- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.514
- 248
- 38
- Konu Sahibi portakalcicegiii
ailen onay verdiyse iyi bir yerde ev tutabilirsin tabiki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmir'de üniversite okuyorum şu an özel yurtta kalıyorum kalabalık yaşam bana göre değil. Kurallar, anlayışsız insanlar canımı sıkıyor. Aylık 700 TL ödüyorum buraya. Onun yerine 1+1 eve çıkmaya karar verdim 400 TL. faturalar yemek masrafı dahil yine 700 olacak ama en azından yalnız kalıcam. Sizce bu ne kadar mantıklı? Kız başıma yaşamam korkunç bir fikir mi? Ailem onay verdi sağ olsun ama bir sürü şey aklımı kurcalıyor. Arkadaşlarımın Sen deli misin tek başına eve çıkılır mı başına gelmeyen şey kalmaz diyor. Sizce ne kadar doğru?
Kadın zaten erkeğe muhtaç değildir erkekten gucsuzdur.erkeğe niye ihtiyaç duyar korunması için.erkekleri bu kadar korkunç yaratık göstermek niye onu anlamıyorum.kocamiz babamız anca sayı erkek kardeş hepsi öcü mu şimdi.biraz mantıklı olalım di mi tamirci falan geldiğinde niye tek olsun kızcağız korkmuyorum cesaretliyim.orası tamam da it kopuk dolu heryer ne alaka kadın erkek muhtacligi şu feminist kafalar erkeği öcü gibi gösteren lere tahammülüm kalmadı. Erkekleri tek tek oldursekmi acaba...Konu sahibine yazmışsınız ama ben de merak ettim tamirci vs geleceği
Zaman birini nereden bulacağız
Zira ben kendim zor zaman buluyorum izin alıyorum tamirciye akşam randevu veriyorum vs birini nasıl bulacağız
36 yaşındayım şimdiye kadar eve tamirci ıvırcı zıvırcı gelince kimseyi çağırmadığım gibi ailemden de duymadım
Belki de çağırmak lazım ama işte bu korku toplumunu körükler kadınlar yalnız bir şey yapamaz erkeğe muhtaç duygusunu ortaya çıkarır gibi
Erkekleri öcü gibi göstermedim ki aksine erkeklerle aynı ortamda kalması halinde kadına bir şey olmayacağını bir erkeğe karşı bir başka erkeğin korumasının gerekmediğini söyledimKadın zaten erkeğe muhtaç değildir erkekten gucsuzdur.erkeğe niye ihtiyaç duyar korunması için.erkekleri bu kadar korkunç yaratık göstermek niye onu anlamıyorum.kocamiz babamız anca sayı erkek kardeş hepsi öcü mu şimdi.biraz mantıklı olalım di mi tamirci falan geldiğinde niye tek olsun kızcağız korkmuyorum cesaretliyim.orası tamam da it kopuk dolu heryer ne alaka kadın erkek muhtacligi şu feminist kafalar erkeği öcü gibi gösteren lere tahammülüm kalmadı. Erkekleri tek tek oldursekmi acaba...
Bir kaç sene önce bahcelievler de üniversite öğrencisi bir kız internet mi neydi bi tamirci tarafından tecavüz edilip öldürülmüştü belki o yüzden demiştir. Sonuçta bi arkadaşını falan çağırsa daha mantıklı olur gibi.Konu sahibine yazmışsınız ama ben de merak ettim tamirci vs geleceği
Zaman birini nereden bulacağız
Zira ben kendim zor zaman buluyorum izin alıyorum tamirciye akşam randevu veriyorum vs birini nasıl bulacağız
36 yaşındayım şimdiye kadar eve tamirci ıvırcı zıvırcı gelince kimseyi çağırmadığım gibi ailemden de duymadım
Belki de çağırmak lazım ama işte bu korku toplumunu körükler kadınlar yalnız bir şey yapamaz erkeğe muhtaç duygusunu ortaya çıkarır gibi