Tek basina , sevgiliyle hep gidilen meyhaneye gitmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mslanlt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
981
Puanlar
73
Erkek arkadaşımdan ayrıldım suanda ayrılık acısı çekiyorum.. ikimizin hep gittiği, nostaljik, kaliteli müziğin olduğu bir meyhane vardı ben fasıl dinlemeyi çok seviyorum...haftada bir giderdik..
Şimdi ayrıldık.. çok yakın bir kız arkadaşım var, onunla gideceğiz. Ama o da her hafta gidemez. Diğer arkadaşlarım alkol kullanmıyor. Ben oradaki nuzigi daha çok seviyorum.. çok özel bir yer.. erkek adkadasim da oraya gidiyordur biliyorum.. ancak, bir kız arkadaşımla gidersem onu hiç takmam..Tek olursam, " yalnız kalmış yalnız başına iciyor' diyebilir. Bana acimasini istemiyorum.onun yüzünden sevdiğim bir aktiviteden vazgeçmek istemiyorum. Ne önerirsiniz.? Sahnenin yanında sırtım arka masalara dönük otursam ,yüzüm duvara donuk olsa. Beni fark etse bile umrumda olmamalı degil mi. Keşke basarabilswm.
Bizim aşkımız orada başladı.. benkm için hikayesi olan ,acısı ve mutlulugu olan bir yer. Orada çalışanlar da bizi tanıyorlar. Ne önerirsiniz.

O şimdiden başka birini bulmuş olabilir bile. Evet yanlış bir ilişkiydi, ama biraz zamana ihtiyacım var. Tek olursam bana acıyacak kendi serseri ruhuyla. Akşamları evde olmak beni inanılmaz bunalıma sokuyor. Cubku ben tek yaşıyorum. Alkol ve meyhane kültürü onunla hayatıma girdi. Her akşam onunla eğlenmek , onjnla olmak bende bur alışkanlık oldu. Üstelik aşkımız orada basladi

Unutmadım doğru. Sağlıklı olan da bu değil mi zaten.ben seviyorum ne yazık ki.. meyhane, alkol onunla hayatıma girdi. 6 ay boyunca ben onunla birlikte yaşadım neredeyse. Şimdi boşlukta hissediyorum.keske umrumda olmasa dediğiniz gibi.

Alkol almayan da olsa al götür, içtiğinde yalnız olma, keyfine bak, hiç umursama.

Alkol almayan da olsa al götür, içtiğinde yalnız olma, keyfine bak, hiç umursama.
Sizce o masaya gelir ve selam verirse nasıl davranmaliyim. Bu arada, kaderdir belki evrene binlerce şükür, bu şekilde ayrıldığım sevgilerimle bu güne kadar korktuğum şekilde hiç karşılaşmadım.ama bu adam alkol süz , mekansiz yaşayamadığı için fasıl günlerinde oraya gidecek. Ya ben gitmeyeceğim ( neden bir erkek ucin bundan vazgeciyorjm) yada gidersem belki unuttukca umrumda olmayacak.

Yaşça çok büyük olan, daha önce evlenmiş boşanmış, müzisyen ve çapkın olan eski sevgiliye üzülmek için hayat çok kısa. 30 yaşlarındasınız diye hatırlıyorum. Hayatınıza daha düzgün birisinin girmesi mümkün. Ben gitmemenizi öneririm ama aktiviteden vazgeçmek istemiyorum dediğiniz için arkadaşınızla sohbetinize odaklanın, sağa sola çok bakmayın, duvar köşesinde bir yerde oturun madem. Umursadığınızı belli etmeyin. Ama sizi görürse onu görmek için geldiğinizi düşünecektir.

Evet birbirimize uygun degildik. Artık bitti. Çok şükür. Ama içimde hala acısı var.cunku aşık olmuştum, yanlış kişiye.. elbette zamanla geçecek. Onun için geldiğimi sanmasini o kadar umursamam çünkü onu engelledim bile. Ama " X yalnız. Zaten bu kafayla hep yalnız kalır. Zavallı yalnız başına gelmiş. Ben ise hiç yalnız değilim. Beni bırakmamalıydu' demesi benim için daha ağır. Arkadaşımla gidemezsem ve yalnız gitsem sizce ben kötü durumda mı görünürum

Ben olsam gitmem ya. Ne gerek var adamı göreceksin şimdi falan. Görse vay beni görmeye buralarda takılıyor diye düşünecek kesin, totosunu kaldırmaya değmez yani. Yok ben oranın müziği olmadan yapamam diyorsan da bir kaç ay sonra gidersin bir arkadaşınla. Ayrıca Her hafta meyhaneye para mı verilir bacım yazık günah ya.

Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Kendinizi 2 kere evlenip boşanan,yaşça çok fazla büyük birine layık görüp onun için aşk acısı çekmeniz çok üzücü. Onun düşüncesini merak ediyorsunuz. Bence "Beni özlemiş, beni görmek için geldi" diye düşünecek. Ben olsam gitmezdim görmek de istemezdim. Ama gidecekseniz arkadaşınızla gitmeniz daha iyi olur. Alkolün dozunu fazla kaçırırsanız desteğe ihtiyacınız olabilir. Bir de karşılıklı sohbet edecek birisi olması daha iyi ve güvende hissettirir.

yav mekan mı bitti. git başka yere. senin niyetin adamı görmek bence.

ayrıca şu güzel havada meyhaneye para veren de ne bileyim. doldur termosa, park bahçe deniz kaya nerede istersen git demlen hem de hava al. alkol almıyorum o yüzden alkollü mekanlara pek girmem çünkü koku ağır geliyor içmeyince. bi de bu yeni nesil meyhanelerde nasılsa anlamazlar diye sulanmış meze getiriyorlar biz ayıklar kavga ediyoruz garsonla. içen arkadaşlarla toplandığımızda piknik yapıyoruz o yüzden.

Bana biraz yarayı kaşımak istiyor gibi geldiniz.
Eminin bulunduğunuz şehirde çok güzel meyhaneler vardır.
Ayrıca hayatıma alkol onunla girdi diyorsunuz yani sizin çokta bayıldığınız bir şey değilse 6 ay önce ne yapıyordunuz nelerden hoşlanıyordunuz?
Biraz bunlara odaklanın derim.
Ayrıca da her hafta gitmek zorunda değilsiniz .
O kadar da gitmek istiyorsanız birkez gider arkadaşınızla ortama bakarsınız.
Ama sizin niyetiniz mekan değil bu çok açık kendinize zarar vermeye devam edersiniz bu şekilde.

Gitmemeni öneririm bi umut kendini göstermeye gidiyorsun çünkü bayaa belli

Şimdi iş bitti dedin ya hani?
Masaya gelip ne alaka selam veriyor?
Onda bu cesaret varsa sen de bunu bekliyorsan çok güzel fasıl mekanları var başka yere git.
Ama sanki istemem yan cebime gibi hissettim şu mesajından sonra.

Arkadaşlarınızla gitseniz hadi neyse de tek gitmeniz niyetinizi çok belli eder. Adam da tecrübeli uyanık bir tip yemez. Yapmayın bence
Meyhane severim bu arada tek fasıl yapan yer de orası değildir. Arkadaşlarınızla başka meyhane bulun bence

Sahnenin yanında sırtım arka masalara dönük otursam ,yüzüm duvara donuk olsa
Oraya sırf kendinizi göstermek için gittiğinizi hepimiz biliyoruz bence kandırmayalım birbirimizi. O yüzden şöyle çabalara gerek yok.

Alkol alan biri olarak (tabi ki gebelikten önce) şu meyhane kültürünü hiç sevmedim asla tarzım değil seveni de anlamam çok kıro geliyor.

Onun haricinde canım mekan mı kalmadı başka? Hemen duyulur tek de gitsen arkadaşınla da gitsen. Boş ver ya bu kadar romantize etmeye gerek yok dümdüz yaşa hayatını

Yani gidersen ona doğru hiç bakmaman gerekir. Bir de tek başına gittiğin için eğleniyor gibi görünmen falan lazım, öyle sıkkın sıkkın oturursan dikkatini çeker. En iyisi gitme farklı bir mekan bul

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`