Bence deRomantize etmişsiniz ama gideyim görüneyim, göreyim çabasından başka bir şey değil. Yapmayın, çok aciz görünürsünüz.
Evet çok güzel başka yerler var. Ancak oraya gelen müşteri ve dinleyici kitlesi daha farklı. Hatta konser vermek için gelen ünlü sanatçılar bile oraya geliyor. İki kadın rahat oturabilevegimiz bir yer. Tek başına gelen kadınlar da oluyor. Başka bir yere de giderim ,ama ben oraya da gidebilmek istiyordum.ve söylediğiniz gibi düşünecek karakterde birisi.Arkadaşlarınızla gitseniz hadi neyse de tek gitmeniz niyetinizi çok belli eder. Adam da tecrübeli uyanık bir tip yemez. Yapmayın bence
Meyhane severim bu arada tek fasıl yapan yer de orası değildir. Arkadaşlarınızla başka meyhane bulun bence
Evet ayrılığı atlatamadım. Tekrar barışmak istemiyorum.barisirsam kendime yazik ederim.bir gun bur sevgilim olursa bile onunla gitmek ,gidersek de özellikle ona göstermek gibi bir niyetim yok çirkin bir hareket olurdu, zaten birini çok seversem onu hiç takmayacagim ki. Belki ego yapıyorum farkında olmadanİtiraf et onun için gidiyorsun, kız kıza çatlatacaksın gülüyor eğleniyor ama yeni birini hemen bulmayacak kadar da noomusslı diye düşünmesini sağlayacaksın.
Tek gidersen tek kalmış diye çatlatamayacaksın.
Sonra adam aaaa neyi kaybetmişim ben diyecek adım atacak tekrar barışacaksınız diye umuyorsun içten içe.
Mekanı sevsen adam eski eşin çocuklarının babası bile olsa ister tek giderdin ister başkasıyla umrunda olmazdı.
O sebeple ayrılığı atlatmadan gitme.
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Kendinizi 2 kere evlenip boşanan,yaşça çok fazla büyük birine layık görüp onun için aşk acısı çekmeniz çok üzücü. Onun düşüncesini merak ediyorsunuz. Bence "Beni özlemiş, beni görmek için geldi" diye düşünecek. Ben olsam gitmezdim görmek de istemezdim. Ama gidecekseniz arkadaşınızla gitmeniz daha iyi olur. Alkolün dozunu fazla kaçırırsanız desteğe ihtiyacınız olabilir. Bir de karşılıklı sohbet edecek birisi olması daha iyi ve güvende hissettirir.
Onunla karşılaşmayı bu gun çok istedim . Bir süre sonra unutacağım. Ben yine kolayca aşık olabilen biriyim. Ama belki de kimse olmayacak. Tek başıma yada birisiyle, sevdiğim bir mekana o oyle anlayacak diye gidememek canımı sıkıyor.Bence de
Konu sahibi; onun gideceği gün gitme
Başka gün git
Şimdi “ama fasıl şu gün, o da aynı gün gider” falan diyeceksin
Yapma. Dürüst ol, onunla karşılaşmak için gitmek istiyorsun demek bu
Yanında biri olsun ya da olmasın, aciz bir görüntü vereceksin. Unutamamış ve barışmak isteyen bir görüntü
Evet ayrılığı atlatamadım. Tekrar barışmak istemiyorum.barisirsam kendime yazik ederim.bir gun bur sevgilim olursa bile onunla gitmek ,gidersek de özellikle ona göstermek gibi bir niyetim yok çirkin bir hareket olurdu, zaten birini çok seversem onu hiç takmayacagim ki. Belki ego yapıyorum farkında olmadan
Adamın yaşını bilmiyorum ama diğer konusunda müzisyen olduğunu yazmıştı. Evlenmeyi düşünmüyorum demiş zaten konu sahibine.Kaç yaş büyük ve 2 kere boşanmış mı
Konu sahibi kendini manipüle ediyor yok aşığım yok mekanı seviyorum 6 aylık ilişki için büyükçe laflar.
30 a geldim bekarım bu adam 2 kere boşanmış yaşı da büyük beni alır ( evleniriz değil anti feminizm) kafası bunlar.
Kaç yaş büyük ve 2 kere boşanmış mı
Konu sahibi kendini manipüle ediyor yok aşığım yok mekanı seviyorum 6 aylık ilişki için büyükçe laflar.
30 a geldim bekarım bu adam 2 kere boşanmış yaşı da büyük beni alır ( evleniriz değil anti feminizm) kafası bunlar.
Aşık oldum bilmiyorum.. k3ndi yaşlarımda olan insanlar benimle ilgilenmiyor ki. . Ben cok istiyorum.kendi yaşlarımda olan en fazla 5yada 6 yas buyuk birisi olsun. Ama hep yaşlı erkekler benimle ilgileniyor.Kız 2 kere boşanmış yaşlı adamla ne işin var?
Sevgilin bu mu
Üzüldükçe bu emojiyi hatırla kendine gel
Evlenmeyi dusunmedigini başta söyledi. Zaten bu ve baska sebeplerle ilişkiyi sonlandırdım
Elbette bir suru güzel insan var. Ama ayrılıktan sonra hiç yas yaşamamak da normal mi sizce. Daha yeni ayrıldık.Ne gerek var, asla gitmezdim. Gidin bir tatil yapın, şöyle takıntılı aşık gibi dolanmayın ortalıkta ya. Dünyada başka erkek mi yok?
Aşık oldum bilmiyorum.. k3ndi yaşlarımda olan insanlar benimle ilgilenmiyor ki. . Ben cok istiyorum.kendi yaşlarımda olan en fazla 5yada 6 yas buyuk birisi olsun. Ama hep yaşlı erkekler benimle ilgileniyor.
Siz 33 yaşındasınız. Ben mesela 30 yaşındayım 30-36 yaşları arasında erkekle flörtleşmeyi tercih ederim. Öyle aşırı yaş farkı olması hem kafa yapısı hem sağlık açısından sıkıntı. Arada kuşak farkı var. Elinizi sallasanız ellisi. Sizin kendinizle çok ciddi sorunlarınız var. Psikoterapi alıyor musunuz?Aşık oldum bilmiyorum.. k3ndi yaşlarımda olan insanlar benimle ilgilenmiyor ki. . Ben cok istiyorum.kendi yaşlarımda olan en fazla 5yada 6 yas buyuk birisi olsun. Ama hep yaşlı erkekler benimle ilgileniyor.