Sizin de kabul etmeseniz de içinizden geçen yanınıza gelmesi sohbet etmeniz belki tekrar başlamanız.Evet çok güzel başka yerler var. Ancak oraya gelen müşteri ve dinleyici kitlesi daha farklı. Hatta konser vermek için gelen ünlü sanatçılar bile oraya geliyor. İki kadın rahat oturabilevegimiz bir yer. Tek başına gelen kadınlar da oluyor. Başka bir yere de giderim ,ama ben oraya da gidebilmek istiyordum.ve söylediğiniz gibi düşünecek karakterde birisi.
Siz 33 yaşındasınız. Ben mesela 30 yaşındayım 30-36 yaşları arasında erkekle flörtleşmeyi tercih ederim. Öyle aşırı yaş farkı olması hem kafa yapısı hem sağlık açısından sıkıntı. Arada kuşak farkı var. Elinizi sallasanız ellisi. Sizin kendinizle çok ciddi sorunlarınız var. Psikoterapi alıyor musunuz?
Elbette tek meyhane orası değil.. ama çok kaliteli, nostaljik bir yer. İşletme sahibiyle ve eşiyle tanışıyorduk. Adam , eşine beni " bu da bizim küçük gelinimiz' diye tanıtmıştiÖyle bir anlatmışsınız ki tek meyhane orası ve siz gitmeye mecburmuşsunuz gibi
Ayrılık sonrası üzülünür , yas da tutulur bazen. Ama gerçekten hak eden biri için yapılır. 2 kere evlenmiş boşanmış adam her yerden ben belalıyım diyor zaten. Genç, düzgün, merhametli, sadık, ilgili, sevgi dolu, güven veren bir erkekle flört etmek varken böyle birini tercih etmek cidden büyük sıkıntı. Konu sahibi eğer dış görünüşünüzde beğenmediğiniz bir şey varsa kendinize yatırım yapın. Spor, makyaj, yeni kıyafetler alıp gezip tozmak ,kendine bakım yapmak enerjinizi değiştirir kesinlikle.Bence de meyhaneye gideceği parayla ya terapi alsın ya da şöyleeee güzel bi bakımlar yaptırsın cilt bakımı, kese hamam. O zaman ne bu adamı düşünür ne mekanı.
Kendi yaşlarımda olan erkeklerle flort ediyorum uygulama hiç kullanmadım. Arkadaşlarım tanıştırıyor yada iş gereği tanışıyorum.bilmuyorum belki ruhum enerjim farklı. Aynı sahiplenme duygusunu,ilgiyi ondan göremedim. Hareketler çocukça. Bence yaşla ilgisi yok. Ama ben yasca büyük bu erkekle daha çok tatmin oldum. Cinsel anlamda da. Duygusal anlamda da. Ve dediğiniz gibi zamanımın heba olmamasi için ve sonu olmayacağı için ayrıldım.bir gun düzgün biri karşıma çıkarsa bile sırf yas farkından dolayı elemek bana doğru gelmiyor en azından 5 yas büyük olabilir. Bu kadar da büyük olmasın tabiAşık falan değilsin kendini bu ilişkiye koşullandırıyorsun.
Aman öyleyse valla kimseyle çıkma kimseyle çıkmamak bunla çıkmaktan daha iyi.
Ki sanmıyorum biraz bakım yaparsan yaşıtların ya da büyük olsa bile en azından bekar ya da bi kere boşanmış biriyle olursun.
Tinder fln yükle
Bak tinder diyorum neden ? Orda da evlenmeyi düşünmeyecek çapkın tipler bulabilirsin aynı ayrıldığın tip gibi.
Ki evlenen de çok ordan. Kaybın hiç bir türlü olmaz.
Yareppİm Twitter’da olsa bayağı tt olurdu bu manipulasyon’’senin bir gün evleneceğini bilmek beni üzmüyor mu sanıyorsun? Ama aklında sana yaşattığım güzel şeylerle bile kalsam bana yeter ‘Elbette tek meyhane orası değil.. ama çok kaliteli, nostaljik bir yer. İşletme sahibiyle ve eşiyle tanışıyorduk. Adam , eşine beni " bu da bizim küçük gelinimiz' diye tanıtmıştiorada çalışan teyze sevgilime " sen bu kadar güzel bir kzii nasıl buldun' demisti. çalışan herkes ,hatta fasıl söyleyen sanatçılar bile bizd ilgi gösterdiler. Ben ilk kez orada aşık oldum ona. Evet ,iki kere boşanmış ve yaşlı. Ama o kadar karizmatik ki. Herkes evliliğe uygun olmayabilir. Herkes evlenmesin de zaten. O evliliğe uygun biri değil, sevgili olup da ayriladabilirdi. Denemiş olmamış. Aşk benim elimde olan bir şey değil. Keşke elimde olsaydı.daha fazla zaman harcamadan, ayrıldığım iyi oldu. Orada oyle guzel bir atmosfer var ki.taa kaç kuşak dede ve ninelermiz zamanından kalan antika eşyalar, kullanılan ev eşyalarından tutun , aksesuarlara kadar çok gyzel dizayn edilmiş. Geçmişe gidiyorum ben orada.. sanki 60 lara 80 lere gidiyorum..o yuzden orayi seviyorum.. ilerde bu adama sırf beni boule bir yerle tanistirdigi ocin bile teşekkür edebilirim. zaten o bana ' senin bir gun evlenecegini bilmek beni üzmüyor mu sanıyorsun? Ama aklında sana yaşattığım güzel şeylerle bile kalsam bana yeter ' demişti
Bununla ilgisi yok. Kendimi çok güzel bjlmuyorum..ama genelde çok tatlı olduğumu, söylerler. En yakın arkadasim ' bj kadar güzel bir kızsın, bebek gibisin. Ne işin var onunla ? ' demişti. Ayrıldığımıza hepsi sevindi. Mesele guzellik değil.. ben çirkinim bu yüzden yaşlı erkeklerle olayım demiyorum ki. Ama maalesef flortler bir yerde tıkanıyor. Sevgiliysem ayrılıyoruz. Bu kişinin beni hiç bırakmayacağını hissettim. Benim içimi gördüğünü hissettim.benu hep mutlu etmek istiyordu..diğerleri gibi değildi. Sonra karakterini tanıdım ve bıraktım.Ayrılık sonrası üzülünür , yas da tutulur bazen. Ama gerçekten hak eden biri için yapılır. 2 kere evlenmiş boşanmış adam her yerden ben belalıyım diyor zaten. Genç, düzgün, merhametli, sadık, ilgili, sevgi dolu, güven veren bir erkekle flört etmek varken böyle birini tercih etmek cidden büyük sıkıntı. Konu sahibi eğer dış görüşünüzde beğenmediğiniz bir şey varsa kendinize yatırım yapın. Spor, makyaj, yeni kıyafetler alıp gezip tozmak ,kendine bakım yapmak enerjinizi değiştirir kesinlikle.
Adamın dibine girerek yaş tutulmaz ki, yani bana göre öyle.Elbette bir suru güzel insan var. Ama ayrılıktan sonra hiç yas yaşamamak da normal mi sizce. Daha yeni ayrıldık.
Bu gun saçlarımı değiştirdim. Günlük rutinimi değiştirmeye çalışıyorum. Ve akşam yalnız başıma sevdiğim bir mekana gittim. Arkadaşlarımla çıkamazsam bile tek başıma çıkmayı düşünüyorum kendi bildiğim ,onunla gitmediğimiz yerlere. Bu şekilde aksamladi çıkmaya alıştığımız için evde durmak bana kötü hissettiriyorAyrılık sonrası üzülünür , yas da tutulur bazen. Ama gerçekten hak eden biri için yapılır. 2 kere evlenmiş boşanmış adam her yerden ben belalıyım diyor zaten. Genç, düzgün, merhametli, sadık, ilgili, sevgi dolu, güven veren bir erkekle flört etmek varken böyle birini tercih etmek cidden büyük sıkıntı. Konu sahibi eğer dış görünüşünüzde beğenmediğiniz bir şey varsa kendinize yatırım yapın. Spor, makyaj, yeni kıyafetler alıp gezip tozmak ,kendine bakım yapmak enerjinizi değiştirir kesinlikle.
Vazgeçtim sen oraya sakın gitme.Elbette tek meyhane orası değil.. ama çok kaliteli, nostaljik bir yer. İşletme sahibiyle ve eşiyle tanışıyorduk. Adam , eşine beni " bu da bizim küçük gelinimiz' diye tanıtmıştiorada çalışan teyze sevgilime " sen bu kadar güzel bir kzii nasıl buldun' demisti. çalışan herkes ,hatta fasıl söyleyen sanatçılar bile bizd ilgi gösterdiler. Ben ilk kez orada aşık oldum ona. Evet ,iki kere boşanmış ve yaşlı. Ama o kadar karizmatik ki. Herkes evliliğe uygun olmayabilir. Herkes evlenmesin de zaten. O evliliğe uygun biri değil, sevgili olup da ayriladabilirdi. Denemiş olmamış. Aşk benim elimde olan bir şey değil. Keşke elimde olsaydı.daha fazla zaman harcamadan, ayrıldığım iyi oldu. Orada oyle guzel bir atmosfer var ki.taa kaç kuşak dede ve ninelermiz zamanından kalan antika eşyalar, kullanılan ev eşyalarından tutun , aksesuarlara kadar çok gyzel dizayn edilmiş. Geçmişe gidiyorum ben orada.. sanki 60 lara 80 lere gidiyorum..o yuzden orayi seviyorum.. ilerde bu adama sırf beni boule bir yerle tanistirdigi ocin bile teşekkür edebilirim. zaten o bana ' senin bir gun evlenecegini bilmek beni üzmüyor mu sanıyorsun? Ama aklında sana yaşattığım güzel şeylerle bile kalsam bana yeter ' demişti
Seni gerçekten duygusal oladak görse kıskanırdı kısmını anlayamadım afedersiniz.Yareppİm Twitter’da olsa bayağı tt olurdu bu manipulasyon’’senin bir gün evleneceğini bilmek beni üzmüyor mu sanıyorsun? Ama aklında sana yaşattığım güzel şeylerle bile kalsam bana yeter ‘
Bu kart horoz kendini prens yâda jigolo mu sanıyor? Seni gerçekten duygusal olarak görse kıskanırdı
Açık konuşayım hiç evlenmemiş olan yakın arkadaşım ,kendisinden yaşça çok büyük ve 2 kere boşanmış olan, evlilik düşünmüyorum, sahnede kadınlar benimle ilgilenebilir, bana mesaj atabilirler tarzı konuşan, gözü dışarıda bir erkekle aylarca görüşse ve bütün bunları bana anlatsa "sen neyin kafasını yaşıyorsun kendine gel" derim. Bir güzel silkelerim onu. Siz güzel bir kadınsınız ama kendinizi güzel bulmadığınızı söylüyorsunuz. Ailenizden alamadığınız o sevgiyi ilgiyi siz kendinize vereceksiniz. Öz güven sorunu üzerinde çalışmanız lazım. Yoksa bu kafayla kendinizi ezdirip 30lu yaşları boş geçirir sonra da pişman olursunuz benden demesi.Bununla ilgisi yok. Kendimi çok güzel bjlmuyorum..ama genelde çok tatlı olduğumu, söylerler. En yakın arkadasim ' bj kadar güzel bir kızsın, bebek gibisin. Ne işin var onunla ? ' demişti. Ayrıldığımıza hepsi sevindi. Mesele guzellik değil.. ben çirkinim bu yüzden yaşlı erkeklerle olayım demiyorum ki. Ama maalesef flortler bir yerde tıkanıyor. Sevgiliysem ayrılıyoruz. Bu kişinin beni hiç bırakmayacağını hissettim. Benim içimi gördüğünü hissettim.benu hep mutlu etmek istiyordu..diğerleri gibi değildi. Sonra karakterini tanıdım ve bıraktım.
Oraya gidersek , kesin olay çıkartır o biliyorumYeni sevgili yapınca onla gidersiniz biraz daha bekle.
Kendi yaşlarımda olan erkeklerle flort ediyorum uygulama hiç kullanmadım. Arkadaşlarım tanıştırıyor yada iş gereği tanışıyorum.bilmuyorum belki ruhum enerjim farklı. Aynı sahiplenme duygusunu,ilgiyi ondan göremedim. Hareketler çocukça. Bence yaşla ilgisi yok. Ama ben yasca büyük bu erkekle daha çok tatmin oldum. Cinsel anlamda da. Duygusal anlamda da. Ve dediğiniz gibi zamanımın heba olmamasi için ve sonu olmayacağı için ayrıldım.bir gun düzgün biri karşıma çıkarsa bile sırf yas farkından dolayı elemek bana doğru gelmiyor en azından 5 yas büyük olabilir. Bu kadar da büyük olmasın tabi
Terapiye gidiyorum . En yakın adkadasim da sizin söylediğiniz gibi yaptı zaten. Ben burada yazılan yorumlara cevap verirken, aksini iddia etmek veya ispat değil, kendi yaşadığım sağlıksız durumu anlatmak istemiştim . Gitmek istediğim bir here gitmek istiyorum ama yalnızım maalesef çoğunlukla. Çoğu arkadaşım evli, bekar olanlar ise alkol kullanmıyor.Açık konuşayım hiç evlenmemiş olan yakın arkadaşım ,kendisinden yaşça çok büyük ve 2 kere boşanmış olan, evlilik düşünmüyorum, sahnede kadınlar benimle ilgilenebilir, bana mesaj atabilirler tarzı konuşan, gözü dışarıda bir erkekle aylarca görüşse ve bütün bunları bana anlatsa "sen neyin kafasını yaşıyorsun kendine gel" derim. Bir güzel silkelerim onu. Siz güzel bir kadınsınız ama kendinizi güzel bulmadığınızı söylüyorsunuz. Ailenizden alamadığınız o sevgiyi ilgiyi siz kendinize vereceksiniz. Öz güven sorunu üzerinde çalışmanız lazım. Yoksa bu kafayla kendinizi ezdirip 30lu yaşları boş geçirir sonra da pişman olursunuz benden demesi.
O kadar haklısınız kiBenim sevgilim de benden 7 yaş büyük olay sadece yaş değil değer verecekse 30 yaş büyük olsun hatta hiç sorun değil.
Adam adam değil bari karakteriz yaşlı yerine karaktersiz çıtır 20 lik erkek bul onu diyorum.
Gögsünün hırıltısını, götünün zırıltısını çekme
Bence farklı bir mekana gidebilirsiniz. O tanıdık mekana gitmek sizi kötü bir konuma düşürür. Kendinizi daha kötü hissedebilirsiniz.Terapiye gidiyorum . En yakın adkadasim da sizin söylediğiniz gibi yaptı zaten. Ben burada yazılan yorumlara cevap verirken, aksini iddia etmek veya ispat değil, kendi yaşadığım sağlıksız durumu anlatmak istemiştim . Gitmek istediğim bir here gitmek istiyorum ama yalnızım maalesef çoğunlukla. Çoğu arkadaşım evli, bekar olanlar ise alkol kullanmıyor.
Kendiniz için değişiklik yapmanız güzel bir adım olmuş. Arkadaşlarınızla meyhane dışında daha eğlenceli bir yere gitmeniz iyi olur. Bu adam hayatınızda yokken de yaşıyordunuz yine yaşayacaksınız. Gerçekten hoşunuza giden,ilginizi çeken hobiler edinmeye yönelin. Zamanla alışır unutursunuz. Öyle takıntı yapılacak birisi de değil bu kişi. Ama zihninizde onu büyütmüşsünüz. Gerçek aşk belki bir gün kapınızı çalar. Mümkünse yaşınıza yakın birisi olsun.Bu gun saçlarımı değiştirdim. Günlük rutinimi değiştirmeye çalışıyorum. Ve akşam yalnız başıma sevdiğim bir mekana gittim. Arkadaşlarımla çıkamazsam bile tek başıma çıkmayı düşünüyorum kendi bildiğim ,onunla gitmediğimiz yerlere. Bu şekilde aksamladi çıkmaya alıştığımız için evde durmak bana kötü hissettiriyor