Yok arkadaşlarım genelde evli.. Bekarlar da durumumu tam anlatmadım, bayram tatilinde herkes ailesiyle pek gelmek istemezler benceYokmu yanında sana eşlik edecek bir dost bir akraba arkadaş
Yanlızlık guzeldir lakin herkese gore degil
İyi gaza getirdiniz..Vay süper, tam kafa dinlemelik yahu , tur arkadaşlarınız çeker resminizi merak etmeyin ..
Salsalarda gitsem vallahi .İyi gaza getirdiniz..
Baktım, günübirlik çevre illere var.. Oğlum küçük olduğu için konaklamalılara temkinliyim..Salsalarda gitsem vallahi .
Aç bak hemen ayarla gaza gelmişken
Olsun canım günübirlik git , iyi gelirse oğlunda müsade ederse konaklamalı gidersin , çok iyi gelir emin ol .Baktım, günübirlik çevre illere var.. Oğlum küçük olduğu için konaklamalılara temkinliyim..
Geçen gün katıldığım turda güzel arkadaşlıklar kazandım, ben dahil olamasqm da sonradan , gruptaki diğer arkadaşlar birlikte turlarda devam ediyorlar, Facebook tan eklesmistik, oradan görüyorumSlm kızlar... Hepinize hayırlı geceler.. Ben boşanma aşamasında 26 yaşında bir kadınım, benim sorum zamanım olduğu anda, oğlumu da babasının aldığı günlerde kafa dağıtmak için turlar katılmak istiyorum.. Ama işe yarar mı, yoksa yalnızlığımla daha da yüzleşip kötü mü olurum orasını kestiremiyorum... Tek başıma zevk alabilir miyim, bi fotoğrafımı çeken bile olmayacak düşününce.. Sizin böyle bi deneyiminiz oldu mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?