cok gittim. orda da benim gibi yanliz gelen kızlar vardi. arkadas olduk. eglenceli gecmisti..Selam,
Tek başına tatille ilgili sorum, derdim.
Tüm yakın arkadaşlarım ya nişanlı ya evli ya da sevgilisi var. Mecburen bu sene de tek gidicem, tek başıma eğlenebiliyorum, sıkılmıyorum ama ama ama kendimi tuhaf hissediyorum. Aileme tek gidiyorum diyemeyeceğim için yalan söylüyorum, iş arkadaşlarıma tek gittim desem bi garipseyecekler bi yıkık gibi bakacaklar diye yalan söylüyorum. (hiç arkadaşın yok mu vs diye laf edecekler ve kendimi kötü hissedeceğim hiç gerek yok.) siz kötü hissediyor musunuz??
İkinci sorum tek başına yürüyüş, kültür turlarına katıldınız mı? Nasıl geçiyor tek başına, sıkıcı oluyor mu, eğlenebiliyor musunuz :/
Arkadaş olalım mıSelam,
Tüm yakın arkadaşlarım ya nişanlı ya evli ya da sevgilisi var. Mecburen bu sene de tek gidicem, tek başıma eğlenebiliyorum, sıkılmıyorum ama ama ama kendimi tuhaf hissediyorum. Aileme tek gidiyorum diyemeyeceğim için yalan söylüyorum, iş arkadaşlarıma tek gittim desem bi garipseyecekler bi yıkık gibi bakacaklar diye yalan söylüyorum. (hiç arkadaşın yok mu vs diye laf edecekler ve kendimi kötü hissedeceğim hiç gerek yok.) siz kötü hissediyor musunuz??
İkinci sorum tek başına yürüyüş, kültür turlarına katıldınız mı? Nasıl geçiyor tek başına, sıkıcı oluyor mu, eğlenebiliyor musunuz :/
Selam,
çocuğum peşime takılmasa ben gelirdim sizleAllahım harika bi ekip shdnfjmfj turu belirleyip birbirimize nickimizi demeden gidelim ahahahaha
Hadi gidelimOhhh harika bir fikir. Tek başına yalnız ve hür bir agaç gibi... Toplaşıp topikce gideceğiz gibi duruyorben varım
Ne güzel olur ne heyecanli olur. Ama Mune' yi de alalım. Sonra bizi turda kim banlayacakHadi gidelimkk ekibinden kimse eksik kalmasin hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?