1+1 eski ev olsa da olur artık da kafam çok karişikkiralar, 1.500 den başlıyor
uygun yerler var ama vasat kalıyor,
iyice bir düşünün derim,
istanbula yakın yerler olabilir
günübirlik gelir gezerseniz
yaşamak için zor bir şehir
Öyle olacak gibi gözüküyor. Merkeze şehire indim mi öyle. 400 kirayı aracın olmadığı dağ başı.3 sene yaşadım burada .30 yaşıma geldim burada tek başına nereye kadar.Kirayı en az şimdikinin 4 katı düşünün.
1+1 bakın.
Herşey pahalı.
Maaş ne kadar bilmem ama tek başınıza geçinirsiniz. Birikim olmaz o da ayrı.
1+1 eski ev olsa da olur artık da kafam çok karişik
Merhaba hanımlar şuan öğretmen olarak yer değiştirmek istiyorum . Alternatifler var ama en son çıkma ihtimali artsin diye İstanbul da yazacağım. Bir sürü insan yaşıyor netice de .Ama küçük bir yerden 400 kira ödediğim yerden geleceğim. Sosyal imkanların cevre artsin dağ başından kurtulayım memlekete yakınlaşayim diye düşündüm. Maddi olarak ne kadar zorlar.
Orada da kiralar 1000 den aşağı değilmiş Daha sakin yerlerdir gerçi ben de avcılar büyükçemekce tarafını düşünüyorumKocaeli gebze darica. Tavsiye ederim.
O kadar bulsam iyi.Peki toki var mı?İstanbulun neresi olacağına bağlı tabii ama siz en azından bi 800lira kirayı düşünün tek yaşayacaksanız. Biz eşimle istanbuldan gitmeyi düşünüyoruz ki ben doğma büyüme istanbulluyum:)
Bulursun ama yerine göre. Toki var ama her yerde değil. İstanbulda tayinin nereye çıkar o önemli. Yani tayinin kadiköye çıkarsa senin beylikdüzünde oturman metrobüs çilesiyle illallah etmen demekO kadar bulsam iyi.Peki toki var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?