- 28 Kasım 2010
- 42.426
- 140.918
- 798
- Konu Sahibi Latinachica
-
En sevdiğim tatil, tek yapılan tatil. Sırt çantamı takıp tüm avrupayı gezdim tek başıma. Bambaşka bir deneyimdi. Evlenmeden önce tatil arkadaşım ablamdı, şimdi eşim oldu. Yalnız kaçmalarım yalan oldu tabi. O günleri çok özlüyorum ama. Hazır fırsatınız varken kitaplarınızı stoklayın ve çıkın o tatileTek basina bircok sey yapmisligim var. Yurt icin yurt disi mini kultur tatilleri de dahil. Ancak bu demek degil ki ben yalnizliktan cok hoslaniyorum ve rahat yapiyorum bunlari. Hic rahat olmuyorum. Yani mecburen yalnizlik gibi bir durum.
Arkadaslarimla gidecektik, izinler ayarlanamadi, hos iyi ki olmadi, icimden bir ses huzursuzluk cikacakti diyor. Bir arkadasima gel desem gelicek ama ben rahat edemeyecegim cinsiyetinden oturu.
Simdi ilk kez deniz kum gunes yani otel tatili yapmayi dusunuyorum tek basima. Ama bu konseptten biraz cekiniyorum. Cok iyi yuzme bilmiyorum da. Tek kahvaltiya inmek, yemekleri tek yemek, tek plaja gitmek, aksamalari tek takilacak olmak:/
Virus zaten ayri bir kaygi sebebi ama bunaldim gitme karari aldim.
Bu tarz tatili tek basina yapan hanimlar motivasyonunuza ihtiyacım var
pişşşşşt selammmm kuzum sen hala gurbet ellerde misin yalnız ama huzurlu ve mutluYaz bitmeden gidin bence❣
aaa bebelere söylerim bakk anneniz bir haftalığına sizden ve evden kaçmak istiyor diye anında paçana yapışırlar biz de geliyoruz diye ha ha haOtel yerine bir koyda bulunan butik otel, bungalov tarzı bir tatil seçerseniz hem izole hem de zaten çok az sayıda insan olacağı için, tanışma, sosyalleşme inkanınız olur.
Hiç yoksa işletmecileri ile canınız sıkıldığında iki lafın belini kırar, kafa dinlemek istediğinizde zaten sessizlik ve huzurun adresinde olacağınız için daha iyisi olamaz.
Ne imrendim size, en en çok ihtiyacım olan şey...
Tuvalete yalnız gidemeyen ben, kurduğum hayale bakaaa bebelere söylerim bakk anneniz bir haftalığına sizden ve evden kaçmak istiyor diye anında paçana yapışırlar biz de geliyoruz diye ha ha ha
ben markete bile tek gidemiyorun tam kapı da benim kız ayakkabılarını giymiş bana maske hazırlamış arabanın anahtarını da kapmış kaçarım diye hazır nazır bekliyorTuvalete yalnız gidemeyen ben, kurduğum hayale bak
Hayallerdir bizi yaşatan be ceycey
Ahahahben markete bile tek gidemiyorun tam kapı da benim kız ayakkabılarını giymiş bana maske hazırlamış arabanın anahtarını da kapmış kaçarım diye hazır nazır bekliyor
Sen tek git çift olursun orda
E yanidimi ya o ihtimal var. Simdi gelmek isteyen arkadasim gelse onu da sevgilim filan sanirlar. Kapanir butun kismetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?