Turlar cooook eğlenceli geçiyorSlm kızlar... Hepinize hayırlı geceler.. Ben boşanma aşamasında 26 yaşında bir kadınım, benim sorum zamanım olduğu anda, oğlumu da babasının aldığı günlerde kafa dağıtmak için turlar katılmak istiyorum.. Ama işe yarar mı, yoksa yalnızlığımla daha da yüzleşip kötü mü olurum orasını kestiremiyorum... Tek başıma zevk alabilir miyim, bi fotoğrafımı çeken bile olmayacak düşününce.. Sizin böyle bi deneyiminiz oldu mu...
Slm kızlar... Hepinize hayırlı geceler.. Ben boşanma aşamasında 26 yaşında bir kadınım, benim sorum zamanım olduğu anda, oğlumu da babasının aldığı günlerde kafa dağıtmak için turlar katılmak istiyorum.. Ama işe yarar mı, yoksa yalnızlığımla daha da yüzleşip kötü mü olurum orasını kestiremiyorum... Tek başıma zevk alabilir miyim, bi fotoğrafımı çeken bile olmayacak düşününce.. Sizin böyle bi deneyiminiz oldu mu...
Ben tek vardım tek kişi takılan.. Rehberde oradan oraya koşturuyordu..Tura gitmeden önce farklı düşünüyordum ama gittikten sonra anladımki yalnız gelenler gerçekten az.genelde tek başlarına veya rehber ile takılıyorlar.kaynaşma çok olmuyor olsada herkes ailece,eşiyle,dostuyla gelmiş oluyor.en son gittiğimde sadece 2 kişi tek gelmişti.belki çok farklı gruplarda denk geliyordur ama benim şuana kadar gittiklerimde gözlemlerim böyle.uzun süreli bir tur değilse tek gidilir uzun süreliyse turla gitmeyin kendiniz planlayıp gidin daha iyi.
Slm kızlar... Hepinize hayırlı geceler.. Ben boşanma aşamasında 26 yaşında bir kadınım, benim sorum zamanım olduğu anda, oğlumu da babasının aldığı günlerde kafa dağıtmak için turlar katılmak istiyorum.. Ama işe yarar mı, yoksa yalnızlığımla daha da yüzleşip kötü mü olurum orasını kestiremiyorum... Tek başıma zevk alabilir miyim, bi fotoğrafımı çeken bile olmayacak düşününce.. Sizin böyle bi deneyiminiz oldu mu...
Not:günü birlik bir tura katıldım kızlar, ama tek başına olmuyormuş, herkes grup grup ben tek kaldım ha deyince insanların uzun süreli arkadaşlıklarına da dalamıyorsun, bi daha tek başıma denemem yani, yanında bi yoldaş olmalı..
Serbest zaman saatleri oluyor ya o zamandan bahsediyorum.herkes ailesiyle eşiyle dostuyla takılıyor genelde.şöyle birşeyde var siz yalnız gezmeyi seversiniz veya çok girişken sosyal bir kişilikseniz o da sorun olmaz.mesela ben böyle tek takılacağıma tura para vermem kendim planlar giderim ama bu benim görüşüm.Ben tek vardım tek kişi takılan.. Rehberde oradan oraya koşturuyordu..
Vallahi zevkini cikar dert ettigin seye bak ben tek basima tatile gideyimde gerekirse fotografimi gokte ucan kusa yerde gezen horoza cektiririmSlm kızlar... Hepinize hayırlı geceler.. Ben boşanma aşamasında 26 yaşında bir kadınım, benim sorum zamanım olduğu anda, oğlumu da babasının aldığı günlerde kafa dağıtmak için turlar katılmak istiyorum.. Ama işe yarar mı, yoksa yalnızlığımla daha da yüzleşip kötü mü olurum orasını kestiremiyorum... Tek başıma zevk alabilir miyim, bi fotoğrafımı çeken bile olmayacak düşününce.. Sizin böyle bi deneyiminiz oldu mu...
Not:günü birlik bir tura katıldım kızlar, ama tek başına olmuyormuş, herkes grup grup ben tek kaldım ha deyince insanların uzun süreli arkadaşlıklarına da dalamıyorsun, bi daha tek başıma denemem yani, yanında bi yoldaş olmalı..
ben gelebilirimSlm kızlar... Hepinize hayırlı geceler.. Ben boşanma aşamasında 26 yaşında bir kadınım, benim sorum zamanım olduğu anda, oğlumu da babasının aldığı günlerde kafa dağıtmak için turlar katılmak istiyorum.. Ama işe yarar mı, yoksa yalnızlığımla daha da yüzleşip kötü mü olurum orasını kestiremiyorum... Tek başıma zevk alabilir miyim, bi fotoğrafımı çeken bile olmayacak düşününce.. Sizin böyle bi deneyiminiz oldu mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?