Tek başına tur..

Turda arkadaş edinirsiniz. Harika bir fırsat

Arkadaşımın annesi 50'sinden sonra boşandı. İş buldu, turlara, yürüyüş gruplarına, bisiklet turlarına, kamplara filan katılıyor. Tanıştığı insanlarla bir grup oluşturdular, sürekli onlarla gidiyor değişik yerlere. Kadın resmen gençleşti, sosyalleştikçe, çevresi değiştikçe enerjisi arttı. Benim on katım enerjik hale geldi. Kısaca bence dört duvar arasına kapanıp, aynı çevrede git gel yapacağınıza, yeni yerler görmek, yeni insanlar tanımak gayet de iyi gelir size.

Turlarda yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ben bekarken bir arkadaşımla sürekli turlara katılırdık. Özellikle Kapadokya turunda çok kaliteli insanlarla güzel bir dostluğumuz oluştu. Yalnız kalmazsınız yani. Çok güzel bir fikir bence.

Tur la yapılan gezilerde kaynaşma oluyor zaten.Kendinizi pek yalnız hissetmezsiniz.Öyle olmasa bile yiyin için yeni yerler keşfedin size iyi gelecektir.Ben yalnız gezmeyi severim.Özgür hissederim kendimi.

gidin tabi, bekarken benim de tek gitmisligim var. orda yeni arkadaslar oluyor, hem merak etmeyin. onlar sizi siz onlari çekersiniz :)) yeni yerler keşfetmek harika ))

En sevdigim sey , cocuklari satacak birini bulsam kacarim 4-5 gunlugune tek basima , benim yerime de gezin

Ben genelde turlara hep tek katılırım. Çok da güzel oluyor. Adı üstünde tur oradaki insanlarla aşırı bağlı bağımlı tavır yapmayacaksanız öyle ayaküstü eğlenmelik keyiflik oluyor. Tur da yanında birileri olması avantaj ama olmaması da avantaj. Şöyle ki kimseye bağlı değilsin serbest zamanlarında istediğin yerleri geziyorsun gruptakilere istediğin gibi takılabiliyorsun ayak bağı olan yok. Yalnız olduğun için insanlar daha çabuk iletişim kurabiliyor ve bir çok kişiyle tanışıyorsun. Yanında biri olunca o kadar kolay olmuyor. Ayrıca yolculuklarda illa ki tartışmalar görüş ayrılıkları oluyor tekken o olmuyor. Birileri olunca da ayrı keyfi var tabii ki hele kafa dengin biriyse. Hangisi dersen tek seviyorum ben.

21 yaşında ayrılık depresyonu sonucu üniversite yaz tatilinde bir adım atıp work and travella amerikaya giderek tek başıma seyahatlere başladım.tek başıma 23 ülke gezdim , kendimi keşfettim iyi ki yapmışım.kendi kendime yetebilmeyi öyle öğrendim.kendimi ne mutlu ediyorsa başkasına bağımlı olmadan onu yapmayı öğrendim.peşime birisini takmadan canım kendim deyip ne istersem onu yaptım.bir sürü insanla tanıştım, sürekli türkiyeye gelirler ben onlarla başka yerlerde buluşurum.

Keşke benim de böyle imkanım olsa, suan en çok ihtiyacım olan şey,
Kesinlikle gidin, kafanız dağılır havanız degisir iyi gelir yani

Hiç tek başıma gitmedim ama bir değişikliğe çok ihtiyacım var.. Aslında hiç turlara katılmadım nasıl olur bilemiyorum ama bayram tatilinde deneyeceğim inşallah güzel geçer..

Hiç tek başıma gitmedim ama bir değişikliğe çok ihtiyacım var.. Aslında hiç turlara katılmadım nasıl olur bilemiyorum ama bayram tatilinde deneyeceğim inşallah güzel geçer..

Hiç sorun olmaz tek sıkıntı single fiyatı birazcık fazla oluyor. Katıldığınız zaman sizin gibi tek katılanları da göreceksiniz bir de zaten gelinecek gidilicek yerler belli toplu yapılıyor o esnada fazlasıyla kaynaşıyorsunuz. Ben keyif aldım bilmiyorum yurt içine de yurt dışına da öyle çıktım hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…