Tek başına hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C
Kimseye tam olarak guvenemezsin bu hayatta. Sonuçta karşındakinin zihnine giremiyorsun. 2 yıllık sorunsuz bir ilişki ve beraber yaşama isteginden evlilik normal olarak doğabiliyor. Bende çok boş yargılardım önceden yapmasaydın yapmasaydın diye ama tuzum kuruymuş. Zaten o yorumu yapanın ya başına daha birşey gelmemiş yada tuzu kuru oluyor.

Ne gibi sorunlar var..ihanet,şiddet?

İnsanlar size ve bebeğe empati kurduğu için söylüyor aslında biraz da.
Bebeğiniz ilk boşanmış ebeveyn çocuğu değil son da olmayacak. Yani bir şekilde yolunuzu bulacaksınız zaten.
Aslında benim burada sinir olduğum şey siz hayalleriniz, mutluluğunuz, evliliğiniz bitmiş ve daha bunun yasını yaşamaya fırsat kalmadan bir bebeğin tüm sorumluluğunu üstlenirken, hayatın tüm yükünü çekerken bebeği yaparken ortak olan ama hiçbir işe yaramayan kişi hayatında hiçbir şey olmamış gibi devam edecek. Belki hemen bir daha evlenecek vs. Bu olaydan çocuksuz çıksanız çok daha kolay olurdu şimdi bu adamla ömür boyu bitmek bilmeyecek bir bağ var. Boşasanız da kurtulamıyorsunuz. O yüzden evliliklerde acele edilmese daha iyi diye yazıyor bence insanlar. ama keşkelerle yaşanmaz, belki konunuzu okuyan birine yol gösterici olur yaşadıklarınız.

Yaşadilariniza çok üzüldüm gerçekten, sağlıkla bebeğinizi kucağına alırsınız inşaallah..arkanızda ailenizin olması en büyük şans..Bence eşinizle barışacaksınız, çocuk başka bir bağ..insanlar neler neler yaşıyor evliliklerinde, tam bitti denilen yerden tekrar başlıyor..kırgınlıklar, acılar tabi ki bitmez ama şu da bir gerçek bu memlekette boşanmış çocuklu bir kadın olarak devam etmek çok zor,inanın boşandıktan sonra yaşayacağınız sıkıntılar evliyken yasadiklarinizdan daha zor olacak..herkes sakinleşince eminim oturup tekrar konuşacaksınız eşinizle..ne bileyim adam delidir sizi sürekli dovuyordur o başka tabi kim dayanır..ama aileler arası kavgalar çözülür biraz sabır, biraz anlayış..Boşanmak en en son düşünülecek şey olsun..allah bebeğinizin ve sizin yanında olsun..

Boşanacak kadar kötü giden bir ilişkide kim neden sevişir onu da anlamam ya.demek ki bir etkilenme kalmış yine de arada.saçma sapan olaylar. Hadi deseler ki eşimle aramızda etkilenme var, iyi yönleri de var ilişkinin ama yine de olumsuz taraflar daha fazla kurtarmıyor deseler tamam diyeceğim.bunlar bildiğin kanlı bıçaklıymış gibi anlatıp sevişiyor maşallah konu sahibi bir de okumuşum , çalışabilirim diyor. Itiraf edin hepimiz biraz ataerkiliz.hiç bir kadın da çıkıp demiyor ki boşanacağım seninle ne seksi.yeter ki erkek istesin.

Akıllı olduğu için tuzu kuru, tuzu kuru olanın, kaderi güzel olduğu için değil.

Düşünüyorum okumuş bir insanım çalışabilirim ama çocuğuma üzülüyorum açıkçası
babasi öledebilirdi. önemli olan huzurlu bir evde büyümek. Yorumlari okudum ve o aileyle olmaz malesef. Kocaniz arkanizda dursa aman gitmeyin gelmeyin derim ama kocanizda cabuk Gaza geliyor. Hayat size eziyet olur yolunuza bakin derim. Saglikla gelsin bebeginiz.

Arkamdalar ama kızım inşallah stresli bir çocukluk yaşamaz tek endişem o
Neden stresli bir cocukluk yasasin ki? Oglum gayet mutlu. Babasiyla gorusuyorlar, onlar ayrilmadi biz ayrildik. Asıl mutsuz bir evlilikte cocuk yetistirmek cocugu stresli yapmaz mi?
Cok caresizsiniz, yazinizdan belli. Ama bu adamin mutluluk vermeyecegi kesin. Sadece uzatmalari oynarsiniz. Mutlu olmak hakkiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…