Unutmadım doğru. Sağlıklı olan da bu değil mi zaten.ben seviyorum ne yazık ki.. meyhane, alkol onunla hayatıma girdi. 6 ay boyunca ben onunla birlikte yaşadım neredeyse. Şimdi boşlukta hissediyorum.keske umrumda olmasa dediğiniz gibi.Mekanı merak ettim
Arkadaşım unutamamışsın unutmuş olsan onun orda olması sana acıması zeere umrunda olmazdı
Ki bence unutamadığın için o mwkanı istiyorsun
Hadi canım biz bizeyiz burda yabancı yok
Sizce o masaya gelir ve selam verirse nasıl davranmaliyim. Bu arada, kaderdir belki evrene binlerce şükür, bu şekilde ayrıldığım sevgilerimle bu güne kadar korktuğum şekilde hiç karşılaşmadım.ama bu adam alkol süz , mekansiz yaşayamadığı için fasıl günlerinde oraya gidecek. Ya ben gitmeyeceğim ( neden bir erkek ucin bundan vazgeciyorjm) yada gidersem belki unuttukca umrumda olmayacak.Alkol almayan da olsa al götür, içtiğinde yalnız olma, keyfine bak, hiç umursama.
Yaşça çok büyük olan, daha önce evlenmiş boşanmış, müzisyen ve çapkın olan eski sevgiliye üzülmek için hayat çok kısa. 30 yaşlarındasınız diye hatırlıyorum. Hayatınıza daha düzgün birisinin girmesi mümkün. Ben gitmemenizi öneririm ama aktiviteden vazgeçmek istemiyorum dediğiniz için arkadaşınızla sohbetinize odaklanın, sağa sola çok bakmayın, duvar köşesinde bir yerde oturun madem. Umursadığınızı belli etmeyin. Ama sizi görürse onu görmek için geldiğinizi düşünecektir.Erkek arkadaşımdan ayrıldım suanda ayrılık acısı çekiyorum.. ikimizin hep gittiği, nostaljik, kaliteli müziğin olduğu bir meyhane vardı ben fasıl dinlemeyi çok seviyorum...haftada bir giderdik..
Şimdi ayrıldık.. çok yakın bir kız arkadaşım var, onunla gideceğiz. Ama o da her hafta gidemez. Diğer arkadaşlarım alkol kullanmıyor. Ben oradaki nuzigi daha çok seviyorum.. çok özel bir yer.. erkek adkadasim da oraya gidiyordur biliyorum.. ancak, bir kız arkadaşımla gidersem onu hiç takmam..Tek olursam, " yalnız kalmış yalnız başına iciyor' diyebilir. Bana acimasini istemiyorum.onun yüzünden sevdiğim bir aktiviteden vazgeçmek istemiyorum. Ne önerirsiniz.? Sahnenin yanında sırtım arka masalara dönük otursam ,yüzüm duvara donuk olsa. Beni fark etse bile umrumda olmamalı degil mi. Keşke basarabilswm.
Bizim aşkımız orada başladı.. benkm için hikayesi olan ,acısı ve mutlulugu olan bir yer. Orada çalışanlar da bizi tanıyorlar. Ne önerirsiniz.
Evet birbirimize uygun degildik. Artık bitti. Çok şükür. Ama içimde hala acısı var.cunku aşık olmuştum, yanlış kişiye.. elbette zamanla geçecek. Onun için geldiğimi sanmasini o kadar umursamam çünkü onu engelledim bile. Ama " X yalnız. Zaten bu kafayla hep yalnız kalır. Zavallı yalnız başına gelmiş. Ben ise hiç yalnız değilim. Beni bırakmamalıydu' demesi benim için daha ağır. Arkadaşımla gidemezsem ve yalnız gitsem sizce ben kötü durumda mı görünürumYaşça çok büyük olan, daha önce evlenmiş boşanmış, müzisyen ve çapkın olan eski sevgiliye üzülmek için hayat çok kısa. 30 yaşlarındasınız diye hatırlıyorum. Hayatınıza daha düzgün birisinin girmesi mümkün. Ben gitmemenizi öneririm ama aktiviteden vazgeçmek istemiyorum dediğiniz için arkadaşınızla sohbetinize odaklanın, sağa sola çok bakmayın, duvar köşesinde bir yerde oturun madem. Umursadığınızı belli etmeyin. Ama sizi görürse onu görmek için geldiğinizi düşünecektir.
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Kendinizi 2 kere evlenip boşanan,yaşça çok fazla büyük birine layık görüp onun için aşk acısı çekmeniz çok üzücü. Onun düşüncesini merak ediyorsunuz. Bence "Beni özlemiş, beni görmek için geldi" diye düşünecek. Ben olsam gitmezdim görmek de istemezdim. Ama gidecekseniz arkadaşınızla gitmeniz daha iyi olur. Alkolün dozunu fazla kaçırırsanız desteğe ihtiyacınız olabilir. Bir de karşılıklı sohbet edecek birisi olması daha iyi ve güvende hissettirir.Evet birbirimize uygun degildik. Artık bitti. Çok şükür. Ama içimde hala acısı var.cunku aşık olmuştum, yanlış kişiye.. elbette zamanla geçecek. Onun için geldiğimi sanmasini o kadar umursamam çünkü onu engelledim bile. Ama " X yalnız. Zaten bu kafayla hep yalnız kalır. Zavallı yalnız başına gelmiş. Ben ise hiç yalnız değilim. Beni bırakmamalıydu' demesi benim için daha ağır. Arkadaşımla gidemezsem ve yalnız gitsem sizce ben kötü durumda mı görünürum
Gitmemeni öneririm bi umut kendini göstermeye gidiyorsun çünkü bayaa belliErkek arkadaşımdan ayrıldım suanda ayrılık acısı çekiyorum.. ikimizin hep gittiği, nostaljik, kaliteli müziğin olduğu bir meyhane vardı ben fasıl dinlemeyi çok seviyorum...haftada bir giderdik..
Şimdi ayrıldık.. çok yakın bir kız arkadaşım var, onunla gideceğiz. Ama o da her hafta gidemez. Diğer arkadaşlarım alkol kullanmıyor. Ben oradaki nuzigi daha çok seviyorum.. çok özel bir yer.. erkek adkadasim da oraya gidiyordur biliyorum.. ancak, bir kız arkadaşımla gidersem onu hiç takmam..Tek olursam, " yalnız kalmış yalnız başına iciyor' diyebilir. Bana acimasini istemiyorum.onun yüzünden sevdiğim bir aktiviteden vazgeçmek istemiyorum. Ne önerirsiniz.? Sahnenin yanında sırtım arka masalara dönük otursam ,yüzüm duvara donuk olsa. Beni fark etse bile umrumda olmamalı degil mi. Keşke basarabilswm.
Bizim aşkımız orada başladı.. benkm için hikayesi olan ,acısı ve mutlulugu olan bir yer. Orada çalışanlar da bizi tanıyorlar. Ne önerirsiniz.
Şimdi iş bitti dedin ya hani?Sizce o masaya gelir ve selam verirse nasıl davranmaliyim. Bu arada, kaderdir belki evrene binlerce şükür, bu şekilde ayrıldığım sevgilerimle bu güne kadar korktuğum şekilde hiç karşılaşmadım.ama bu adam alkol süz , mekansiz yaşayamadığı için fasıl günlerinde oraya gidecek. Ya ben gitmeyeceğim ( neden bir erkek ucin bundan vazgeciyorjm) yada gidersem belki unuttukca umrumda olmayacak.
Oraya sırf kendinizi göstermek için gittiğinizi hepimiz biliyoruz bence kandırmayalım birbirimizi. O yüzden şöyle çabalara gerek yok.Sahnenin yanında sırtım arka masalara dönük otursam ,yüzüm duvara donuk olsa