Ayy keşke arkadaş olsak
Aynı düşünceleri ben de paylaşıyorum. Konudaki cevapları takipteyim... Birde tek başına yurt dışına çıkmak mantıksız bir hareket mi onu da merak ediyorum...
Ohhh harika bir fikir. Tek başına yalnız ve hür bir agaç gibi... Toplaşıp topikce gideceğiz gibi duruyorben varım
Gitmedim hiç tek.Bu yıl gitmeyi çok istiyorum ama eşim istemiyor.Kucuk çocuğum var esim de yanimda değil.Sartlar uygun olsaydı özellikle karadeniz turuna katimayi çok istiyorum.Bence hiç cekinmeyin gidin sonra gitmek ister gidemezsiniz
Ben yalniz gezerim, yalniz basima bir kafeye ya da yuruyuse giderim ama kultur turu, tatili yalniz sevmiyorum.
Bu işi sevip sevmeyeceginiz tamamen kararkterinizle alakali. Ama evde oturmaktansa en azindan deneyin bir sanş verin belki size uygundur.
Herhangi bir sağlık probleminiz yoksa yakın bir arkadaşım , Kudüs , Balkanlar ve iskandinavyaya tek başına gitti . Ben tek başıma cesaret edemem amaAynı düşünceleri ben de paylaşıyorum. Konudaki cevapları takipteyim... Birde tek başına yurt dışına çıkmak mantıksız bir hareket mi onu da merak ediyorum...
Tek başıma gezmeyi, yürümeyi, kafeye gitmeyi ben de çok severim ama tur olayında kötü hisseder miyim herkes birbiriyle oturup konulurken bilemedim sjdmdjdnjd
Yani benim konuşma istegim olur mutlaka.Bana gore uzun geziler yalniz guzel olmuyor ama gidebilecekken sirf yaninda insan yok diye evde vakit gecirmekte bir kayip gibi geliyor.
Kisa turlarla bir deneyin en azindan.
Gayet keyifli olur bence. Yeni yerler ve yeni insanlar...
Bir de tek olunca insan iletişime daha açık oluyor bence? Denemeden bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?