Tek basina otel tatili

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Tek basina bircok sey yapmisligim var. Yurt icin yurt disi mini kultur tatilleri de dahil. Ancak bu demek degil ki ben yalnizliktan cok hoslaniyorum ve rahat yapiyorum bunlari. Hic rahat olmuyorum. Yani mecburen yalnizlik gibi bir durum.
Arkadaslarimla gidecektik, izinler ayarlanamadi, hos iyi ki olmadi, icimden bir ses huzursuzluk cikacakti diyor. Bir arkadasima gel desem gelicek ama ben rahat edemeyecegim cinsiyetinden oturu.
Simdi ilk kez deniz kum gunes yani otel tatili yapmayi dusunuyorum tek basima. Ama bu konseptten biraz cekiniyorum. Cok iyi yuzme bilmiyorum da. Tek kahvaltiya inmek, yemekleri tek yemek, tek plaja gitmek, aksamalari tek takilacak olmak:/
Virus zaten ayri bir kaygi sebebi ama bunaldim gitme karari aldim.
Bu tarz tatili tek basina yapan hanimlar motivasyonunuza ihtiyacım var

Ben tek başına bişeyler yapmaya bayılırım.
Tatil evresine gelmeden bebem oldu yalan oldu
2 günlük bi kafa dinleme olsa keyif alırsın.
Ama deniz kum güneş olunca canın sıkılabilir.
İnsan birini ister yanında gibi. Zaman geçirmekten keyif aldığın biri olursa daha eğlenceli olur.
2 gün plajda kitap okursun ama 3. Gün sıkar gibi.

Çok uzun kalmadığın sürece bence sorun yok. Benim otelde çok yalnız kaldığım oldu. Gerek iş için gerekse kafamı toplamak için. Hiçbir sorunla da karşılaşmadım. Hiç kimsenin de vah vah yalnız gelmiş bak diye bana üzüldüğünü düşünmüyorum Belki iş için geldin? Belki de eşin daha sonra gelecek yada izin alamadı. Yada eşinin acil bir işi çıktı ve sen birkaç gün sonra onun yanına gideceksin. Her şey olabilir yani. Gitmek istiyorsan git. Denizine gir, güneşlen .

Inanin benim de cok oldu. Ama bu tek basinalik ne bileyim bundan gelen bi eziklik duygusu var. Ne kadar tek basima bir seyler yapsam da asamadim bir türlü

Inanin benim de cok oldu. Ama bu tek basinalik ne bileyim bundan gelen bi eziklik duygusu var. Ne kadar tek basima bir seyler yapsam da asamadim bir türlü
Emin olun size özenen de bir sürü insan vardır. Hiç öyle eziklik falan diye düşünmeyin.

Bende bekarken tek basima kafa dinleme kum deniz gunes yada yurt disi tatili cok yaptim,finlenin kendinizi mutlu edin

Başka zaman olsaydı gidin orada arkadaş edinir sohbet eder eğlenirsiniz derdim ancak pandemi dönemi buna uygun değil gibi.

Yalnız eğlenemiyorsanız bence sıkıcı olur.

Çok eğlenceli ve kafa dinlemek için ideal. Takın kulaklığınızı gözlüğünüzü, alın yanınıza bir powerbank.. Kahvaltıya cıptıs cıptıs müzik dinleyerek inersiniz, arada kankalarınızla telefonda geyik yaparsınız, internette gezinirsiniz oh miss..

Müzeleri_tarihi yerleri yalnız gezmek tamam da, Deniz Kum Güneş tatili, Çok sıkıcı oluyor canım inan buna, boşuna gitme. Pişman olacaksın.
Hatta şöyle söyleyeyim yalnız gideceğine, sevmediğin bir arkadaşınla bile gitsen DAHA EĞLENCELİ Geçecektir.

Sen evde dur ben senin yerine bi basima giderim az huzur bulurum ohh yalnz sessiz daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…