Tek başına tur..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar... Hepinize hayırlı geceler.. Ben boşanma aşamasında 26 yaşında bir kadınım, benim sorum zamanım olduğu anda, oğlumu da babasının aldığı günlerde kafa dağıtmak için turlar katılmak istiyorum.. Ama işe yarar mı, yoksa yalnızlığımla daha da yüzleşip kötü mü olurum orasını kestiremiyorum... Tek başıma zevk alabilir miyim, bi fotoğrafımı çeken bile olmayacak düşününce.. Sizin böyle bi deneyiminiz oldu mu...

Not:günü birlik bir tura katıldım kızlar, ama tek başına olmuyormuş, herkes grup grup ben tek kaldım ha deyince insanların uzun süreli arkadaşlıklarına da dalamıyorsun, bi daha tek başıma denemem yani, yanında bi yoldaş olmalı..

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek başına gezmenin keyfi çok ayrı.
Düşünsenize gördükleriniz size özel, kendi kendinize değerlendirme şansına sahip olacaksınız.
Tek sorun fotoğraf olsun; bir selfie çubuku ile halledilebilir.

Git hiç durma bile bence çok iyi gelir. Arkadaş da edinirsin güzel vakit geçirirsin.

Turda yeni insanlar taniyorsunuz. Onlar sizi yalniz birakmazlar. Eşimle gittik kisi gezdik. Samimi bi irtam oluyor kafan dagilit emin ol. Gittigimiz bi turda yasli bi amca tek basina gelmisti. Mesela onu grupta kimse yalniz birakmadi

Geçen gün katıldığım turda güzel arkadaşlıklar kazandım, ben dahil olamasqm da sonradan , gruptaki diğer arkadaşlar birlikte turlarda devam ediyorlar, Facebook tan eklesmistik, oradan görüyorum Bence sizde biriyle kaynaşıp tadını çıkarabilirsiniz. Negatif düşünmeyin, turlarda grupça geziliyor zaten, en kötü tur koordinatörü ile takilirsiniz

Bende 26 yaşımda aynı durumdayım ama benim çocuğum yok bende iki günlük yurt dışı turlar bakıyorum iki günlük tarih turizmi de farklı olur , bence eğlenirsiniz hatta yeni arkadaşlıklar edinirsiniz
Geçmiş olsun dileklerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…