Tek başına hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bosver007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
16
2
86
31
Destek olmayan bir eş. Destek olmadığı halde sürekli boş yapan eşimin tarafı ve eşimin pasif birisi olması . Hamile olduğumu bir tek hissettiren heyecanlanan beni mutlu etmeye çalışan annemgil. 2 hafta sonra doğumum var ve memlekete geldim orada doğurursam kimse bakmaz diye. O kadar yorgunum ki detay vermeye. O kadar pişmanım ki evlendigime. Tam boşanma kararı almışken 4 ay sonra ailemin yanına gelmişken hamile oldugumu öğrendim. Oda benim salaklığım işte. Şimdi her konuşmamızda beni sadece mutsuz eden ve yalnız geçirdigim bir evliliğim var. Hadi çık işin içinden çıkabiliyorsan.

Dogumdan sonra bosanmayi dusunmez misiniz?

Boşanmaya karar verilen anlarda, hep hamile olduğunu öğreniyor herkes. Çok dikkatimi çekiyor. Yargılamak için yazmıyorum asla, sakın yanlış anlamayın. İnsanız, başımıza her şey gelebilir. Sıkıntılı bir evlilik varsa korunmak gerek diye düşünüyorum. Bunu başka birileri okursa diye yazma gereği duydum.
Size gelince, neden boşanmayı düşünüyordunuz ? Belki çözülebilir bir şeyler vardır. Hemen karamsar olmayın.

Ya boşanacaksin ya da bu memelekette dogurma olayi o kadar sacma geliyor ki Ilgilenmeyen , sorumluluk almaya hic de hevesli olmayan adamlara cocuk yapip bir de dogumu bile baska yerde yapip , adami arabayla hastaneye goturme zahmetinden bile kurtariyorsunuz. O kadar cok kadin var ki boyle. Aylarca annesinin yaninda kalip cocugu annesiyle buyutuyor. Sonra kocam hic sorumluluk almiyor diye soylenip duruyorlar. İnisiyatif alip bosanmak da yok. Asiri sacma bi tutum bence. Kendiniz bilirsiniz. Eger bosanmayi dusunmuyorsaniz o adama babalik yapmayi oyle veya öğreneceksiniz. Hatta siz ogretmekle ugrasmayacaksiniz, eline birkaacksiniz eşşek gibi öğrenecek. Ya da bosanacaksinix. Yoksa daha cok aglarsiniz

Çocuğunuza üzülmeyin. Onu çok güzel şekilde büyütün yetistirin , sana gurur duyacağın anne olacağım diyin. Kendinizi öyle tatmin edin .

Cocuk anne babasını seçemez, babası iyi bi adam değilse hem anne hem baba olun. Allah yardımcınız olsun

Düşünüyorum okumuş bir insanım çalışabilirim ama çocuğuma üzülüyorum açıkçası

Cocugunuz zaten daha dogmamis. Saglikla kucaginiza alin insallah. Bosanmayi dusunurken hamileliginizi ogrenmissiniz hadi bir daha deneyelim demissiniz, yine denemissiniz yine olmamis. Demek ki cok caresiz bir durum yok ortada. Cocugunuza uzuluyorsaniz mutsuz bir ailede buyumesin diyebilirsiniz.

Mahkemeye gidin işin içinden çıkmanız kolay olur

Evlendikten 4 ay sonra boşanma kararı aldım. Ailesini tanımıyordum ve evliliğimize bu kadar karisabileceklerini eşimin pasif birisi olduğunu düşünmedim. On yargılı olmamak lazım bencede. Ben 4 ayda kıyamet kopacağını düşünmemiştim şahsen. Sadece bu kararı kendim almadım ben çok büyük olaylar oldu ve ailem beni oradan almak zorunda kaldı sonra bi baktım aile evindeyken hamileyim.

Olmuş bi defa olduktan sonra korunsaydın demenin anlamı ne
Zaten yazmışya o da benim salaklığım
Hanımefendi korunmuş olması onun için iyi olur ben sorunu olan evliliklerde korunma olmadan neden beraberlik yaşanır onu merak ediyorum. Çünkü sonrasında, eğer burayı takip ediyorsanız böyle çok konu görmüşsünüzdür, çocuğum için boşanmak istemiyorum ama çok mutsuzum, başıma şu geldi bu geldi diye bir sürü konu var. Ben kendisini bu çıkmaza sürüklemesinin nedenini merak ediyorum çok mu tuhaf? Sonsuza kadar mutsuz olması daha mı iyi?

Evlendikten 4 ay sonra boşanma kararı aldım. Ailesini tanımıyordum ve evliliğimize bu kadar karisabileceklerini eşimin pasif birisi olduğunu düşünmedim. On yargılı olmamak lazım bencede. Ben 4 ayda kıyamet kopacağını düşünmemiştim şahsen. Sadece bu kararı kendim almadım ben çok büyük olaylar oldu ve ailem beni oradan almak zorunda kaldı sonra bi baktım aile evindeyken hamileyim.
Anlıyorum ama yine de korunmanız gerekmez miydi? Hemen mi çocuk istiyodunuz?
Bi anlık birşeydi açıkçası biraz da cahilliğime geldi yeni evli olunca bu kadar basit bir şekilde çocuk olabileceğini düşünemedim. Ilkinde de tutmaz diye. Cahillik yani ne diyebilirim

Bence üstesinden gelirsiniz bebeğiniz böyle bir ortamda büyümeyi hak etmiyor. Çocuğunuzun da mutlu bir yuvada büyüyeceğini düşünmüyorum. Ailenize durumu anlatın ve boşanın bence. Böyle daha çok yıpranırsınız. Allah yardımcınız olsun.

Sorunlu değildi evliliğim çünkü daha yeniydi ve düzgün bir ilişkimiz vardı öncesinde. Evlenip aile işin içine girdikten sonra ben herşeyin farkına vardım boşanmak istedim ama hamileymişim.eski eşim hatırına bi şans daha verdim ama onda o aile varken biz diye birşey olamaz.bende çocuğu aldıracak kadar cani birisi değilim. Yanı uzun süreli sorunlu bi ilişkim evliliğim olsa haklisiniz ama gebelikte planlı değildi benim bu yaşadıklarım da aklımın ucundan geçmiyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…