yaa ne guzel bir başlık bu

ben de istiyorum ve deli cesaretim var.
ama memurum ve 29gün iznim var. 5 i bayramda 5i arkadasıma ziyaret için gidecek
ve erkek arkadasım var :C
Hem memursunuz paranız var, hem de normal bir çalışandan 15 gün fazla izniniz var zaten. Bu yuzden AMA dediğiniz kısmı anlamadim

siz de gidemezsiniz bu imkanlarla kim gidecek ki?
Ben de tam couchsurfing olayını soracaktım, hesabım var ama hiç kalmadım
Çekiniyorum biraz
Şimdi hiç tanımadığım bir insanın evinde kalırken garip durumlar olmuyor mu ne bileyim ya konuşacak bir şey
bulamazsam falan
Hiç çekinecek birşey yok. İnanın ki sizin geldiğinize mutlu olmayacak birisi olsa zaten ' o gün müsait değilim' der.
Ben kendi deneyimlerimi söyleyeyim, inanılmayacagim kadar yakın oluyoruz her seferinde. Kocamaaaan sarılıyoruz bulusunca (hatta beni gece 11de eksi 15 derecede 1 saat bekleten ve telefonları kapalı olan bir kız vardı. Ben panik içinde 'insallah gelir' duaları ederken tramvaydan inmiş 'yengeeenç diye bagirmisti' , slow motionda koştuk sarildik, hatta saçlarımı falan okşadı hatta tam romantik film tadındaydik

o benden özür diledi, 'ben geldin ya,hiç önemli değil' dedim, bütün gece kakara kikiri yapıp beraber mutfağa girdik.
Yani aksilikler çıksa da bir şekilde çözülüyor. Gerçekten o kadar iyi insanlar var ki...
Hatta yaptigi yemeği beğenmedim diye beni türk restoranına benzer restorana götüren bile oldu :)
Dolabından magnet söküp hediye eden, benim adıma Uber çağırıp parasını ödeyen...
Bir insanın couchsurfing olmak istemesi için tek gereken şey misafirperverlik. Misafirperver insanla da her türlü uyum sağlarsin.
Ha , baktın karşındaki buzdolabi-suratsiz. Kanın da ısınmadi. Çok yorgun olduğunu söyler, bu gece için teşekkür eder yatarsin. Ertesi gün çıkar, o da senden mutlu olsun diye bir referans yazarsın: fazla konuşma imkanimiz olmadı ama evi merkezi, falan diye^^
Ama dediğim gibi bana denk gelen herkes melek gibiydi. Bir başlarında hareleri eksikti :)
Sakın korkma, aktif et hemen uyeligini