Kiz daha dur sen hele bi dogur:))Keşke böyle imkanım olsa
Kafan rahat takıntın Yok :)))
Öyle... Durumumu bilen yakın bir arkadaşım ben olsam yatak döşek yatardım sen yine iyisin diyip canımı sıktı... Ve o an bi şey diyemedim.. Sen kocan olmazsa bir hiç olduğun için herkesi öyle sanıyorsun diyemedim diye içim içimi yiyor.. Ama salı günü buluşuyoruz diyeceğim içimde kalmasın.O turlarda sizi anlayan birisi muhakkak çıkıyor . Ben bir otobüse biniyorum muhakkak biriyle sohbet etmiş oluyorum evde oturmaktan iyidir. Eşinizden boşanıyorsunuz hayattan değil. Siz hep tektiniz bir eş ile doğmadınız ki
Maalesef istanbulda değilim.. Keşke olsam beraber katılırdık...Yaaa ne kadar çok insan yalnız tura katılmış. Hayatta yapamayacağım bir şeyçok sıkılırım ben.
Ama aynı durumdayım kızım babasının yanında olunca çok sıkılıyorum ve böyle kafa dağıtmalık şeyler istiyorum açıkçası. İstanbuldaysan birlikte katılabiliriz
Hiiiiiiç olmaz.. bakın keyfinize yalnızlığınızın tadını çıkarın. Yanlızlık kötü bşr şey değil. Gezin tozun hayatın tadını çıkarın. Boşverin ya. Benim eşimde gezmeyi sevmez onun yüzünden 3 senedir evde tıkılı kaldım. Oğlum biraz büyüsün bakın gezmek nasıl oluyormuş. Oğlumuzda alıp ana oğul nasıl gezicem.Slm kızlar... Hepinize hayırlı geceler.. Ben boşanma aşamasında 26 yaşında bir kadınım, benim sorum zamanım olduğu anda, oğlumu da babasının aldığı günlerde kafa dağıtmak için turlar katılmak istiyorum.. Ama işe yarar mı, yoksa yalnızlığımla daha da yüzleşip kötü mü olurum orasını kestiremiyorum... Tek başıma zevk alabilir miyim, bi fotoğrafımı çeken bile olmayacak düşününce.. Sizin böyle bi deneyiminiz oldu mu...
Ya aslında İstanbula da hiç gelmedim henüz, aklımda bi de orayı turla ak var..Yaaa ne kadar çok insan yalnız tura katılmış. Hayatta yapamayacağım bir şeyçok sıkılırım ben.
Ama aynı durumdayım kızım babasının yanında olunca çok sıkılıyorum ve böyle kafa dağıtmalık şeyler istiyorum açıkçası. İstanbuldaysan birlikte katılabiliriz
Öyle... Durumumu bilen yakın bir arkadaşım ben olsam yatak döşek yatardım sen yine iyisin diyip canımı sıktı... Ve o an bi şey diyemedim.. Sen kocan olmazsa bir hiç olduğun için herkesi öyle sanıyorsun diyemedim diye içim içimi yiyor.. Ama salı günü buluşuyoruz diyeceğim içimde kalmasın.
Valla ben de onu düşünüyorumKiz daha dur sen hele bi dogur:))
Haha degmez miValla ben de onu düşünüyorum
39 senedir keyif yaptım
Son 4-5 günüm kaldı
Sonra hepsinin acısı çıkacak sanirşm :))
Canım ben kendimi seviyorum.Kendini çekip napcan kızgördüğün güzellikleri çek. Biraz da güzel resimler çekmeye başlayınca tiryakisi olursun benden demesi
Canım ben kendimi seviyorum.Yoksa boşanabilir miyim..
İstanbul u hep korkutmuşlardı bana. Sanırsın ki yolda millet birbirini kesiyor gasp ediyor. Kendim geldim tek başıma gezdim. Kalacak yeri ayarladım gideceğim yerleri belirledim nette nerden nasıl gidiliyor öğrendim. Geldiğimde hep elimle koymuş gibi buldum. Şu an İstanbul'da yaşıyorum ama o dönem ki kadar gezmemişimdirYa aslında İstanbula da hiç gelmedim henüz, aklımda bi de orayı turla ak var..
daha güzel değil mi kendinle baş başa kalırsın. seni tanımayan insanlarla daha rahat edersin bu dönemde kimse sana derdini sormaz mesela sen söyleme bile bence ordakilere durumunu tek geldim geziyorum de. senin için harika olur.Slm kızlar... Hepinize hayırlı geceler.. Ben boşanma aşamasında 26 yaşında bir kadınım, benim sorum zamanım olduğu anda, oğlumu da babasının aldığı günlerde kafa dağıtmak için turlar katılmak istiyorum.. Ama işe yarar mı, yoksa yalnızlığımla daha da yüzleşip kötü mü olurum orasını kestiremiyorum... Tek başıma zevk alabilir miyim, bi fotoğrafımı çeken bile olmayacak düşününce.. Sizin böyle bi deneyiminiz oldu mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?