Tek başına tur..

Gunubirlik bir gezi icin bu kadar dusunmeye gerek yok yahu, sabah gidip aksam doneceksin. Bence iyi gelir. Uzun sureli filan olsa belki derdim ama o bile dert olmuyor. Ilk gunler insanlar alisana kadar soguk sonra herkes kaynasiyor :)

Bence deneyin belki çok iyi gelir. Yalnız gitmekten zevk almazsanız turu bırakıp başka şeylere yönelirsiniz kafanızı dağıtacak şeylerden tamamen vazgeçip bunalıma girmeyin sakın denemekten zarar gelmez. Turda insanlarla tanışmaya çalışın yalnız kalmazsınız bence

Yalniz degil de oglumla tura katildim. Cok keyifliydi. Oglum turun maskotu olmustu. Bir suru arkadas edindim. Hic yalniz kalmadim. Benim gibi yalnizlar da vardi, gencler de. Evliler de bekarlar da. Bir otelde tatil yapsam cok sıkılırdım sanirim. Kultur turuna katilmistim ben.

tek başıma gittiğim tatil kadar dinlendiğim, eğlendiğim bir tatil daha olmadı. benimki kalmalıydı üstelik. resmen dünyada tek sen varmışsın gibi,hiç sorumluğun yokmuş gibi o an nasıl istersen öyle hareket ediyorsun, ben antalyaya gitmiştim sabahtan akşama deniz güneş, akşam antalya sokaklarını caddelerini, kaleydi yat limanıydı tek başıma fıldır fıldır gezmiştim. alışverişi de unutmayalım tabi bak çok özledim şimdi Antalyayı

Turlar cooook eğlenceli geçiyor asssla yalnız hissedeceğini düşünmüyorum. Çok güzel arkadaşlıklar ediniyor insan. Bence kesinlikle yapmalısın

Ben açacaktım bu konuyu, benden önce davranmışsınız. Ben de çekimserim, tüm arkadaşlarım evli ve çocuklu, annemle gitmek istesem gideceğim yerler sınırlı (çeşitli rahatsızlıkları var ), e başka gidecek kimsem de yok açıkçası...

Tura gitmeden önce farklı düşünüyordum ama gittikten sonra anladımki yalnız gelenler gerçekten az.genelde tek başlarına veya rehber ile takılıyorlar.kaynaşma çok olmuyor olsada herkes ailece,eşiyle,dostuyla gelmiş oluyor.en son gittiğimde sadece 2 kişi tek gelmişti.belki çok farklı gruplarda denk geliyordur ama benim şuana kadar gittiklerimde gözlemlerim böyle.uzun süreli bir tur değilse tek gidilir uzun süreliyse turla gitmeyin kendiniz planlayıp gidin daha iyi.

Ben tek vardım tek kişi takılan.. Rehberde oradan oraya koşturuyordu..

Bence, tekli turlar çok daha keyifli olabiliyor. Kendin olarak özgürsün ve istediğini yapmakta serbestsin. Kimseye bağlı değilsin. Birisi olduğu vakit çeşitli sorunlar çıkabilir.

Ben tek vardım tek kişi takılan.. Rehberde oradan oraya koşturuyordu..
Serbest zaman saatleri oluyor ya o zamandan bahsediyorum.herkes ailesiyle eşiyle dostuyla takılıyor genelde.şöyle birşeyde var siz yalnız gezmeyi seversiniz veya çok girişken sosyal bir kişilikseniz o da sorun olmaz.mesela ben böyle tek takılacağıma tura para vermem kendim planlar giderim ama bu benim görüşüm.

Vallahi zevkini cikar dert ettigin seye bak ben tek basima tatile gideyimde gerekirse fotografimi gokte ucan kusa yerde gezen horoza cektiririmyeterki gidebiliyim tek. Saka bir yana git kuzum keyfine bak oyle bir alisirsinki valla on numara oluyor ben hala alisverislerimi tek yaomaya bayilirim sahilde kahvemi tek icmeye bayilirim. Esim var ama istemem cok onla

ben gelebilirim ciddiyim. sen hangi turla nerelere gittin ve ücretler ne kadar dı çünkü benimde arkadasım olmadığı için gideceğim yere kimseyi bulamıyorum.aslında tek gezmeyi daha çok severim ama yine gidilen yerde insan birini arıyor. özel mesaj atabilirsin.

para olsa bi de benimle gelicek biri, tabi bi de ingilizce bilen biri direk amerikaya giderdim kfdhgldsf Allah inşallah gitmek isteyen herkese nasip eder...

katıldıgınız turda arkadas edınırsınız zaten cok sevındım sızın adınıza gonlunuzce eglenırsınız tatılınızın tadını cıkarırsınız ınsallah ıyı eglenceler :)

amaaan konu acılalı cok olmus tatıl nasıl gectı dıye sorayım en ıyısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…