miydim kapıdakini bilmiyorum ama söz çağrılırsam gideceğim
Bir de ben gelen tamirciye servise vs mevsimine göre soda su vs ikram ederim bunları da bırakayım isteyen olursa vereyim
Eşime de söyleyeyim kombi bakımını falan o yaptırsın diyeceğim de güler bana şimdi mi aklıma geldi bunlar diye