Tek basina , sevgiliyle hep gidilen meyhaneye gitmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin de kabul etmeseniz de içinizden geçen yanınıza gelmesi sohbet etmeniz belki tekrar başlamanız.
Kendinizi de kandırmayın.
Ayrılıkta bu süreç normal.
Ama kendinize engel olun ve gitmeyin

Bence de meyhaneye gideceği parayla ya terapi alsın ya da şöyleeee güzel bi bakımlar yaptırsın cilt bakımı, kese hamam. O zaman ne bu adamı düşünür ne mekanı.

Öyle bir anlatmışsınız ki tek meyhane orası ve siz gitmeye mecburmuşsunuz gibi
Elbette tek meyhane orası değil.. ama çok kaliteli, nostaljik bir yer. İşletme sahibiyle ve eşiyle tanışıyorduk. Adam , eşine beni " bu da bizim küçük gelinimiz' diye tanıtmışti orada çalışan teyze sevgilime " sen bu kadar güzel bir kzii nasıl buldun' demisti. çalışan herkes ,hatta fasıl söyleyen sanatçılar bile bizd ilgi gösterdiler. Ben ilk kez orada aşık oldum ona. Evet ,iki kere boşanmış ve yaşlı. Ama o kadar karizmatik ki. Herkes evliliğe uygun olmayabilir. Herkes evlenmesin de zaten. O evliliğe uygun biri değil, sevgili olup da ayriladabilirdi. Denemiş olmamış. Aşk benim elimde olan bir şey değil. Keşke elimde olsaydı.daha fazla zaman harcamadan, ayrıldığım iyi oldu. Orada oyle guzel bir atmosfer var ki.taa kaç kuşak dede ve ninelermiz zamanından kalan antika eşyalar, kullanılan ev eşyalarından tutun , aksesuarlara kadar çok gyzel dizayn edilmiş. Geçmişe gidiyorum ben orada.. sanki 60 lara 80 lere gidiyorum..o yuzden orayi seviyorum.. ilerde bu adama sırf beni boule bir yerle tanistirdigi ocin bile teşekkür edebilirim. zaten o bana ' senin bir gun evlenecegini bilmek beni üzmüyor mu sanıyorsun? Ama aklında sana yaşattığım güzel şeylerle bile kalsam bana yeter ' demişti

Bence de meyhaneye gideceği parayla ya terapi alsın ya da şöyleeee güzel bi bakımlar yaptırsın cilt bakımı, kese hamam. O zaman ne bu adamı düşünür ne mekanı.
Ayrılık sonrası üzülünür , yas da tutulur bazen. Ama gerçekten hak eden biri için yapılır. 2 kere evlenmiş boşanmış adam her yerden ben belalıyım diyor zaten. Genç, düzgün, merhametli, sadık, ilgili, sevgi dolu, güven veren bir erkekle flört etmek varken böyle birini tercih etmek cidden büyük sıkıntı. Konu sahibi eğer dış görünüşünüzde beğenmediğiniz bir şey varsa kendinize yatırım yapın. Spor, makyaj, yeni kıyafetler alıp gezip tozmak ,kendine bakım yapmak enerjinizi değiştirir kesinlikle.

Kendi yaşlarımda olan erkeklerle flort ediyorum uygulama hiç kullanmadım. Arkadaşlarım tanıştırıyor yada iş gereği tanışıyorum.bilmuyorum belki ruhum enerjim farklı. Aynı sahiplenme duygusunu,ilgiyi ondan göremedim. Hareketler çocukça. Bence yaşla ilgisi yok. Ama ben yasca büyük bu erkekle daha çok tatmin oldum. Cinsel anlamda da. Duygusal anlamda da. Ve dediğiniz gibi zamanımın heba olmamasi için ve sonu olmayacağı için ayrıldım.bir gun düzgün biri karşıma çıkarsa bile sırf yas farkından dolayı elemek bana doğru gelmiyor en azından 5 yas büyük olabilir. Bu kadar da büyük olmasın tabi

Yareppİm Twitter’da olsa bayağı tt olurdu bu manipulasyon’’senin bir gün evleneceğini bilmek beni üzmüyor mu sanıyorsun? Ama aklında sana yaşattığım güzel şeylerle bile kalsam bana yeter ‘
Bu kart horoz kendini prens yâda jigolo mu sanıyor? Seni gerçekten duygusal olarak görse kıskanırdı

Bununla ilgisi yok. Kendimi çok güzel bjlmuyorum..ama genelde çok tatlı olduğumu, söylerler. En yakın arkadasim ' bj kadar güzel bir kızsın, bebek gibisin. Ne işin var onunla ? ' demişti. Ayrıldığımıza hepsi sevindi. Mesele guzellik değil.. ben çirkinim bu yüzden yaşlı erkeklerle olayım demiyorum ki. Ama maalesef flortler bir yerde tıkanıyor. Sevgiliysem ayrılıyoruz. Bu kişinin beni hiç bırakmayacağını hissettim. Benim içimi gördüğünü hissettim.benu hep mutlu etmek istiyordu..diğerleri gibi değildi. Sonra karakterini tanıdım ve bıraktım.

Bu gun saçlarımı değiştirdim. Günlük rutinimi değiştirmeye çalışıyorum. Ve akşam yalnız başıma sevdiğim bir mekana gittim. Arkadaşlarımla çıkamazsam bile tek başıma çıkmayı düşünüyorum kendi bildiğim ,onunla gitmediğimiz yerlere. Bu şekilde aksamladi çıkmaya alıştığımız için evde durmak bana kötü hissettiriyor

Vazgeçtim sen oraya sakın gitme.

Seni gerçekten duygusal oladak görse kıskanırdı kısmını anlayamadım afedersiniz.
Ama onun dışında dedikleriniz doğru, kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Allahtan yas tuttugumu bilmiyor.

Açık konuşayım hiç evlenmemiş olan yakın arkadaşım ,kendisinden yaşça çok büyük ve 2 kere boşanmış olan, evlilik düşünmüyorum, sahnede kadınlar benimle ilgilenebilir, bana mesaj atabilirler tarzı konuşan, gözü dışarıda bir erkekle aylarca görüşse ve bütün bunları bana anlatsa "sen neyin kafasını yaşıyorsun kendine gel" derim. Bir güzel silkelerim onu. Siz güzel bir kadınsınız ama kendinizi güzel bulmadığınızı söylüyorsunuz. Ailenizden alamadığınız o sevgiyi ilgiyi siz kendinize vereceksiniz. Öz güven sorunu üzerinde çalışmanız lazım. Yoksa bu kafayla kendinizi ezdirip 30lu yaşları boş geçirir sonra da pişman olursunuz benden demesi.

Yeni sevgili yapınca onla gidersiniz biraz daha bekle.
Oraya gidersek , kesin olay çıkartır o biliyorum gözleri diker sevgilim hakkında konuşur hadsiz. İnş o kadar muglu olurum ki onu fark etmeyiz bile

Benim sevgilim de benden 7 yaş büyük olay sadece yaş değil değer verecekse 30 yaş büyük olsun hatta hiç sorun değil.

Adam adam değil bari karakteriz yaşlı yerine karaktersiz çıtır 20 lik erkek bul onu diyorum.

Gögsünün hırıltısını, götünün zırıltısını çekme

Terapiye gidiyorum . En yakın adkadasim da sizin söylediğiniz gibi yaptı zaten. Ben burada yazılan yorumlara cevap verirken, aksini iddia etmek veya ispat değil, kendi yaşadığım sağlıksız durumu anlatmak istemiştim . Gitmek istediğim bir here gitmek istiyorum ama yalnızım maalesef çoğunlukla. Çoğu arkadaşım evli, bekar olanlar ise alkol kullanmıyor.

O kadar haklısınız ki

Bence farklı bir mekana gidebilirsiniz. O tanıdık mekana gitmek sizi kötü bir konuma düşürür. Kendinizi daha kötü hissedebilirsiniz.

Kendiniz için değişiklik yapmanız güzel bir adım olmuş. Arkadaşlarınızla meyhane dışında daha eğlenceli bir yere gitmeniz iyi olur. Bu adam hayatınızda yokken de yaşıyordunuz yine yaşayacaksınız. Gerçekten hoşunuza giden,ilginizi çeken hobiler edinmeye yönelin. Zamanla alışır unutursunuz. Öyle takıntı yapılacak birisi de değil bu kişi. Ama zihninizde onu büyütmüşsünüz. Gerçek aşk belki bir gün kapınızı çalar. Mümkünse yaşınıza yakın birisi olsun.

İçinde bulunduğum durum çok sağlıksız arkadaşlar. Beni bu adamla tanıştıran kişi ,eski erkek arkadasimin ailesi.
Biz beş sene önce ayrıldık. İkimiz kendi yolumuza baktık bir daha hiç karşılaşmadık.ancak ailesi beni cok sveuyirdu. Benim oturduğum mahalleye taşındılar.hep bizim evlenmemizi istiyorlardı. Ikinizin de başka sevgilileri oldu. Babam hasta olduğunda onun anne ve babası hastaneye geldiler bize yardımcı oldular. Annem de kadini çok seviyor. Ancak nihayetinde benkm de erkek arkadaşlarım olduğu için ben , sık görüşmeyi kesmiştim.aile dostumuz duye tanitiyordum soranlara, eski erkek arkadaismin ailesi demiyordum. Ancak kadin beni hep " manevu annesiyim, kızım " olarak tanıttı. Onunla detlestim, yeri geldi erkek arkadaşlarımla sorunlarımı anlattım.hep yardımcı oldu bana. İşte bu adam, manevi ailem dediğim bu kişilerin yakın dostu. Manevu ailem dememi belki anlamayacaksınız . Ama onlar beni kzii gibi görüyorlar. Mesela geçen hafta kadının tansiyonu düştü ve beni aradi. Herkesten önce. Ben hemen arabama atlayıp gittim onu hastaneye götürdüm.. bazsn güzel bir yemek yapıyorlar ve beni arıyorlardı haydi gel beraber yiyelim diye. Eski erkek arkadaim da bana " sen annemle babamla görüşebilirsin. Zaten ben ayrı evde kalıyorum amaa , bir erkek arkadaşın olursa bu eve getirme ' demişti. Bir gun beni çağırdılar. O esnada raki sofrasi kurulmuştu. Muzik yapti bu adam. O gun bana ilgisi başlamış. Kadin " bak, sakın kızıma aşık olma, sakin, o senin kardesin! ' demişti. Ancak bu adam bunu takmadı ve hep bana ilgi gösterdi. Çekindiği icin açılmamış uzun sure. O kadar çok üstüme düştü ki. Onu tanıdıkça güvendim.simdi ise manevi annemin neden istemediğini o kadar iyi anlıyorum ki.. zaten iliskimizi gizlemek istedi. Ben bunu da kabul etmedim. Bir süre sonra anlattım. Onlar da bana kizmadilar ama adama biraz kızdilar, ancak dostluklar bozulmadı. Bozulmasın da zaten.
.eski sevgilim evleniyor az kaldı.. Bu adam da davetli eski sevgilim, eski sevgilimin düğününe gidiyor anlayacaginizböyle garip bir durum oluştu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`