- 19 Aralık 2014
- 108
- 110
- 103
- 34
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Kurumsal bi şirkette çalışıyorum o selocanların olduğu kurum varya işte orda önümüze koyarlar o dosyadaki evrakları elinede kalemi uzatırlar imzalamasan kapıyı gösterirler ha bu arada o konudan sonra o belgelerin hiç bi hükmü yokmuş mahkeme önünde imzanın atılmasından sonra tarih kısmı bi süre sonra atılacağı için kriminal laboratuvar da zaman farklılığı çıkıyormuş onuda öğrenip genel kültürüme kattım hanımlarsen hangi kurumdasın anlamadım ki ben. ben hiç öyle bişey görmedim ben de çalıştım özel sektörde.
kpss diyoruz kolay mı diyosun özel diyoruz racon bu diyosun gündüz olsa oruçlu dicem de bu saatte ne manasın arkadaşım.
bişey yapmazsın işte bu önemiBen boş senetin nesini okuyacak ki adı üzerinde boş senet be ne yaparsın
selocanların olduğu kurumun namı pek yaygın zaten. başkası adına rızasız hat açıldığı için davaları yığınladırKurumsal bi şirkette çalışıyorum o selocanların olduğu kurum varya işte orda önümüze koyarlar o dosyadaki evrakları elinede kalemi uzatırlar imzalamasan kapıyı gösterirler ha bu arada o konudan sonra o belgelerin hiç bi hükmü yokmuş mahkeme önünde imzanın atılmasından sonra tarih kısmı bi süre sonra atılacağı için kriminal laboratuvar da zaman farklılığı çıkıyormuş onuda öğrenip genel kültürüme kattım hanımlar
canım sen konudan ayrılırsan tabiki yardımcı olmaya çalışacağım,ama benden sana bi tavsiye bence kib lenmeden bi an önce gitmelisinBana sarmayı bırakıp konu sahibiyle ilgilensen azcık
Hii telefon hat hikayesi bende ole bilmis bilmis yazinca devle kurumunda mudur felan sanmistimselocanların olduğu kurumun namı pek yaygın zaten. başkası adına rızasız hat açıldığı için davaları yığınladır
zeka sahibi insan derdimizi nasıl anladı. mübarek gün hay allah razı olsun zeytin. sağolasın. ileticem yazdıklarını teşekkürler:) çok muhafazakar da çok serbest de can sıkıyor. derdimiz bu aslında şimdiden bilirsek yönümüzü ona göre belirlerizİzmir'in iyi semtleri diyorum. Memuriyeti bilemiyorum ancak yalnız bir kadın için ideal kesinlikle. Yine Ankara'nın iyi semtleri de olabilir. Ama iyi derken lüksten, maddi refahtan bahsetmiyorum, modern kesimin yaşadığı ancak aile ortamının olduğu kesimleri kastediyorum. Kimse yanlış anlamasın ama muhafazakar kesim tek yaşayan kadının varlığından bile rahatsız olabiliyor, etiketlemeler olabiliyor ve gerçekten dindar ve ahlaklı olmadığı halde dilinden din düşmeyen, o küçük beyninde kendini kadından üstün gören adamlar gerçekten tehdit oluyor bu açıdan, anası babası yok mu, kimsesiz mi ya da yollu herhalde diye bile düşünebiliyorlar.. Muhafazakar kesimlerde bazı kadınlar da tehdit olarak görüyor bazen genç ve yalnız yaşayan kadınları.
Bu şehirlerde aile semtlerinde oturulamıyorsa ailelerin de olduğu üniversite yakınları, öğrenci myuhitleri de araştırılabilir diye düşünüyorum.
Ama bir ön araştırma gibi düşünmek lazım bunu. Tuhaf değil ki şimdiden bunları düşünmek. Sonra insan gerekirse B-C ve D planlarını da geliştirir elbet.Polemik yarattığım yok hizmetlinin ne olduğunu bilmemesi dışında burda şehir seçmeye çalışması ayrı bir handikap yahu sınava girmemiş aldığı bi puan yok burda çıkar çoğunluk A şehri der ama A şehrine kadro olmaz ee ne yapacak tercih yapmayacaksın o şehir yoksa sınav sistemini bilmeden sınava girmek nekadar sağlıklı
zeka plus diyorum. teşekkürlerAma bir ön araştırma gibi düşünmek lazım bunu. Tuhaf değil ki şimdiden bunları düşünmek. Sonra insan gerekirse B-C ve D planlarını da geliştirir elbet.
Çok teşekkür ederim, ne demek.zeka sahibi insan derdimizi nasıl anladı. mübarek gün hay allah razı olsun zeytin. sağolasın. ileticem yazdıklarını teşekkürler:) çok muhafazakar da çok serbest de can sıkıyor. derdimiz bu aslında şimdiden bilirsek yönümüzü ona göre belirleriz
Estafurullah canımzeka plus diyorum. teşekkürler
Imzalamam.Rabbim cok sukur akil vermis.hangi sektormus bu cok merak ettim calisabilmek icin bos kagida imza attinBen boş senetin nesini okuyacak ki adı üzerinde boş senet be ne yaparsın
Mecbur kalınca imzalıyorsun bile bile ama sonuç olarak o imzalatılanların hiçbir hükmü olmuyor mahkeme önünde imza ile tarih zamanlaması çıkıyor tabi iş mahkemeye giderse gerçi imzalayan arkadaşlar işe devam etti diğerleri çıkarıldı bizim senetlerde bize tekrar verildi şirketin kendince güven denemesiymiş nekadar saçma ve gereksiz olsadaImzalamam.Rabbim cok sukur akil vermis.hangi sektormus bu cok merak ettim calisabilmek icin bos kagida imza attin
Hic kimse bos senete imza attiramaz bu yasal bir suc.Mecbur kalınca imzalıyorsun bile bile ama sonuç olarak o imzalatılanların hiçbir hükmü olmuyor mahkeme önünde imza ile tarih zamanlaması çıkıyor tabi iş mahkemeye giderse gerçi imzalayan arkadaşlar işe devam etti diğerleri çıkarıldı bizim senetlerde bize tekrar verildi şirketin kendince güven denemesiymiş nekadar saçma ve gereksiz olsada
Siz neyin kafasini yasiyosunuz.insanlar konu acmis fikir edinebilmek icin masallah saldirmissiniz.destek olmiycaksan parazitte olma.Ortada fol yok yumurta yok güvenli şehir seçme derdine düşmüşsün okuduğum kadarıyla hizmetlinin ne iş yaptığını bile bilmiyorsunuz hizmetli ne yapar diye soruyorsunuz bunu bile bilemeyecek biri kpss den nekadar iyi bi puan çıkarır muamma diğer bi konu arkadaşınızı çok aciz çaresiz gösteriyorsunuz madem bukadar belanın olmadığı bi şehir istiyorlarsa kendilerini cam fanusa kapatsınlar bi zahmet öyle bi memleket yok çünkü her yerde kötü insanlar olur önemli olan insanın olabildiğince bunlardan kendini sakınmasıdır
Soru sordunuz şahsıma ve cevapladım kalabalık yaratıp konu dışında bana soru soran sizsinizSiz neyin kafasini yasiyosunuz.insanlar konu acmis fikir edinebilmek icin masallah saldirmissiniz.destek olmiycaksan parazitte olma.
Uslubun cok yanlis ayrica.size mi kaldi genel kultur sorularina nasil cvp verecekleri.derdi size mi dustu.bence konudan ayrilin bosa laf kalabaligina gerek yok
Konu disinda bisey yazdigimi sanmiyorum.sizin yazdiklariniza istinaden alintiladim.konuyu dagitan sizsiniz.iki arkadas oturmus gelecekleri ile ilgili planlar yapmis bizlere de danismis.ortada fol yok yumurta yok,daha sunu bile bilmiyosunuz genel kultur sorularina nasil cvp vereceksiniz diye asagilayan sizsiniz.konu sanirim sizin sayenizde dagildi benim degilSoru sordunuz şahsıma ve cevapladım kalabalık yaratıp konu dışında bana soru soran sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?