Turu bırak " tek başına sokaklarda dolaşmayi bile" bazen özlüyor insanIslerimi yoluna koyabilirsem benimde hayalim bu.. hemde tek basina..
Turda arkadaş edinirsiniz. Harika bir fırsatSlm kızlar... Hepinize hayırlı geceler.. Ben boşanma aşamasında 26 yaşında bir kadınım, benim sorum zamanım olduğu anda, oğlumu da babasının aldığı günlerde kafa dağıtmak için turlar katılmak istiyorum.. Ama işe yarar mı, yoksa yalnızlığımla daha da yüzleşip kötü mü olurum orasını kestiremiyorum... Tek başıma zevk alabilir miyim, bi fotoğrafımı çeken bile olmayacak düşününce.. Sizin böyle bi deneyiminiz oldu mu...
Hahaha onu yspiyorum ben ama soyle 4-5 gun otelde tek kalsam uyusam uykumu alip hazir yemekler yesemTuru bırak " tek başına sokaklarda dolaşmayi bile" bazen özlüyor insan
gidin tabi, bekarken benim de tek gitmisligim var. orda yeni arkadaslar oluyor, hem merak etmeyin. onlar sizi siz onlari çekersiniz :)) yeni yerler keşfetmek harikaSlm kızlar... Hepinize hayırlı geceler.. Ben boşanma aşamasında 26 yaşında bir kadınım, benim sorum zamanım olduğu anda, oğlumu da babasının aldığı günlerde kafa dağıtmak için turlar katılmak istiyorum.. Ama işe yarar mı, yoksa yalnızlığımla daha da yüzleşip kötü mü olurum orasını kestiremiyorum... Tek başıma zevk alabilir miyim, bi fotoğrafımı çeken bile olmayacak düşününce.. Sizin böyle bi deneyiminiz oldu mu...
AynenTuru bırak " tek başına sokaklarda dolaşmayi bile" bazen özlüyor insan
Hiç tek başıma gitmedim ama bir değişikliğe çok ihtiyacım var.. Aslında hiç turlara katılmadım nasıl olur bilemiyorum ama bayram tatilinde deneyeceğim inşallah güzel geçer..Ben genelde turlara hep tek katılırım. Çok da güzel oluyor. Adı üstünde tur oradaki insanlarla aşırı bağlı bağımlı tavır yapmayacaksanız öyle ayaküstü eğlenmelik keyiflik oluyor. Tur da yanında birileri olması avantaj ama olmaması da avantaj. Şöyle ki kimseye bağlı değilsin serbest zamanlarında istediğin yerleri geziyorsun gruptakilere istediğin gibi takılabiliyorsun ayak bağı olan yok. Yalnız olduğun için insanlar daha çabuk iletişim kurabiliyor ve bir çok kişiyle tanışıyorsun. Yanında biri olunca o kadar kolay olmuyor. Ayrıca yolculuklarda illa ki tartışmalar görüş ayrılıkları oluyor tekken o olmuyor. Birileri olunca da ayrı keyfi var tabii ki hele kafa dengin biriyse. Hangisi dersen tek seviyorum ben.
Hiç tek başıma gitmedim ama bir değişikliğe çok ihtiyacım var.. Aslında hiç turlara katılmadım nasıl olur bilemiyorum ama bayram tatilinde deneyeceğim inşallah güzel geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?