- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi Latinachica
-
Islek bir yerse sıkıntı olmaz aslinda ya. Ne bileyim kapi pencere saglamsa demir filan vardir belki bir dusunun. Eviniz varmis ne guzel.Dağ başı değil, etrafta pansiyonlar evler var işlek bir yer. Gündüz bi şekilde vakit geçer ama dediğiniz gibi gece sıkıntı. Gidemicem sanırım bu kafayla☺
Yaa olmayin. Siz de bir firsat yaratin olmaz miAhh ahh yanliz tatil yapmayali 5 sene oldu , nasil ozledim cok ozledim ay cok mutsuz oldum bu konuyu okuyunca
Cok gecmis olsun. Kultur tatili cok keyifli oluyor. Mutlaka gidin. O cesaret hic toplanmiyor. Bence sadece yapin.Konuyu takip ediyorum. Cok stresli bir donemden geciyorum. Annemin hastaligi, kalp krizi gecirmesi. Kisa bir tatile cikacagim, tek basima. Burdaki yorumlari okuyup cesaretimi toplamaya calisiyorum. Benimki yaz tatili olmayacak, ekim kasim gibi dusunuyorum
Siz de geliinBende istiyorum..
Yaaaaaa bu mesajin tatliligi ❤ ben. Sanmam ama kim bilirYaaa lütfen git ❤❤
İnşallah gidip orda birine aşık olursun
Tek basina bircok sey yapmisligim var. Yurt icin yurt disi mini kultur tatilleri de dahil. Ancak bu demek degil ki ben yalnizliktan cok hoslaniyorum ve rahat yapiyorum bunlari. Hic rahat olmuyorum. Yani mecburen yalnizlik gibi bir durum.
Arkadaslarimla gidecektik, izinler ayarlanamadi, hos iyi ki olmadi, icimden bir ses huzursuzluk cikacakti diyor. Bir arkadasima gel desem gelicek ama ben rahat edemeyecegim cinsiyetinden oturu.
Simdi ilk kez deniz kum gunes yani otel tatili yapmayi dusunuyorum tek basima. Ama bu konseptten biraz cekiniyorum. Cok iyi yuzme bilmiyorum da. Tek kahvaltiya inmek, yemekleri tek yemek, tek plaja gitmek, aksamalari tek takilacak olmak:/
Virus zaten ayri bir kaygi sebebi ama bunaldim gitme karari aldim.
Bu tarz tatili tek basina yapan hanimlar motivasyonunuza ihtiyacım var
Harikasiniz. Bu kaygilar yuzunden ani yasayamamaktan korkuyorum. Ama umarim oyle bir sey olmayacak. Yurt disinda dilini cok iyi bilmedigim bir ulkede bile gezdin bu ne yani diyorum kendime. Yalnizsam yalnizim canim
İmkanım olsa bende tek başıma tatile gitmek isterdimInanin benim de cok oldu. Ama bu tek basinalik ne bileyim bundan gelen bi eziklik duygusu var. Ne kadar tek basima bir seyler yapsam da asamadim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?